Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poradil by někdo nějaké dobré MMO, které je v češtině ?
    • Irisis
      nevím jestli je to teda zrovna MMO když ve špičce tam je 50 lidí, ale NWN na gameparku byl svého času výborná zábava a myslím že funguje dodnes. Je to teda hodně o hraní postavy, ale pokud tě baví grindovat, taky to jde.
    • Nauc se cizi jazyk.
      • DarkHawk
        .odpal ty šuline
        • právě naopak. bez cizího jazyku je dneska vyřízenej. takže to byla dobrá rada. MMO v češtině? snad jedině nějaké české MMO, jinak bez šance.
  • parada tahle zprava mi udelala radost :)
  • Tahle hra má velký potenciál, ale bojím se, že EA to pohřbí. Z bety mě přišla hra nedokončená a potřebovala by ještě vývoj. Například zmíněný vesmírný obsah potřebuje uplné přepracování.
    • Tam snad nikdy nemělo bejt něoćo sofistifikovného ne?
  • Walldstein
    Gildovní vlajkové lodě?? Juhůůůů...ale obávám se že to bude trochu o ničem jelikož sithové prostě budou používat jako vlajkové lodě křižnky třídy Centurion případně Interdictor, no a republika bude poletovat se svejma Hammerheadama...pokud ovšem nevymyslej systém podobnej STO kdy by si každá gilda mohla v podstatě z přednastavených komponent vyprojektovat vlastní loď...
  • Uvidime jesli to nebude jen dalsi klon WoWka, nic moc me zatim k STWORu zasadne nelaka, spoustu veci jsem zazil v ST Online, mesicne se mi moc platit nechce za hru, kterou mozna dlouho hrat nebudu. Asi si pockam na GW2, ktery bude bez mesicnich poplatku a slibuje vic revolucnich prvku. Take me zajima PvPko, to je u kazde MMORPG zasadni, bez PvP skvela hra jak RIFT padne, zadne trapne warfronty/areny to nezachrani - chce to Open World PVP, pak ma hra sanci na uspech.
    • Náhodou v RIFTu byly updaty, který nutily hráče chdit ven z měst a dělatr world PvP. To by se ve WoW nestalo...
      • jen skoda, ze uz je asi pozde.....zaplatil jsem si mesic nekdy pred tim 1.5 updatem, a cela nase gilda a vlastne i server byl prazdnej.....kdyby tam byli lidi, a bylo uz vylepsene PvP tak bych klidne hral znovu ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit