Přejít na výpis diskuzí
Co si v roce 2018 rozhodně chceme zahrát - redakční anketa
6.1.2018 | Redakce Games.cz
121 příspěvků
-
za mě asi ten Bannerlord, RDR2 a samozřejmě Kingdom Come *5*
-
Kingdom Come si nechcete zahrát?
-
-
Kluci asi už hráli betu a proto KC:D už nepatří mezi hry, na které se těší...
-
-
Ty vole to sa neda citat...vsade dvesto odkazov na podobne clanky reklamy po kazdom odseku des a hruza
-
Jurassic World Evolution, Banner Saga, System Shock, Sea of Thieves, Iron Harvest a Zaklinace 3 *1*
Chtel bych i vsechny Valkyria Chronicles, ale konzoli kvuli tomu kupovat nebudu.
Snad i KC:D *3* kdyz Vavra da. -
-
nekteri fanatici nacpou zakliace snad i do nominace o nejemnejsi toaleti papir...
-
-
to vis, za svoji prvni vyplatu si chci koupit PC, ktere toho zaklinace konecne rozjede, a to sem si ho predobjednal v prvni mozny den, ale nakonec vytrvam a snad si jej konecne zahraji *1*
-
-
zrovna od tebe jsem tu cetl nejake, adoracni komenty na adresu teto hry, dokonce mas i avatar, tak co na nas zkousis...
-
-
ja zaklinace adoruji od roku 2002, priznavam se!
-
Asi jen koukal na videa na Youtube...
... ale i to stačí pro účastnění diskuzí na Games.cz . Někteří tady diskutují i bez toho aniž by vůbec hru/film viděli (zdravím Femta) -
-
a někdy to stačí i pro napsání recenze, ale pšššt *3*
-
-
-
zakže jsi ho zatím ani nehrál *8* *8*
-
-
hral jen tutorial v KM, pak uz ne, nebylo pri 10 FPS hratelne
-
-
to pristi rok nedostanu od santy darecky?
-
moc ti neverim, mam pocit, ze jsi tu hru vychvaloval xkrát, buď jsi zmagořelá hype ovečka, co fanboyaří hru na základě hypu, nebo jsi to hrál a teď se vymlouváš...
Nevim, co je horsi, ale poznamka u tebe udelana, ze dalsiho cloveka tu nemuzu brat vazne...
-
-
-
-
-
-
pro mě Red Dead Redemption 2. nejsem zase tak velkej fanda westernu, z prvního dílu jsem se na zadek taky neposadil, ale bylo to fajn a dvojka zatím vypadá skvěle. jestli bych si měl za ten rok koupit jen jednu hru, tak to bude tahle. Rockstar si ty peníze zaslouží.
-
Překvapilo mě, že nepadla zmínka o LoU2.
-
souhlasím s vampyrem, VC a RDR 2, ale co ten Poláček? Samozřejmě ať si každý hraje co chce, ale copak to se netěší i na nějaké normální hry? To samozřejmě není kritika, ale zrovna to co zvolil jsou spíš takové drobnosti a vzpomínkovky... a btw: kde je kingdom?
-
Pěkný výběr, taky se na spoustu těch her těším.
Z těch co tu nepadly se těším ještě na Into The Breach od tvůrcu FTL; Ashen, o které vlastně nevím nic, kromě nádherných trailerů; Phantom Doctrine, což by měl být špiónský Xcom a pak spoustu dalších nezávislých her, které tu radši nebudu zmiňovat, jinak mě v diskuzi sežerou. -
KC tam není? To Vávra již nikdy nedorazí *15*
Jinak tohle je divný výběr, doporučovat hry u kterých se neví jak dopadnou. Něco lze tušit ale nevíme a přesto se doporučuje co si chceme zahrát.
KC si zřejmě nikdo zahrát nechce a recenze bude v tom duchu. Kdo to dostane bude naštvaný *15* -
-
jsi moc negativní. samozřejmě u řady těch her lze tušit, jaké budou a že dotyčné to bude bavit. prostě není těžké si udělat seznam, co by člověk chtěl zahrát.
KC bude jistě zajímavá hra, ale její velmi důležitou složkou bude příběh. ten rozhodne o výsledném /hodnocení. plus zabugovanost. když to půjde dobře, tipuji klasiku 7/10.
-