Přejít na výpis diskuzí
Co se děje WoWfanu okolo Mists of Pandaria
17.11.2012 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Zase článek o WoW? Proboha proč? To jiné hry neexistují?Mě to už připadá , že redakce hernícch webů neznají jiné hry než hry od Blizzard nebo EAWare.I kdyby snesly ho..no, tak nám je tu budou vychvalovat do nebe :((((
-
Bože lidi trochu té tolerance by neuškodilo. Já wow sice taky nemusím, ale abyste se z toho nepos...... Když vás to nezajímá tak ten článek ani neotvírám a jedu dál. Ale vy tu pořád melete blbosti. *10* Buďme rádi že se můžeme kdykoliv pořádně ulevit na hajzlíku a tohle házet za hlavu *2*
-
Wowko... a co se deje v Rohanu?
-
-
Bude zimní festival, ne??
-
-
Když se vám to nelíbí tak to nečtěte a nekomentujte ne? :D
-
Posrany wowko...
-
-
Log-in radši *3*
-
-
co jsem si všiml v MoP je strašne mnoho botu v battlegroundech a to tak že skutečne hodne. V cata byl sem tam nejaky bot ale ted se neskutecne premnožili co uplne znehodnocuje zažitek z bg. divim se že blizzard s tim nic nedela. Treba v isle of conquest je i 20 botu na kazde strane.
Pritom reseni by bylo kdyby treba gm vstoupil do bg a vsem by dal ban -
-
a proc by to prosimte delali ? plati boteri za acc ? plati ... takze blizzardum je to u p*dele dokud je z toho profit...to stejny v D3 s AH botama/farm botama...
-
-
boti jsou prevane provozovani na ukradenych uctech, takze na nich moc nevydelaji.
-
-
Kde ses todle dozvěděl ?
-
-
Nekdo udelal podobny post jako stepy na bnetu a CM na to napsali odpoved, podstatne obsahlejsi, nez co jsme naspal ja. je to tak par tydnu zpet.
To ze trpí boty, protoze z nich maji penize je nesmysl, je to stejna konspiracni teorie jako to, ze maji shvalne bezpecnostni diry v sytemu, aby mohli vydelavat na autentikatorech:)
Boj proti botum a goldselerum je musi stat daleko vic (v nakladech na tech support, ztrati normalni hrace kterym se to nelibi) nez co na nich vydelaji. -
-
Mas nekde odkaz prosim ?
Jinak nikde sem nepsal ze to delají naschvál jen mě zajímalo kde ses todle dozvěděl :)
-
-
-
-
-
-
Le proč píšete o le WoWu? Proč ne o le GW2!!scäds§las§lj Buchla mi hlava z toho, že je tady další článek o WoWu.!!!!
BTW silně pochybuju, že se Games.cz se snaží objektině informovat, když bylo kolikrát řečeno, že jejich recenze jsou a mají být subjektivním názorem autora. Stejně tak novinky, které jsou uveřejněny jsou volbami autorů. -
-
http://i.imgur.com/gBvEa.jpg
-
-
Nesvéprávní jistě nejsme, a proto až někdo bude chtít číst cokoliv, co se píše na WoWfanu, půjde na WoWfan, ne? Proč se tento informačně absolutně nehodnotný článek vyskytuje na webu, který se snaží objektivně referovat o všech hrách?
Připadá mi, že tohle už je vážně vtip. -
-
Protože to čte stejný počet lidí jako ostatní články? Třeba? ne-li větší? *7*
-
Protoze to patri pod Games.cz FANATICS? Co na tom nechapes?
-
Dneska mrzlo že?
-