Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    najlepšie je keď ti hra neukaze ciel cesty alebo nejaký záchytný bod ale keď ti ukazuje CESTU ! *1* keď som hral prvý krát hru s touto fičúrkou myslel som že snívam, že je to len nejaký žart alebo tutorial *1*
  • Veskoslav
    Pravda, na to jsem zapoměl.....Já osobně jsem ani tyto módy nikdy nehrál, tak vůbec nemůžu posoudit.
  • Miserius
    Pokud mas moznot, zahraj si Uncharted 2 a 3. Na papire mozna vypada(i na videich, potreba zahrat), ze je to od vseho neco a nic novyho, ale je to od vseho neco v dobrym slova smyslu, dle meho nazoru za poslednich 5 her jedina AAA hra ktera ma kvality jako pred 5 lety nejlepsi tituly...
  • Zayl
    *8*
  • Zayl
    To jo, ta poslední věta zní neskutečně humorně když je ve hře nastavení jako Action Mode, Story Mode a RPG mode. První je totiž pro blbce a druhé pro neschopáky.
  • Zayl
    Vylepšování grafiky prakticky neexistuje kvůli konzolím této generace, které dnešní desktop strčí do kapsy xxkrát. Vymyslet něco nového a originálního je ze samotného konceptu stále těžší, ale nedostatek nápadů problém není. Problém je cena her která se neskutečně nafoukla. A pokud potřebuješ investory, potřebuješ jim prodat bezpečný koncept. Podívej se na trailer ke kickstarteru Wastelandu 2, tam to je ta problematika hezky zpracovaná.
  • mimochodem jak vite že tenhle hitman bude lehčí, jak jste to vydedukovali z teto novinky? *8* ja to vim odjinud jen by me zajimalo jaky to ma souvis prave s timhle dlc?
  • nejak nechápu proč všichni fnukate, už se ví cena toho dlc? proste dlc, co ma bejt? a ty reči okolo že hry jdou ke dnu, pritom když jsem vam pred casem rikal ze tenhle hitman bude srač..a nikdo mi neveril *8*
  • Veskoslav
    To zase máš pravdu. ME 3 je spíše takový kompromis mezi dvěmi "světy". Není to "hardcore" hra, ale taky není pro "blbce".
  • Ringwraith
    Tak nejlépe to jistě víš sám.

Ale stejně se nemohu zbavit dojmu, že ME3 nějak nesedí k hrám, co jsi předtím zmínil v závorce.
  • Veskoslav
    Trochu rozdíl. ME 3 rozhodně není jednoduchá, bezduchá hra. Kombinuje to nejlepší z ME 1 a ME2. Problémem ME3 je to, že ji kompletně zazdili koncem. Ale nevšiml jsem si, že by se oproti 1. dílu nějak ulehčil postup v jednotlivých misích, dokonce se doplňují jenom štíty, životy nikoliv. Konečně funguje i u AI něco jako pojem krytí.
  • Ringwraith
    Nebránil jsi ty náhodou zarputile Mass Effect 3?

Pak to působí mírně ironicky ve světle toho, co teď píšeš.
  • rancor1223
    Mám pro jednou stejný pocit. Vypadá to divně...
  • Popřípadě si vyrobíme vlastní. Sice to nebude mít grafické možnosti jako CryEngine 3 ani fyziku jako GTA IV, ale bude tam to, co chceme.
  • Black_Hand
    successful troll is successful.
  • dokud tu jsou lidi, kterým stojí za to dělat hry jako EVE online a Project reality k BF2 a ARMA2 tak mě to netrápí, nekoupim si nový hry a budu hrát starý
  • Phillios191
    Máš můj plnej souhlas, pařmene, protože to tak fakt je !!
  • Veskoslav
    Hry jdou celkově do kopru, protože "hráči" to vyžadují. Potřebuji šipečku, aby veděli kam jít, potřebuji takřka nesmrtelnost (jednou na turnaji v CS jsme poslouchali nějakého Codaře, jak radil, že se mají krýt za bednu, že jim to doplní životy), návod kam oko dohlédne, tlusté, dopodrobna vysvětlené, co mají dělat (vysvětlení k DLC Kasumi: Ukradená paměť), nejlépe lineární koridory, aby nemohli zabloudit. Proto pak fňukají, když jim hry dávají jasně najevo, že to není pro "herní spratky" a pak kňučí, jak to nedávají (Stalker, Arma, Legend of Grimrock, Metro 2033, starší díly Hitmana, Thief, BG atd.)
  • *1* Oj nejperverznější standalone mezihra všech dob se dere na světlo bóží .... Se svým plešatým hitmanem se budete muset trefit i do té nejužší škvírky..... i ze sousedního mrákodrápu )
  • souhlasim, proč ty minusy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit