Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sam fisher :-)
  • asibych to odhadoval na hrdinu typu krale skorpiona nachazejici ho se nekde v oblasti s velkym vlivem egyptu mozna z řad otroku nebo vojenskejch slozek , ale vse jsou pouze doměnky.
  • Assassins Creed 4: Megakiller
  • Je niečo nové aj o http://www.thief4.com/ na tom E3??
    • Thief by byl fajn, moc fajn!
      • Malo by to byť:
        Upcoming Games:
        Tomb Raider™
        Hitman: Absolution
        Thief 4
        http://forums.eidosgames.com/index.php
        • podle mě ani jedno, Lara a Hitman už jsou provařený, u Thiefa by použili jinej mix barev, vypadá to jak Assasins Creed - což je nesmysl, takže zbejvá Princ of Persia, ten dům na pozadí vypadá jako že by mohl bejt z prostředí Persie, protože momentálně Ubisoft prezentuje Prince na iPhone tak by oznámení novýho dílu i dávalo smysl
          • Marquis
            Pokud Prince, tak by bylo super, kdyby šlo o pokračování Prince of Persia 2008... ta hra si vážně zaslouží další díl (obvzlášť když končí cliff-hangerem)
  • Třeba je to jen nějaké dlc do assassins creed...nebo úplně nový titul, z kterého nám spadne čelist *1* *15*
  • Asi egypt, když to tolik lidi chtělo, ale do ac3 to nedali
    taky je mozny ze ac3 brzy skončí takze todle bude nova značka ala ac
  • assasin creed to nebude, spis ten princ z persie vzhledem k tomu že obrazek vypada jako ze starověku (asi egypt) nebo z středního východu, anebo uplne z jineho fantasy světa *1*
  • "(budeme streamovat živě s komentářem)" - Textový stream či video které bude komentovat někdo z redakce? Pro mě žádná změna, budu koukat na Spikeu, ale i tak mně to zajímá.
    • sleepless
      No asi tak: pokud se nic nepotento, tak to bude komentovaný stream ve spolupráci s Indiánem. Čili tam bude někdo od nás (Lukáš a Radim) a někdo od nich. Z časových důvodů už se nám nepodařilo zajistit, aby komentoval jenom Lukáš s Radimem, jak jsme původně plánovali. To holt bude na příští rok. Textový přenos se dělat nebude, když je video. Místo toho budou kluci rovnou zpracovávat informace z tiskovek do článků.
      • jindra.veliky
        na to jsem zvedav ale abych rekl pravdu tak kdyz jsem parkrit videl neco s zivym hlasem od redakce indian (videorecenze, lets play) tak to pusobila dost trapne. (ten jejich komentar)
      • Super to by mohlo stát za to. Díky za odpověď.
    • Cosi
      Komentář byl posledně ve formě textu. Hlasový by byl jistě zajímavější *4* a s videem v rohu - nebo přes own3d - no jéje.
      • Tak třeba lidi z indiana si zajistili videostream z E3 loni (tuším, že také zrovna od spiku nebo gamespotu) a do toho živě "komentovali". I když kvalittaivně to za moc nestálo vzhledem k tomu, že málolkdy překládali, spíš si o tom tak povídali což je zajímavé ale lidé chtějí převážně informace, které jsou řečeny tudíž mě zajímá jestli na stejnou taktiku přistoupí i ostatní české weby. Letos to na Zingu dělají znovu, ale jak říkám, loni jsem tam zkusil koukat na MS a po pěti minutách sem musel jít koukat na čistý stream.
        Neříkám, že je to špatně, ale chtělo by to trošku korigovat.
  • Mě to přijde jako gethoraper s lukem na zádech *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit