Přejít na výpis diskuzí
Co si v roce 2018 rozhodně chceme zahrát - redakční anketa
6.1.2018 | Redakce Games.cz
121 příspěvků
-
Jediná hra na kterou se teším je asi Squadron 42, ale to asi až za rok. I když v 2018 by to mohli stihnout. Jinak podle článku hodne her vypadá zajímave, takže bude záležet od recenzí a hráčských ohlasu. Treba mne zaujal Vampyr, System Shock, Way Out, M@B. Za pozornost bude stát i Hunt Showdown, strategy muže zaujat Surviving Mars.
Ale že bych byl na neco vyložene natešenej, to ne (krom zminovaneho Star Citizenu). Všechno tu už bylo a nic není originální. -
-
Na SQ42 ve 2018 bych zapomněl... za rok z pre-alphy do plný odladěný hry... fakt ne... :D
-
-
pre-alfa se týká jen star citizenu, squadron žádnou alfu mít nebude. Taky si spíš myslím že až 2019, ale ani konec 2018 není nereálný
-
-
Až na to, že SQ42 je pre-alpha. Je to přímo uvedené v nedávném gameplay videu.
-
původně Squadron 42 měl spatřit světlo světa na konci roku 2014 (singleplayer měl mít 50 misí!!). Poté byl odsunut na r. 2015. Následně na rok 2016. A v roce v 2016 Robert oznámil odsunutí SQ42 na dobu neurčitou...
Nějak se mi ani nechce věřit v ten rok 2018, čím to asi bude??
-
-
-
-
Já KCD zabackoval, ale natěšenost na to jako událost roku ..., spíš jsem zvědavý. Já mám těch českých simulátorů plné zuby. Kdysi mě to bavilo, ale když je všechno simulované polovičatě a s kompromisem, tak mě to moc nebaví.
Pro mě je to letos jednoznačně v duchu Red Dead Redemption 2, možná něco nečekaného na Switchi. -
Jsme v čechách tady se odvaha neodpouští. Navíc historických her z čech je jak sra*** vychazí jich přeci šest ročně .... narozdíl od zavodů aut.... to si kluci rači daj přetexturovanou hru z roku 1820.
co na to říct ..smutný
Už jenom kvůli tomu Kingdom come kupuju v den vydání.
Recenzi tady si nepřečtu dokud to nedohraju .. jestli vůbec nějaká bude treba v únoru vyjde simulátor vytírání prdelí a na Kingdom come už nebude čas. -
-
:D za simulátor dávám palec hore....pobavilo
-
-
Absence Kingdom Come, zdaleka nejzajímavější hry na horizontu, mě také překvapila.
Tak zde je můj příspěvek, když už se k tomu redaktoři nemají:
Open world singleplayer příběhové RPG na Cryenginu? To zní lákavě samo o sobě. Od Dana Vávry a jeho talentovaného více než stočlenného týmu s lidmi jako Viktor Bocan (Flashpoint) či Tomáš Blaho (Forza Horizon)? No že váháš. Zasazené do historických Čech?! Bez jakýchkoliv scifi, fantasy či post-apo prvků, což je něco, co dodnes nikdo v AAA RPG sféře neudělal?!
Dejte mi to. Navíc je to dle vývojářských přednášek a deníků ambicióznější než většina okolní produkce. Samozřejmě je otázka jak moc se zadaří finální hru odladit a odbugovat, ale potenciál je obrovský. -
-
Ještě přidám historickou věrnost a unikátní umělou inteligenci a zvukovou hudební složku.
-
1.) Tyhle typu článků se na Games prostě nedají brát objektivně.
Stačí se jenom podívat na propagaci hipsterovských blbinek jako je Yoshi a nebo Return of the Obra Din místo mega očekávaných hitů jako je třeba Detroit:Become Human nebo The Last of Us 2.
2.)
Ačkoliv potencionál KC:D byl sice obrovský, ale poslední videa nechávají lidi v rozpacích. Takže očekávání šly dost dolů. *7* Proto se lidi bojí počítat KC:D mezi očekávané hry.
Teď už jenom můžeme doufat, že nás Dan Vávra všechny překvapí a že se mu přece jenom podaří udělat hru aspoň z poloviny tak dobrou, jak nasliboval... -
-
když neco očekáváš je to očekávaná hra, chápeš? a i oni sami v článku píšou že to nejsou nevyhnutne hry na ktere se teší, jen "prostě o tituly, o kterých víme, že je zkusíme"
-
-
takže hry které rozhodně chtějí vyzkoušet nejsou hry na které se těší... wtf m8? To nedává smysl... rofl lulz
-
-
-
-
Kingdom come nic? :D
-
-
games.cz dělaj Zagorku *1*
-