Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • morik
    Opravovat? Co by opravovali, většině místňáků-batlfílďáků plně vyhovuje to, že to má anglický název obsahující slovo bitva ( jejich sen, kde by chtěli strávit svůj zbytečný život ) a pole ( jejich realita, kde stráví svůj zbytečný život ) a číslici do pěti protože dále už počítat neumí. Takže to jistě vydají i s padajícím tankem. *1*
  • Spades
    Po updatu pociťuju znatelný nárust zátěže na CPU a vzhledem k tomu, že můj CPU se přehřívá když si pustím film v nízké kvalitě můžete chápat proč je tato malá změna pro mě docela zásadní...
    • Kdyz kluci prcaj s klukama zahraji si s Bobicama *16*
    • blahorodie
      Som pocul ,ze Boboci.cz budu delat nejaky GAY.server, je to pravda ? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • blahorodie
      Som pocul ,ze Boboci.cz budu delat nejaky GAY.server, je to pravda ? *16* *16* *16* *16*
    • H4wk
      jo, az na to, ze ziadny update pre BETU nebol, je to len zoznam veci ktore budu opravene vo full verzii ... placebo efekt ?
      • Jen pro upřesnění (asi): Mělo by jít o věci, které jsou již vyřešené. Beta se samo sebou patchovat nebude.
  • Mě by úplně stačilo, kdyby se Beta po 10 minutách v nejlepším momentě sama neukočovala. Pořád nevím co s tím! Neumíte někdo poradit??
    • Walldstein
      co takhle aktualizovat ovladače graf. karty? Mě to pomohlo *4*
  • doufám, že přidají možnost nabindovat si tlačítka myši. Toto mi zatím nefunguje a to je zásadní rozdíl. Odmítám nabijet tlačítkem "R" - prostřední tlačítko myši je daleko efektivnější. Také nastavení rotace zbraní mi nefunguje správně. Ani další tlačítka myši si nemohu nastavit.

Taky podoba minimapy je dost nepřehledná.

Pak bych nalezl další věci, které ale spíše souvisí s hratelností - díky tomu nejspíše BF3 nikdy nekoupím. Škoda ale zmiňovat - je tu až moc agentů EA.

BF3 bude možná hotový až za pár měsíců... *3*
  • ja som zatial spokojný, mám odohraté dosť aj BFBC2 a aj z bety. Mne sa dosť nepáči, že postup v urovniach je velmi rýchli, v BC2 ktoré mam od vianoc, mám nejaký 18 level, a v BF3 mám za 4 dni level 23... ale myslim že, ked DICE urobia opravy tak to bude u mna jasne kúpa... suhlasim s nazorom, že povolanie recon by malo byť počtom obmedzene, ked je polovica hračov zakempovana, nehovorim že všetci su taký ale vačšina je, tak to dosť serie ked po niekolko razov ma sunda nejaký čurák, pri respawn pointe... aspon že urobili odlesk od optiky, tien netien, je to aspon nejaka vyhoda, pre tých čo nesedia v rohu mapy a čakajú na ciel... bagy ako to že do hrača vysipem celý zasobník z AKčka a on ešte lahne a na jednu ranu ma sunda so 100% života, tak to ma vytáča.
    • urovne budou do plne verze resetovane a predelane. "A budete si moci celou hru uzit od znova" - zh1nt0
  • mohli by v clanku opravit ze caspian border v bete nieje
    • H4wk
      caspian border v bete bol..
      • Nebyl ale pro vsechny, takze jakoby by nebyl. 99% lidi bylo odkazano na Operaci Metrosexual, coz nebyla nejlepsi volba.
  • gtx 560, i5 2500, ma nekdo s tim zkusenosti ? nekdo psal ze ma gtx560 a ze hraje na high detaily. budu si kupovat nove soucastky
    • Spades
      kal na nove soucastky mg bud rad ze mas aspon neco, nekteri se to snazi rozjet na geforce 9600 + amd 5400 !!!
      • s novym pc to vypada blede potrebuju desku za 3000, 8800gt to asi nerozjede
        • Spades
          aha tk to nove PC potrebujes :D
    • Zaleží v jakém rozlišení to chceš hrát, jestli ve full hd a na high, tak v singleplayeri muzes cekat prumer 30 fps imo. Jestli vypnes treba AA, stiny a jeste neco muze to jit nahoru. Ja taky kupuju novej komp a chci gtx 560 ale monitor koupim radši 1650x1000, protože v multiplayeri se hodi kazde fps.
      • AA žere dost výkonu, ale je tam nějáký druh vyhlazování, který velmi málo žere výkon, je to hned pod tim AA.. takže pokud problém s výkonem a chce člověk mít aspon trochu vyhlazeno zapnout a AA vypnout.. jinak hraju na HD5770 a medium/high a okluze (SSAO/HBAO nepoznám rozdíl) a AA vypnuto při 1600x900.. v parku 40fps v metru 60fps, čekal jsem, že to pujde hůř, ale až se bude hrát Conquest asi budu muset snižovat :) chce to vyhrát si s nastavením
        • Joha
          Intel Core 2 Quad 2.66GHz
          4GB DDR2 RAM
          nVidia GeForce GTX460 1GB
          1.5TB 64MB Cache 7200 RPM HDD

Moj skromny komp a v parku to podla Fraps fici na 40+ a dole v Metre stabilnych 60 (pri vybuchoch to pada na 45-50) a to prosim so vsetkym na High, ked ale zapnem vsetko na ultra aj High AA tak to padne na 10 framov.

Inak s betou som spokojny, jedine bugy co vidim su hraci ktory lezia naopak a tym padom vyzeraju ako mrtvi a obcasna nemoznost zacielit po manualnom reloade. Takisto poskakovanie podlahy pri crouch/prone a miestami su este stale diery v texturach :). Tak ale je to lepsie ako pred par dnami ked M-COM site "A" bola sama diera a nedalo sa tam hybat :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit