Přejít na výpis diskuzí
Co si v roce 2018 rozhodně chceme zahrát - redakční anketa
6.1.2018 | Redakce Games.cz
121 příspěvků
-
Zvlast kdyz sam rekl ze uz do FC nikdy neprijde :D
Jinak doporucuju zkusit protoze to dava docela peknej obrazek o tom proc to ani pro me neni nejvic ocekavanej titul roku :D -
Mart9: tak to už by fakt smrdělo hodně, kdyby Vávra odmítl propagaci svojí hry zdarma před vydáním ve zdejším podcastu
Drasťa: asi jen 5 minut, nerad bych si betou kazil výsledný zážitek -
Zkousel jsi KC betu?
-
Hromada preview a článků nebude, v podcastu taky nebudou a Level s games už moc nesouvisí, když Poláček a Bach přímo na games nedělají.
-
Tak to mě málo sleduješ. Měním si avatara každý rok. Byl to Tomb Raider, pak Life is strange, loni celý rok Slaps and Beans a letos Kingdom Come. Akorát kolem těch dvou prostředních her holt nebyla taková kontroverze.na games.
-
/s?
-
Měl bys něco dělat se svojí fixaci na jednu hru. Nejdřív Tomb Raider, teď Kingdom Come.
-
měsíc a něco do vydání, takže čekám, že se tu brzy začnou objevovat bannery a vyskakovací reklamy, hromada preview a článků, nějaký ten rozhovor, hosti do podcastu (Bocan, Vávra) téma v Levelu. zkrátka klasika, jestli tu celou dobu bude ticho po pěšině, tak asi vážně něco smrdí
-
Neni protoze urcite zkusili betu.
-
Měl bys pochopit, že je odstuda, pokud redaktoři největšího českého herního webu nemají mezi hrami, které si rozhodně chtějí zahrát, Kingdom Come.
-
nevim co je na tom, kdyz jednou za cas udela clovek chybu. jak bY si nikdy zadnou neudelal
-
Jak muze objektivne chybet hra u neceho co je zalozeny na necem tak subjektivnim jako "co bych si chtel zahrat"? :D
-
ono to s těma Nintenďáckýma hrama bude i o lidech, se kterýma je člověk zvyklý hrát, já kdybych navrhnul kamarádům, ať jdeme místo CS:GO hrát Yoshi adventures, budou si myslet že jsem se zbláznil *4*
-
Zcela objektivně tam chybí jen jedna jediná hra.
-
Já jsem za to s Petrem Poláčkem :)
-
osobně, bych to tak drsně nenapsal, ale chápu tě... je skutečně smutné, když si herní redaktor vybere za své favority nějaké tři mikro-neznámé alternativní pidi hříčky, jako hry, na které se z celýho roku nejvíce těší. Nevím, jestli to souvisí s hipsterstvím, nebo spíš s nějakou znuděností... ale tak hej, jsou to taky jen lidi a mají právo na svůj názor ne?
-
člověk, který napíše "abi" nevydělává dost peněz, aby si mohl u Alzy koupit PC, takže je ti 14 a rodiče ti ho stejně nekoupí, protože máš špatné známky z češtiny
-
to pristi rok nedostanu od santy darecky?
-
moc ti neverim, mam pocit, ze jsi tu hru vychvaloval xkrát, buď jsi zmagořelá hype ovečka, co fanboyaří hru na základě hypu, nebo jsi to hrál a teď se vymlouváš...
Nevim, co je horsi, ale poznamka u tebe udelana, ze dalsiho cloveka tu nemuzu brat vazne...