Přejít na výpis diskuzí
Co se děje WoWfanu okolo Mists of Pandaria
17.11.2012 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Na Wowgames ani carka o EVE turnaji...kdo by to byl řek...
-
aktualne je to kvuli novemu datadisku. A kvuli spojeni obou webu v game fanatics. v dobe gw bylo hodne clanku o gw. vzdy jde o aktualni situaci.
-
Kde ses todle dozvěděl ?
-
boti jsou prevane provozovani na ukradenych uctech, takze na nich moc nevydelaji.
-
Protože to čte stejný počet lidí jako ostatní články? Třeba? ne-li větší? *7*
-
myslim, ze vetsine se spis nelibi nevyvazenost zpravodajstvi, kdy jedna hra dostava pravidelne tolik prostoru. a co nejhorsi oni to snad delaj zadarmo
-
Log-in radši *3*
-
http://i.imgur.com/gBvEa.jpg
-
Kdyz WOW nehrajete a ani vas nezajima, tak proc to ctete probuh? Je nekde receno, ze kazdy musi cist kazdy clanek, co tu je? To je jak v pomocne skole tady obcas.
-
Tak třeba v EVE dneska začíná pvp turnaj aliancí o 10000 dolarů a další ceny. Own3d.tv to bude streamovat do celého světa. Ovšem na WOWGames ani čárka, že *11*
-
Bude zimní festival, ne??
-
Zase článek o WoW? Proboha proč? To jiné hry neexistují?Mě to už připadá , že redakce hernícch webů neznají jiné hry než hry od Blizzard nebo EAWare.I kdyby snesly ho..no, tak nám je tu budou vychvalovat do nebe :((((
-
Bože lidi trochu té tolerance by neuškodilo. Já wow sice taky nemusím, ale abyste se z toho nepos...... Když vás to nezajímá tak ten článek ani neotvírám a jedu dál. Ale vy tu pořád melete blbosti. *10* Buďme rádi že se můžeme kdykoliv pořádně ulevit na hajzlíku a tohle házet za hlavu *2*
-
Wowko... a co se deje v Rohanu?
-
Když se vám to nelíbí tak to nečtěte a nekomentujte ne? :D
-
a proc by to prosimte delali ? plati boteri za acc ? plati ... takze blizzardum je to u p*dele dokud je z toho profit...to stejny v D3 s AH botama/farm botama...
-
Posrany wowko...
-
co jsem si všiml v MoP je strašne mnoho botu v battlegroundech a to tak že skutečne hodne. V cata byl sem tam nejaky bot ale ted se neskutecne premnožili co uplne znehodnocuje zažitek z bg. divim se že blizzard s tim nic nedela. Treba v isle of conquest je i 20 botu na kazde strane.
Pritom reseni by bylo kdyby treba gm vstoupil do bg a vsem by dal ban -
Le proč píšete o le WoWu? Proč ne o le GW2!!scäds§las§lj Buchla mi hlava z toho, že je tady další článek o WoWu.!!!!
BTW silně pochybuju, že se Games.cz se snaží objektině informovat, když bylo kolikrát řečeno, že jejich recenze jsou a mají být subjektivním názorem autora. Stejně tak novinky, které jsou uveřejněny jsou volbami autorů. -
Protoze to patri pod Games.cz FANATICS? Co na tom nechapes?