Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neviem čo je na tomto sniper challenge "veľkého". tvorcom hier už začína dobre *****. jedna mapa a nejaký mód prezentujú ako must have rozšírenie hry za ľudových 10 - 15eur (CoD), pridanie sniperky do hry je obrovský bonus (Hitman) a ľudia si musia doslova vyprosiť, aby im tvorcovia ukázali trailer, pričom je to vlastne pre nich reklama (AC3). Kriste pane, to je už na hlavu totálne
  • Myslim si, ze problem je v tom, ze herni prumysl se potaci jak ozralej chlap. Vylepsovani grafiky do nekonecna uz nefunguje, ani tomu podobne figle a tvurci proste nevedi, kudy kam. Maji problem vymyslet neco noveho, neco kvalitniho, co zaujme. Jen donekonecna vytvareji pokracovani starych legend, kopiruji stare herni mechanismy coz uz je vsak natolik ohrana pisnicka, ze uz ani tohle nestaci. A nedej boze kdyz se nejaka soucasna hra po dlouhy dobe povede tak, jako serie her vydavana mezi lety 1999 - 2004, tak to davkujou aby z lidi vytahali penez co nejvic to jde. Bohuzel pri tom vsak uz ani fingovane DLC zazraky nejsou zazraky ale jen dalsi POS. Se slzou v oku vzpominam na kvality starych titulu, ktere nepusobily na cloveka vyspelymi technologiemi, ale zaujmuly pribehem a necim, co dosud clovek nevidel nebo necim, co ho vtahlo do deje a chtel vedel, co bude v dalsim levelu. Obcas se jeste snazim nejakou tu novou hru zahrat, avsak vetsinou koncim po 15 minut hrani s tim, ze ne ze chci vedet co bude za pet minut, ja uz to vim a tak neni duvod, proc hrat.
    • Miserius
      Pokud mas moznot, zahraj si Uncharted 2 a 3. Na papire mozna vypada(i na videich, potreba zahrat), ze je to od vseho neco a nic novyho, ale je to od vseho neco v dobrym slova smyslu, dle meho nazoru za poslednich 5 her jedina AAA hra ktera ma kvality jako pred 5 lety nejlepsi tituly...
    • Zayl
      Vylepšování grafiky prakticky neexistuje kvůli konzolím této generace, které dnešní desktop strčí do kapsy xxkrát. Vymyslet něco nového a originálního je ze samotného konceptu stále těžší, ale nedostatek nápadů problém není. Problém je cena her která se neskutečně nafoukla. A pokud potřebuješ investory, potřebuješ jim prodat bezpečný koncept. Podívej se na trailer ke kickstarteru Wastelandu 2, tam to je ta problematika hezky zpracovaná.
    • Phillios191
      Máš můj plnej souhlas, pařmene, protože to tak fakt je !!
  • Když se spotřebitelé většinově chovají jako stádo ovcí, tak se na ně jako na stádo ovcí budou dívat a jako se stádem ovcí s nimi jednat. ^_^
    • souhlasim, proč ty minusy?
  • Veskoslav
    Hry jdou celkově do kopru, protože "hráči" to vyžadují. Potřebuji šipečku, aby veděli kam jít, potřebuji takřka nesmrtelnost (jednou na turnaji v CS jsme poslouchali nějakého Codaře, jak radil, že se mají krýt za bednu, že jim to doplní životy), návod kam oko dohlédne, tlusté, dopodrobna vysvětlené, co mají dělat (vysvětlení k DLC Kasumi: Ukradená paměť), nejlépe lineární koridory, aby nemohli zabloudit. Proto pak fňukají, když jim hry dávají jasně najevo, že to není pro "herní spratky" a pak kňučí, jak to nedávají (Stalker, Arma, Legend of Grimrock, Metro 2033, starší díly Hitmana, Thief, BG atd.)
    • Mechwarrior_bw
      najlepšie je keď ti hra neukaze ciel cesty alebo nejaký záchytný bod ale keď ti ukazuje CESTU ! *1* keď som hral prvý krát hru s touto fičúrkou myslel som že snívam, že je to len nejaký žart alebo tutorial *1*
    • Ringwraith
      Nebránil jsi ty náhodou zarputile Mass Effect 3?

Pak to působí mírně ironicky ve světle toho, co teď píšeš.
      • Veskoslav
        Trochu rozdíl. ME 3 rozhodně není jednoduchá, bezduchá hra. Kombinuje to nejlepší z ME 1 a ME2. Problémem ME3 je to, že ji kompletně zazdili koncem. Ale nevšiml jsem si, že by se oproti 1. dílu nějak ulehčil postup v jednotlivých misích, dokonce se doplňují jenom štíty, životy nikoliv. Konečně funguje i u AI něco jako pojem krytí.
        • Ringwraith
          Tak nejlépe to jistě víš sám.

Ale stejně se nemohu zbavit dojmu, že ME3 nějak nesedí k hrám, co jsi předtím zmínil v závorce.
          • Veskoslav
            To zase máš pravdu. ME 3 je spíše takový kompromis mezi dvěmi "světy". Není to "hardcore" hra, ale taky není pro "blbce".
            • Veskoslav
              Pravda, na to jsem zapoměl.....Já osobně jsem ani tyto módy nikdy nehrál, tak vůbec nemůžu posoudit.
            • Zayl
              To jo, ta poslední věta zní neskutečně humorně když je ve hře nastavení jako Action Mode, Story Mode a RPG mode. První je totiž pro blbce a druhé pro neschopáky.
    • dokud tu jsou lidi, kterým stojí za to dělat hry jako EVE online a Project reality k BF2 a ARMA2 tak mě to netrápí, nekoupim si nový hry a budu hrát starý
      • Popřípadě si vyrobíme vlastní. Sice to nebude mít grafické možnosti jako CryEngine 3 ani fyziku jako GTA IV, ale bude tam to, co chceme.
  • z toho by člověk blil. DLC, proč to nepřejmenujou na GMM (Give me money)?
  • podle me na prvnim miste v zebrickach ve hrach jsou sami cheateri.
  • mě už to přijde úplně vymatlané...jak průmysl tak i hráči..běžte se provětrat ven..... když je tak pěkně *5*
  • *1* Oj nejperverznější standalone mezihra všech dob se dere na světlo bóží .... Se svým plešatým hitmanem se budete muset trefit i do té nejužší škvírky..... i ze sousedního mrákodrápu )
  • nejak nechápu proč všichni fnukate, už se ví cena toho dlc? proste dlc, co ma bejt? a ty reči okolo že hry jdou ke dnu, pritom když jsem vam pred casem rikal ze tenhle hitman bude srač..a nikdo mi neveril *8*
    • mimochodem jak vite že tenhle hitman bude lehčí, jak jste to vydedukovali z teto novinky? *8* ja to vim odjinud jen by me zajimalo jaky to ma souvis prave s timhle dlc?
      • Zayl
        *8*
  • Pěknej propadák se z toho vyklube to vám teda povim, a že mam na hry čuch snad nemusim nikomu říkat.
    • rancor1223
      Mám pro jednou stejný pocit. Vypadá to divně...
    • Black_Hand
      successful troll is successful.
    • Cela tato diskuze me velmi pobavila. +1 vsem ! *1*
    • TY mas cuch tak na samy p*coviny stejny jaky mas v hlave..
      • Hele tak to dycky bylo , je a bude .. myslim kurv.ni dospelacky her kvuli detem
      • Krásne napísané *14*
        • dík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit