Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    to je takový to interaktivní mačkání klávesnice?
  • TheGGG
    to mě spíš u Pecháčka překvapily jeho plány, vysávat krev chudým sirotkům.... někdo v redakci by mu měl nepozorovaně podstrčit chleba s česnekovou pamazánkou...
  • TheGGG
    zakže jsi ho zatím ani nehrál *8* *8*
  • houmrhoumr
    ja bych chtel letos parit treba Eitr, below, posledni part kentucky route zero, pathologic 2 a treba este no truce with furries by mohlo prekvapit.
  • KrPa
    to vis, za svoji prvni vyplatu si chci koupit PC, ktere toho zaklinace konecne rozjede, a to sem si ho predobjednal v prvni mozny den, ale nakonec vytrvam a snad si jej konecne zahraji *1*
  • MickeyMutant
    Připomínám, že článek řeší tři hry "co si letos chtějí zahrát". Neznamená to, že ostatní automaticky hrát nechtějí, že se jim dokonce nemůžou líbit nebo že je snad hodlají ignorovat. Proč by ale měli mezi své soukromé favority násilně tlačit titul jenom proto, že je český nebo od blízkého vývojáře? To je přece přesně ta věc, kterou by jim pak mohl kdekdo vyčítat se slovy "bližší košile než kabát".
  • Já mám aktuálně v hledáčku jen jednu hru, která letos vyjde a to je The Walking Dead: The Final Season od Telltale Games. Na hry zmiňované v článku nebo tady v diskuzi jsem spíš zvědavý, ale nedá se úplně říct, že bych se těšil
  • nekteri fanatici nacpou zakliace snad i do nominace o nejemnejsi toaleti papir...
  • Mart9
    No to opravdu není ten hlavní důvod. Ale co by chtěli víc? Opakuju, že nám tady vzniká velká hra s českým prostředím a příběhem s desítkami hodin herní doby. Navíc od úspěšného člověka, který je historicky spjatý i s games. Tady prostě něco nehraje.

Připadá mi, že kdyby to vznikalo v Polsku, tak jsou všichni posraní.
  • Ty vole to sa neda citat...vsade dvesto odkazov na podobne clanky reklamy po kazdom odseku des a hruza
  • TheGGG
    vlastenectví ne... slovani, praotec čech, masaryk a tak... *5*
  • To tam mají cpát hru, která očividně není jejich top 3 roku 2018 jen kvůli tomu, že jsou Češi? Uvažuješ? =D
  • Mart9
    Vývoj trvá akorát, jen to museli brzy oznámit.
  • Mart9
    Jaké prefence? Tohle prostě ukazuje na nezájem. Tady několik let vzniká velké RPG a redaktoři tu hru měsíc před vydáním ignorují. Pro mě je to teda ostuda.
  • MickeyMutant
    Proč by nemělo být něco v pořádku? Každý má jiné preference.
  • MickeyMutant
    Z článku mě nejvíc zaujalo, že si
    Patrik Hajda počká, až kámoš koupí A Way Out, aby mohl hrát zadarmo,
    Václav Pecháček se už letos pokusí proměnit ze smrdutého otrhance v pána hradu,
    Petr Poláček se těší, že tituly, které hrál do zblbnutí, si zahraje znovu a
    Aleš Smutný, který kdysi na škole v přírodě řešil strukturální body, se nemůže dočkat permanentní smrti a následného nostalgického přemítání na hřbitově.

Ale víte, kam v článku dopadla vůbec ta největší bomba? Přesně tam, kde Adam Homola píše, že se - teď se držte - považuje za cynika!*8*
  • palacinka
    a nebo se to proste nikomu z vybranych clenu redakce nedostalo do top 3 stejne jako me. nebo na to zapomneli, protoze vyvoj trva uz moc dlouho.
  • TheGGG
    Rok 2018 každopádně vypadá velice šťavnatě, takže já se těším na The last of us 2, RDR 2, Vampyr a novou VC, i když je toho fakt ještě mnohem víc.... *1* *1*
  • Až na to, že SQ42 je pre-alpha. Je to přímo uvedené v nedávném gameplay videu.
  • Mart9
    CTRL+F mi v článku nenašlo ani slovo Kingdom ani slovo Vávra.

Hoši, to je pořádná ignorace a jen to potvrzuje, že tady skutečně není něco v pořádku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit