Přejít na výpis diskuzí
Co se opraví na základě ohlasu z bety Battlefield 3?
3.10.2011 | levis
142 příspěvků
-
Největší FAIL celýho BF 3 je ten otřesnej Origin *11* toho by se měli zbavit
-
-
vinimocne s tymto suhlasim, origin nema absolutne ziadny zmysel.
-
Origin je fakt zlo. Hlavne to jeho spousteni, kdy pekne dlouho projizdi disky a hleda na nich vsechno mozny. Ale sranda je i s uctem, kdy clovek nema moznost zmeny jmena a hra si samozrejme bere jmeno z neho. Kdyz clovek napise na support, tak mu maximalne odepisou "f..k o.f" a tim to konci. Pritom ten origin vubec neni potreba, stejne tak jako se obejdu bez Sonar doplnku do prohlizece. Zlatej steam.
-
-
PROSÍM O POMOC : stáhl jsem z battlefield3.com origin ,nainstaloval ho , registroval se , ale nejde se mi prihlasit . vim ze heslo pisu spravne ,s tim ze jsem bez bety bych se smiril jenze problem je ze od te doby mi nejde prihlasit ani na muj ucet kdyz zapnu BFBC2 ,,,, proste pise Unable to log in ,,stalo se to presne v tu dobu co jsem stahl a nainstaloval origin ,,, poradí mi někdo co mám dělat ? doufam že nejde o hackera.... :((( MOC DÍKY ZA POMOC
-
-
-
Měnší zranění?? to sou ohlasy od nějakých pi*í... jinak ten rush mod co je v betě je asi ten nejhorší mód vůbec, je to jen soutěž kemprů, není to zábava...
-
Seznam bugu je peknej vysmech ... resej kraviny (vetsinou) misto toho, aby odstranily ty zasadni bugy, ale to uz jsem zvyklej z BFBC2. Takze uz aby to vyslo.
-
-
Nějak jsem tam nenašel opravu bugu, kdy můžeš medic packem rozbít zeď *4*
-
-
to me tez docela sere :D zakempim se za zdi hodim first aid pod nohy a kryt v riti
-
-
tak tak, tolko patchov bolo na BC2 a ten C4 bug je tam furt a uz tam aj ostane, dufam ze na BF3 bude trocha lepsi support zo strany DICE.
-
-
Je inak strasne zaujimave ako sledujem BF komunitu, zo zaciatku v prvy den bety sa stazovali BF2 hraci, no ked si k veceru zvykli na styl hry ovladanie a system, zahrali s kamosmi, zmenili nazor a vsetci sa zhodli ze toto bude dobry nastupca BF2, ak si navyse DICE vsimne peticie na zmeny urcitych veci, tak to bude dokonalost sama.
Kto tu pise ake to bude sklamanie bud to vobec este nehral, alebo si neuzil teamovu hru s kamosmi :) gameplay je vycackany a feeling z boja je fakt silny... a to hovorim len o Metro mape... az conquest na velkych mapach bude to prave.
Mam to od zaciatku predobjednane a nikdy som neprestal DICE verit. -
-
Hmm,tak bud jsem vyjimka a nebo mas stesti na zvlastni vzorek BF2 hracu,protoze me BF3 neprijde vubec jako pokracovani BF2 a ani beta muj nazor nezmenila.
Pusobi to na me jako" BFBC meets CoD". *13*
Ale proti gustu.... -
-
Jenže o to EA šlo (ne DICE, to "musí" poslouchat). EA nemůže porazit svými zbraněmi CoD už dlouhé roky, tak se rozhodli, že je zkusí porazit zbraněmi nepřítele *1* A ztrácí některé fanoušky BFka. Mě se ten mix líbí a rád si dám oboje. Nejvíc mám teda nahráno v BF a už od roku 2006 jsem stálým pařanem *3*
-
spis BFBC meets MoH. Cod bych do toho furt netahal. ale to je tim ze tam nejsou vozidla.
-
Pravda, zatím se to jeví jako kombinace nějakých prvků z předchozích dílů se zachováním věcí z Bad company. Ovšem, asi záleží na konkrétních kritérií samotných Bf veteránů jak vlastně hodnotí tituly od Bf1942 po Bf2 a co přesně pro ně tyto hry znamenají ve výsledku. Osobně jsem rád alespoň za návrat těch velikých a relativně otevřených map ( což je pro mě jeden z bázových prvků pro starší díly) a právě i tohle je dle mého kámen úrazu při prezentaci Bf3 v betě. Ze všech map a módů nedát k vyzkoušení klasický conquest prostřednitvím takových jako kupříkladu Caspian Border a jiných, považuji za velkou chybu, ačkoli jak jsem řekl, možná to dělá řada jiných věcí, které se vzaly z Bad company jako automatické udrazování/opravování aj ( i když to není zase tak fatální ) , které celkově mohou vůbec zabraňovat, aby všichni na Bf3 pohlížely jako na nástupce Bf2. Něco bude i na tom feelingu, který je sice ve své podstatě vynikající, ale není to nějak prozatím ono. Nicméně, to bych určitě přisuzoval mapě a zůstávám v očekávání a věřím, že Bf3 ve své plné kráse ukáže přesně to, co veteráni i nováčkové očekávají.
-
-
-
A já jsem čekal - vzhledem k dojmům z bety - že budou mít popsanou ruličku extra extra dlouhého toaletního papíru a ono nic. Tak pokud jen tohle, tak to můžou pustit a můžou to ladit patchem :D
-
-
to je spis cely baleni hajzlaku, alespon po 8, jenze oni z toho opravi tak jenom asi 1 ctverecek !!
-
-
Napadlo me, ze hodne z vas by mohl zajimat tento clanek na Battlefieldo.com http://battlefieldo.com/bf3-true-sequel-conquest/ . Autor tam rozebira, jestli je BF3 tim, cim ma byt. Je to dobry clanek, navic od hrace, ktery serii hraje uz od Codename Eagle, takze bych rekl ze o tom neco vi.
btw. "přibude vizuální efekt hlásící nízké zdraví" Snad ne.. BLOODY SCREEN (... so real!) -
-
dobrý článek... snad má autor pravdu. počkám si na full verzi a snad to fakt bude skutečný BF.
-
Je se kvuli tomu nesezerte.
Jinak, na battlefield-3.cz je cesku preklad tohoto clanku, takze pro vetsinu z vas ;) http://www.battlefield-3.cz/je-battlefield-3-opravdovy-nastupce-battlefieldu-2-ano/ -
agreed, toto vravim cely cas, v takmer vsetkych topikoch kde sa spomina BF3 a kde pisu hateri, ale nikto neveri... :)
-
-
No ty toho len naspamuješ okolo jednej hry *7*
-
-
Joo tak tenhle klučina si BF3 ani nemusí kupovat, tomu stačí, když jenom pomyslí na americké vojáky a už se z toho celý udělá *1*
-
-
-
-
Battlefield 3 podlemně hrozivě sklame ! :-/
-
-
Asi ti, kteří od toho očekávají kopírku B2...
-
-
Jo jistě zaměřovač na brokovnici ..co takhle opravit sekaní zvukovek realtek ?
-
-
stačí nějak překopat akceleraci zvuku... já jsem tne problém řešil u BFBC2 bety a pak už nebyl nikdy problém
-
-
překopat ...Jak ?
-
-
Myslíš to jak vystřelíš a půl zvuku se ozve hned a zbytek o půl vteřiny později? Stává se mi to s Mk11 (s žádnou jinou).
-
Mam Realtek HD zvukovku na desce a zvuk mi jde v pohode. Spis mam problem se zobrazovanim grafiky, kdy mam obcas pres obraz ruzne cary apod. :)
-
-
Ty čáry mám taky ..to zas dělaj bety nvidie ..problém se sekáním zvukovek realtek se táhne od BF bad company2 ..na youtube jsou návody ve stylu ..kup USB zvukovku ..se* na realtek ..asi to tak dopadne *5*
-
-
To padání u RealTeků dělá PunkBuster. Není to hrou (alespoň u BC jsem to tak měl).
-
-
-
-
jeste bych ty svoje dojmy rozsiril: assault s lekarnickou urcite lepsi volba. krabice s munici a lekarna jsou silene velke. kdyby to aspon vypadalo jak batoh ktery tam shodili. chapu ze je to aby to bylo dobre viditelne ale co je moc je moc. dale by tam melo byt nastaveni u kazde zbrane jaky palebny mod chcete mit jako primarni a ne to furt menit. sniper by mel plnit ulohu zalohy, velitele a podpory a ne byt stroj na zabijeni. (za snipera sem nikdy neskoncil hur jak treti z 15 v poctu zabiti). take vyznam kryci palby u supporta je naprosto smesny. jeste smesnejsi a bezvyznamnejsi nez v red orchestre2. verim ze kdyby byla ve hre friendly fire, tka by to vypadalo uplne jinak. snad ale v hardcore modu budou prisne penale za team kill. v red orchestre 2 se mi kazdej za TK hned omluvi. vetsinou dokonce pres voice chat. u bf komunity nwm nwm. a jeste co se tyce web browseru.. vubec mi to takhle nevadi. do hry se naopak dostanu dvojnasob rychleji jak v bad company. co me ale vadi je origin. kdyz ho mam nainstalovany tak nespustim svoji piratskou verzi fify
*16* ....a je to venku -
-
jeste prihodim .. k pamatovani si rezimu strelby .. pamatovat si jestli mam baterku/laser pred smrti zaplou nebo vyplou .. furt to mackat po respawnu je zbytecna pruda ..
-
-
coze znizit damage zbraniam na beziaceho hraca?Ako si to mam predstavit? Ked hrac lezi klaci stoji udrzi dajme tomu 3 rany ked bude bezat tak vdaka napetemu svalstvu vydrzi 5 ran??? Ved je to nechutnost zvratenost ohavnost.Aj keby len znizili ucinost zbrani celkovo tak to podla mna hre uskodi pretoze ju to s CODuje. Najviac na bete sa mi praveze lubilo to ze zbrane maju predsa len o cosi vacsi damage a celkom slusny spatny raz takze clovek mal aj trochu strach s guliek a len tak hlavu nevystrkoval velmi sa mi pacila jedna prestrelka v metre kde kazdy len prebehol za najblizsiu prekazku palba ked bola usesna rychlo sprint o 2-3m k najblizsiemu krytu.Takto z toho bude vacsia hospandoutekacko strielacka.Podla mna to zacinalo naberat celkom slusne takticke rozmery a to som hral vylucne za assaulta s ktorym som bol hodne uspesny.SKODA ale tak to dopadne ked nalakaju vela COD-hracov a potom pocuvaju ich ohlasy na forach.SKODA obrovska SKODA.
-
-
Je to blbě přeložené, protože aktuálně je bug, že pohybujcí nepřítel občas dostává větší damage (občas dostane pomalu instant kill) než by měl dostat. Škoda, že tyhle špatné překlady lidi často jen opisujou aniž by věděli o čem je řeč a pak zbytečně vznikají tyhle "flamy".
-
-
Budeme muset zasypávat redakci Games upozorněními na levisovi špatné překlady. Kdybych je zaznamenával, tak bude ten soubor obrovský. Na odkazovaných stránkách (i v češtině) je to přitom psáno víceméně správně.
-
-
Co do toho mícháš COD tam dostaneš 1x sniperkou a je po tobě tady v BF3 sem musel sniperkou střelit 3x abych ho zabil a i z AK-47 sem do jednoho hráče metr předemnou nasypal celí zásobník a furt byl živí v COD s AK-47 stačí 3-4 náboje a je poněm. Ale jinak se hra hraje fakt dobře a dost se mi líbí
-
-
este k tomu ze ste nasypal cely zasobnik do oponenta a udajne prezil.Viete ono sa to ma tak ze tie zbrane maju spatny raz tazke kupodivu nemozste skakat a len drzat tlacitko fire a dufat ze hra zbytok urobi za vas a ze vsetky gulky pojdu do jedneho bodu a oponent sa zruti k zemi toto nie cod.
-
v code sa tak nejak zo vsetko striala rovnako hlavne bezat skakat a zaroven strielat zbrane vobec nekopu a chovaju sa vsetky doslova identicky teren je len na okrasu pretoze je stejne nezmyslene ho vyuzivat rovnako dobre by sa to hralo na mape fotbaloveho ihriska Tento druh hratelnsoti ale samozrejme na dalko vyssej urovni mal uz DOOM a po nom quake ci unreal.
-
-
diky bohu za hardcore mod. nebyt jeho tak to asi ani nekoupim. battlefield 2 sem si koupil pouze kvuli modu Project reality. v bad company sem to pak stridal protoze sem treba chtel hrat s kamaray kteri hraji obyc. ale treba me vubec nelakalo v normalnim modu hrat za snipera. ted s moznosti lezet a hardcore modem by to mohla byt konecne sranda. tezko rict jak se budou bavit ostatni tridy *1*
-
-
ja som normal mod ani nehral bol to proste des.Jeden z mala sposobov ako ostatne triedy vyvazit so sniperom je ten ze aj normalna utocna puska zabije na 3 max 4 rany do hlavy na 1.ak mam zasiahnut snipera 6x je jasne ze som absolutne bez sance dalsiu vec co by som pridal je ze ked hrac inkasuje zasah tak to s nim riadne sklbne a nieze 0,2s. hned po zasahu ma sniper trafi absolutne bez problemov-uvidime ako sa to vivinie.
-
Ano, to bude opravdu sranda, ležet celou mapu někde v křoví jako idiot, počítat si one-shot killy, a smát se (a samozřejmě spamovat do chatu), jak úžasný jsi hráč a ostatní jsou noobové...prosím tě, běž hrát call of duty, tam je taky hardcore a na campery tam jsou všichni zvyklí... *7*
-
-
presne tenhle nazor ja nesnasim... hrajes za snipera ses de*il... ses schovanej v domku ses de*il... pouzivas moc silnou zbran ses de*il... chlubis se ze ti to jde ses de*il... pouzivas moc granatu ses de*il protoze me neumis zabit pistoli... zabils me tankem ses de*il protoze ja ho nemel... s takovyma sem se setkal v bad company 2 kdy sem se seznamil s partou hracu pres kamarada co meli vlastni server... nakonec to dopadlo tak ze se mi povedlo par her a oni byli tak frustrovani ze mi rekli ze sem cheater a vykopli me. pritom sem tam byl s kamaradem ktery ses s nimi zna a on me zna taky dobre a vi ze sem je nemel. kdovi jestli vubec je bad company mozne s nejakym aimbotem hrat..nevim. no kazdopadne s timhle svym nazorem jdi doprdele. kdyz budu chtit, tak si zalezu do krovi a budu si kempovat jak dlouho me to bude bavit. a budu doufat ze nekde mezi tema "spravne" a "ferove" hrajicima assaultama beha taky nejakej blbec jako ty a prska vzteky
-
-
Bohužel v BFBC2 jsou cheteři...na chráněnejch serverech se tu a tam objeví hláška že ten a ten byl vyhozen za použití Aimbota, nebo Wallhacku, nebo jiné sračky, ale bohužel stejně jako jde dopředu technologie ochrany jde bohužel dopředu i technologie podvodu..
-
No mi stačí se podívat na styl a diakritiku toho textu, abych věděl s kým mám tu čest...
Hochu, já nic takového netvrdil, ale všechno má svoje meze. Vozidla, granáty odpustíme, to je celkem normální součást hry. AIM bot pro BC II samozřejmě je, jak funguje se mě neptej, to vážně netuším.
Co mě sere je něco jiného, aby nedošlo k omylům, dám příklad. Bad Company 2, mapa Valaparaisos, stage tuším čtvrtý. Je tam bugnutá skála, plošina. na kterou se dá seskočit z vrtulníku. Je to tak vysoko, že tam není možné dohodit granát a je to v takovém úhlu, že tam nemůžeš nijak střílet. Oblíbenou zábavou pak je se tam usadit, nechat na sobě respawnout celou squadu a celý stage obránce naprosto tvrdě masakrovat.
Pokud jsou ti lidé tam aspoň trochu chytří, není možné je zabít, většinou ani nikdo neví, kde jsou, a když už někoho z nich zabijou, je tam minimálně jeden medic. Takže co potom chceš s takovou hrou udělat. Nemáš jediné místo, kam se schovat, nemáš v podstatě možnost bránit, uděláš možná velké ho*no. A pak se ti samozřejmě začnou smát, jak skvělí to jsou hráči...ano, pak prskat budu (nebo spíše leavnu)...proto tu hru přece nehraji.
A pokud ty hraješ tu hru jen proto, aby ses mohl povýšit nad ostatní, udělat ze sebe největšího borce a nas*at všechny kolem, tak musíš být v životě asi hodně v prdeli, že na zvýšení sebevědomí potřebuješ hru... -
včera mně přes půl mapy přes kopec jeden cheater z respu střelil pod nohy padáčkem 40mm granát
po tom co jsem jej sundal sniperkou v blackhawkovi na pozici střelce...
taková jako hustá pomsta, co si to dovoluješ na Boha!?
opakuji, přímo - pod - nohy, po jeho respawnu, přes kopec, jedinou ranou... na Isle -
-
To dobře nasere...taky sem zažil, ale víc mě dokáže vytočit to co se mi stalo včera odpoledne.
Na nejmenovaném serveru v módu Rush (Port V.) běhal admin serveru po respu (base) útočící strany a všechny si nás tam vyndaval...a víš co mě na tom nasralo ještě víc? v pravidlech serveru ten samej člověk psal: NO BASERAPE or KICK!, pak když se strany otočili a on byl útočník tak jsme je zablokovali kousek od jejich respu (ale nebyly jsme nikdo tak aby jsme je sundavali hned po respu) a co se stalo? Ten samej Baseraper nás všechny označoval slovy jako F**** Noobs, F**** Baserapers a nejlepší hláška: NO BASERAPE!! This is Rule of this server!!! to už sem se málem poch*al smíchy...pak se postupně v chatu začali objevovat vzkazy že ten a ten byl zabanován za baseraping..dostalo se i na mě *1*
takže nějakej Egohonič co používá cheaty mě nechává chladnym...
-
-
-
Mě se strašně líbí, jak je třída odstřelovačů okamžitě považována za kempery. Zrovna v Battlefieldu a ještě k tomu s faktem, že je to jejich koncept a specializace. Ano, taky neskáčů radostí, když se jich na mapě nachází hromada, proto volám po omezení jejich počtu na mapu, ale pokud si ho už zvolím, tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale očekávat, že budu blbnout s ostatními v metrovém střetu, rozhodně dodržovat nebudu, natož se hejbat jak nadopovaný králík, pokud by to nevyžadoval postup týmu a jeho podpora k danému cíly. Mimochodem, když ležím v trávě a proti mě se řítí tank, který mě mine a já mu to napálím s protitankovou do jeho zádě, taky se mám považovat za kempu? A nebo s partou inženýrů ležíme na vyvýšině, pod kterou máme kontrolu na nedaleký silnicový přistup a je silně podminovaný náložemi a čekáme s úmyslem je odpálit až bude projíždět nepřátelské vozidlo tak, aby se nedostalo k naší důležité základně, jsme taky kempy?
-
-
Je rozdíl být na místě z nějakého důvodu nebo po nějaký čas, než tam být 10 minut v kuse, protože tam A) nejsi vidět B) jsi chráněný C) je tam bug textury. A jakmile jede polovina týmu recony, je to něco nehratelného (zejména u útočníků).
Samozřejmě, že sniper musí být někde schovaný a střílet ze zálohy. Narážím spíše na to, jak toho někteří zneužívají. Proč by měl být například v onom metru sniper? Na vzdálenost max 30 metrů. Jak by se tam dostal?
Dice nikdy neomezí počet Reconů na mapě, jak to bude teď s příchodem battlelogu s private serverama netuším, takže proč mám kupovat hru, ve které jsou v každé druhé mapě 70% hráčů odstřelovači?
Ale šlo spíše o to, jak se k tomu výše uvedený stavěl. Životní sen - může snipovat v leže a ostatní..no co, ono to bude hrát dost lidí. Týmová práce, nebo nějaké plnění úkolů mise? Na co, vždyť mi je tady ve křoví dobře. Nikdo na mě nevidí, mám jeden kill za druhým a můžu jim nadávat jací jsou to noobici. Ne, tohle vážně přejít nemůžu... -
-
No ta Baterka je opravdu zajímavá...obzvlášť jak tě oslní i na přímém Slunci *5* To musí být výkon...
Ano odlesk optiky je zajímavá věc, ač teda je teda dost nereálné, že i dole v metru se od optiky něco odráží, ale já jsem nemluvil přímo o Battlefield III, spíše tak celkově. Když si vzpomenu na styl hraní v MW II hardcore, doteď se mi ježí vlasy... A že je BF III něco jiného? V multiplayeru dělají hru hrou z velké části samotní hráči... -
upřímně odstřelovači jsou nepříjemní, ale je to jejich práce, ležet a dělat si zářezy, taky nezapomínejme na mnohými recony opomíjenou funkci označování cílů, nemluvě o "vysekávání" kolegy přibitého kulometem k zemi z problému.
Spíš mě se*e baterka s kterou tam spousta pablbů běhá..chvílema sem si řikal zlatej balistickej štít v CSku, ten se dal alespoň obejít, ale když nic nevidim tka nemůžu nic obejít že? *15*
Jo a ještě k těm reconům: Pokud se budeš dobře dívat možná zahlédneš odlesk jeho optiky
-
-
nejvíce se nadává na tým útočníků, kde je přes 50% hráčů odstřelovačů
pak se obránci začnou nudit, zahlcovat chat hláškami typu f*cking campers mno a potom?
potom jim tam vtrhnou a rozsekají je... a nejhorší na tom je, když se ti parchanti i trefují :)
-
-
-
-