Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CS:Source nepřehledné? To je přece snad plus ne... aby mapa nebyla přehledná u FPS akcí... proto je asi MP CS stereotyp.
  • To neni pravda, myslim ze hodne lidi da prednost Source nez "zmodernizovanemu" CSGO
  • Ty se prvne nauc psat a pak jdi na internet, doslo ti, ze tu to ctou i normalni lide?

CS vzdy a bude jednou z nejhranejsich online her na svete, at si rika kdo chce co chce..
  • Chtěl bych vědět jednu věc, CS 1.6 jsem moc nehrál, ale CS:S docela jo, a tak by mě zajímalo, v čem je oproti Source 1.6 tak skvělá. Jo a prosím nesuďte grafiku u hry z nekvalitního videa, která ještě nevyšla, vždyť si jí stejně nebudete všímat, teda alepoň ne ti co tak propagujete 1.6.
  • S tím nemůžu souhlasit, mám rozhodně víc jak dva bany, většinou bylo odůvodnění AB, což mě vždycky potěšilo, že si to admin myslel :) Jsou prostě dny, kdy do hlavy padá každý náhodný výstřel, prostě lucky day. A vzhledem k množství serverů, no problemo nějaký ten banán.
    Každopádně Reiki se nemalinko snažil vytahovat :D
  • Nevim no, prostě oblíbenost dust2 je ohromná, nenapadá mě, co musí Valve udělat, aby to změnili. Možná to je způsobeno podvědomě tím, co říká spousta zarytých 1.6karů. Source je přeplácaný, mapy nepřehledné. A proto spousta lidí má podvědomě nejradějí d2, protože je to velmi přehledná mapa.
  • Na nové CS se moc těším, ale trochu se bojím moderního trenudu zjednodušování. Nelíbí se mi například ten červený kříž po najetí na spoluhráče. To je trošku lame :-/
    Každopádně doufám, že se public servery v CS: GO nestanou, podobně jako tomu je v Source, de_dust2 only, kterých je, no... minimálně 50% všech.
  • Magoři...dejte si sprchu a děte ven mezi lidi *1* ....back to reality *5*
  • Navic on tu nepsal nic o tom ze to je na ho*no jen psal ze si tu decka pohadali. Ja s nim souhlasim staci si precit par prispevku, pripomina mi to tu skolku. xD
  • zato ten tvůj toho hodně řekl! *5*
  • Absolutne nic nerikajici komentar, trolololo
  • Je sice pravda, že mohl vážit nějaký slova, ale má prostě pointu. Naopak to vypadá, že děti tuhle hru kritizují (soudě dle příspěvku, na který se tohle vlákno váže). Soudim tak že to jsou děti, protože hru ukamenují kvůli dmnc jako že se jim nelíbí ten model a ta textura a tohle jedivná animace= hra na h*vno. Opravdu si nemyslim, že by dospělý člověk hodnotil hodnotu hry na základě zrovna těhle údajů. Kritika tady je "nezralá" a založená na ničem (aka ani si neumí zjistit co ta hra vlastně je a jaký má smysl).

A očekávám mínusy a reakce, že sem malej harant, což jen utvrdí že je pravda co tu řikám a ještě můžete najít překlep a gramatickou chybu v mém příspěvku a ukázat, že jste dospělejší než já. Prostě klasika pro diskuze na internetu (českém internetu).
  • S tim jak je o okolo HL3 nebo EP3 ticho bych to klidne udelal. :D
  • Deti se nam tu zlobi ze jim nekdo nadava na jejich hry. Prosimte nedavno si dostal obcanku a uz by sis tu chtel vyskakovat :DD lol
  • Ne, kdy lidi pochopí, že COD je jiná hra než BF3 a že CS neni ani COD ani BF3 a že všechny hry jsou jiné a že na trhu je místo pro všechny a že většina lidí může hrát více her než jen jednu? Třeba všechny tři? Valve timhle rozhodně nechce konkurovat konkurenci...
  • Mno pri změně verzí lidem nejvíc vadilo, to, že se musel začít používa steam(pokud si neměl čornutou verzi) a to, že změnili hitboxy a přidali kokotinu jako je štít aj.. Source,cz apod. už má s cskem společný jen jméno mapy a zbraně. Tohle už mi příjde jen jako dojení jména.
  • Je celkem usmevne,jak ti u cs vadi,ze dostanes par zasahu z pistole a bezis dal a zaroven obhajujes hry ala cod,kam vylozene sedi termin "bullet-sponge".
  • Jenze rozdil je ten,ze o cs nikdo jako o realny hre nemluvi,zatimco ty a tobe podobni, povazuji hry ,kde se ti furt trepe obrazovka,caka krev na obrazovku a podobne kravinky, za kdovi jak realnou.
  • Lol,to snad ani nemyslis vazne *1* .Cod nevidelo realitu ani z rychliku,stejne tak jako 99% vsech her.
    Opravdu mi nekdy zustava rozum stat nad tim,jak si fanousci ruznych her mysli,jak ta jejich oblibena hra neni realna *1* .
  • christianus
    Ne, jen má pravdu. To co Grifus popsal by z CS udělalo COD. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit