Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • morik
    Opravovat? Co by opravovali, většině místňáků-batlfílďáků plně vyhovuje to, že to má anglický název obsahující slovo bitva ( jejich sen, kde by chtěli strávit svůj zbytečný život ) a pole ( jejich realita, kde stráví svůj zbytečný život ) a číslici do pěti protože dále už počítat neumí. Takže to jistě vydají i s padajícím tankem. *1*
  • doufám, že přidají možnost nabindovat si tlačítka myši. Toto mi zatím nefunguje a to je zásadní rozdíl. Odmítám nabijet tlačítkem "R" - prostřední tlačítko myši je daleko efektivnější. Také nastavení rotace zbraní mi nefunguje správně. Ani další tlačítka myši si nemohu nastavit.

Taky podoba minimapy je dost nepřehledná.

Pak bych nalezl další věci, které ale spíše souvisí s hratelností - díky tomu nejspíše BF3 nikdy nekoupím. Škoda ale zmiňovat - je tu až moc agentů EA.

BF3 bude možná hotový až za pár měsíců... *3*
  • Spades
    Po updatu pociťuju znatelný nárust zátěže na CPU a vzhledem k tomu, že můj CPU se přehřívá když si pustím film v nízké kvalitě můžete chápat proč je tato malá změna pro mě docela zásadní...
    • Kdyz kluci prcaj s klukama zahraji si s Bobicama *16*
    • blahorodie
      Som pocul ,ze Boboci.cz budu delat nejaky GAY.server, je to pravda ? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • blahorodie
      Som pocul ,ze Boboci.cz budu delat nejaky GAY.server, je to pravda ? *16* *16* *16* *16*
    • H4wk
      jo, az na to, ze ziadny update pre BETU nebol, je to len zoznam veci ktore budu opravene vo full verzii ... placebo efekt ?
      • Jen pro upřesnění (asi): Mělo by jít o věci, které jsou již vyřešené. Beta se samo sebou patchovat nebude.
  • Docela legrace že hra umožňuje hrát až ve 128 lidech ale ouha, za to bude banán...zajímalo by mne proč ^_^.

A mimochodem už začíná přesně to, co asi mnozí očekávali vzhledem k EULE originu. "Bububu, nebo si tvoje peníze necháme ale produkt ti sebereme". Hodně štěstí všem, kdo do toho jdou. A až Vám takhle jendou čirou náhodou ze seznamu ZAKOUPENÝCH her něco zmizí, tak si pamatujte: admin má vždycky pravdu, jinak brzy zmizí něco dalšího.
    • Erien
      Četl si to vůbec? Tam je napsané, že servery se lagovaly a proto tato možnost byla zrušena a když něco zruší, mají k tomu asi dobré důvody.
      • No, pokud uvážíme vývoj událostí v tomto směru ohledně B3, tedy zákaz modování, přísná opatření, snahu mít pod kontrolou téměž každý pohyb platících zákazníků a vyhrožování...

Viděl bych to spíš tak, že se marketingovému oddělení DICE moc nehodí fakt, že hra podporuje až 128 připojení, jenže sítě konzolí (obou) to prostě nepoberou. To není pokus o flame, to je jen moje domněnka. A protože B3 má být vlajková loď a pokořitel CoD, tak DICE nehodlá riskovat, že budou konzolové verze vypadat jako chudí příbuzní. A proto zákaz jakýchkoliv úprav PC verze pod hrozbou nejvyšší.

Mají na to vše právo, o tom žádná. A pro drtivou většinu západních zákazníků (stejný komfort jako sousedům a až do postele, prosím) bude tento přístup určitě sympatický.
      • Urcite meli taky dobry duvod ke zruseni serveru s Caspian Border mapou....
        • Ruší se pouze neoficiální servery, jelikož nad nimi nemají kontrolu a reporty hráčů to může dost zkreslit. I taková pitomost, jako nacheatované staty/expy by v globálním měřítku ztížila balancování získávání expů... Proto se je snaží zarazit. Oficiální servery s Caspian mapou poběží dále.

To s tím banováním EA účtu je ale dost tvrdé opatření. Akorát si lidi začnou zakládat duplicitní účty.
          • Walldstein
            njn...ale na cheatovaný už tam sou...nebo je možné za 11 hodin hraní nahrát lvl 50?
            • jojo zrovna dnes jsem na jednoho narazil .. schytal ze zadu 7-9 detekovanych zasahu, pak bliknul, zmizel .. objevil se na druhe strane mapy a Glockem me sundal jednou ranou, killcam ukazala ze ma 100% zdravi :)
  • Conquest 64 ma urcite potencial, ale BETA je v porovnani s BETOU na BC2 skutecne uboha, jak nekdo zminil je to NAVONENEJ HNUJ !!!
    Miliony bugu, porad to pada a nejsou ani schopni tam povolit nastaveni tlacitek u mysaka a a klavesnice jen castecne - to je neuveritelny !!
    • Ale blbost, mam nahráno více než 9 hod a spadlo to snad jednou...
      • Walldstein
        mě asi 3x, ale po instalaci nejnovějších ovladačů na grafiku to už nepadá..:D
    • Neberec... delaj to dobre.. proste co chces aby to bylo bez bugu?!! je to BETA trolle proste to je rozesrany a opravujou to podle hracu aby pri vydani tech oprav bylo minimum...
      • Jasny, ale hra ma vyjit uz za necely mesic a je tam chyb jak maaku, nereknu kdyby betu vypustily v cervnu.... Hraju to jenom na PS3 a tech chyb je tam opravdu dost..
  • uz opravili ten bug ze tam chyba akakolvek slubovana destrukcia a tym padom je hra prachsprosty prehypovany podvod ?
    • the cake is a lie ..
  • gtx 560, i5 2500, ma nekdo s tim zkusenosti ? nekdo psal ze ma gtx560 a ze hraje na high detaily. budu si kupovat nove soucastky
    • Spades
      kal na nove soucastky mg bud rad ze mas aspon neco, nekteri se to snazi rozjet na geforce 9600 + amd 5400 !!!
      • s novym pc to vypada blede potrebuju desku za 3000, 8800gt to asi nerozjede
        • Spades
          aha tk to nove PC potrebujes :D
    • Zaleží v jakém rozlišení to chceš hrát, jestli ve full hd a na high, tak v singleplayeri muzes cekat prumer 30 fps imo. Jestli vypnes treba AA, stiny a jeste neco muze to jit nahoru. Ja taky kupuju novej komp a chci gtx 560 ale monitor koupim radši 1650x1000, protože v multiplayeri se hodi kazde fps.
      • AA žere dost výkonu, ale je tam nějáký druh vyhlazování, který velmi málo žere výkon, je to hned pod tim AA.. takže pokud problém s výkonem a chce člověk mít aspon trochu vyhlazeno zapnout a AA vypnout.. jinak hraju na HD5770 a medium/high a okluze (SSAO/HBAO nepoznám rozdíl) a AA vypnuto při 1600x900.. v parku 40fps v metru 60fps, čekal jsem, že to pujde hůř, ale až se bude hrát Conquest asi budu muset snižovat :) chce to vyhrát si s nastavením
        • Joha
          Intel Core 2 Quad 2.66GHz
          4GB DDR2 RAM
          nVidia GeForce GTX460 1GB
          1.5TB 64MB Cache 7200 RPM HDD

Moj skromny komp a v parku to podla Fraps fici na 40+ a dole v Metre stabilnych 60 (pri vybuchoch to pada na 45-50) a to prosim so vsetkym na High, ked ale zapnem vsetko na ultra aj High AA tak to padne na 10 framov.

Inak s betou som spokojny, jedine bugy co vidim su hraci ktory lezia naopak a tym padom vyzeraju ako mrtvi a obcasna nemoznost zacielit po manualnom reloade. Takisto poskakovanie podlahy pri crouch/prone a miestami su este stale diery v texturach :). Tak ale je to lepsie ako pred par dnami ked M-COM site "A" bola sama diera a nedalo sa tam hybat :D
  • Napadlo me, ze hodne z vas by mohl zajimat tento clanek na Battlefieldo.com http://battlefieldo.com/bf3-true-sequel-conquest/ . Autor tam rozebira, jestli je BF3 tim, cim ma byt. Je to dobry clanek, navic od hrace, ktery serii hraje uz od Codename Eagle, takze bych rekl ze o tom neco vi.

btw. "přibude vizuální efekt hlásící nízké zdraví" Snad ne.. BLOODY SCREEN (... so real!)
    • dobrý článek... snad má autor pravdu. počkám si na full verzi a snad to fakt bude skutečný BF.
    • Je se kvuli tomu nesezerte.

Jinak, na battlefield-3.cz je cesku preklad tohoto clanku, takze pro vetsinu z vas ;) http://www.battlefield-3.cz/je-battlefield-3-opravdovy-nastupce-battlefieldu-2-ano/
    • H4wk
      agreed, toto vravim cely cas, v takmer vsetkych topikoch kde sa spomina BF3 a kde pisu hateri, ale nikto neveri... :)
      • No ty toho len naspamuješ okolo jednej hry *7*
        • Joo tak tenhle klučina si BF3 ani nemusí kupovat, tomu stačí, když jenom pomyslí na americké vojáky a už se z toho celý udělá *1*
  • mohli by v clanku opravit ze caspian border v bete nieje
    • H4wk
      caspian border v bete bol..
      • Nebyl ale pro vsechny, takze jakoby by nebyl. 99% lidi bylo odkazano na Operaci Metrosexual, coz nebyla nejlepsi volba.
  • ja som zatial spokojný, mám odohraté dosť aj BFBC2 a aj z bety. Mne sa dosť nepáči, že postup v urovniach je velmi rýchli, v BC2 ktoré mam od vianoc, mám nejaký 18 level, a v BF3 mám za 4 dni level 23... ale myslim že, ked DICE urobia opravy tak to bude u mna jasne kúpa... suhlasim s nazorom, že povolanie recon by malo byť počtom obmedzene, ked je polovica hračov zakempovana, nehovorim že všetci su taký ale vačšina je, tak to dosť serie ked po niekolko razov ma sunda nejaký čurák, pri respawn pointe... aspon že urobili odlesk od optiky, tien netien, je to aspon nejaka vyhoda, pre tých čo nesedia v rohu mapy a čakajú na ciel... bagy ako to že do hrača vysipem celý zasobník z AKčka a on ešte lahne a na jednu ranu ma sunda so 100% života, tak to ma vytáča.
    • urovne budou do plne verze resetovane a predelane. "A budete si moci celou hru uzit od znova" - zh1nt0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit