Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za mě asi ten Bannerlord, RDR2 a samozřejmě Kingdom Come *5*
  • Loneck
    Kingdom Come si nechcete zahrát?
    • Kluci asi už hráli betu a proto KC:D už nepatří mezi hry, na které se těší...
  • Ty vole to sa neda citat...vsade dvesto odkazov na podobne clanky reklamy po kazdom odseku des a hruza
  • KrPa
    Jurassic World Evolution, Banner Saga, System Shock, Sea of Thieves, Iron Harvest a Zaklinace 3 *1*

Chtel bych i vsechny Valkyria Chronicles, ale konzoli kvuli tomu kupovat nebudu.

Snad i KC:D *3* kdyz Vavra da.
    • nekteri fanatici nacpou zakliace snad i do nominace o nejemnejsi toaleti papir...
      • KrPa
        to vis, za svoji prvni vyplatu si chci koupit PC, ktere toho zaklinace konecne rozjede, a to sem si ho predobjednal v prvni mozny den, ale nakonec vytrvam a snad si jej konecne zahraji *1*
        • zrovna od tebe jsem tu cetl nejake, adoracni komenty na adresu teto hry, dokonce mas i avatar, tak co na nas zkousis...
          • KrPa
            ja zaklinace adoruji od roku 2002, priznavam se!
          • Asi jen koukal na videa na Youtube...

... ale i to stačí pro účastnění diskuzí na Games.cz . Někteří tady diskutují i bez toho aniž by vůbec hru/film viděli (zdravím Femta)
            • TheGGG
              a někdy to stačí i pro napsání recenze, ale pšššt *3*
        • TheGGG
          zakže jsi ho zatím ani nehrál *8* *8*
          • KrPa
            hral jen tutorial v KM, pak uz ne, nebylo pri 10 FPS hratelne
            • KrPa
              to pristi rok nedostanu od santy darecky?
            • moc ti neverim, mam pocit, ze jsi tu hru vychvaloval xkrát, buď jsi zmagořelá hype ovečka, co fanboyaří hru na základě hypu, nebo jsi to hrál a teď se vymlouváš...

Nevim, co je horsi, ale poznamka u tebe udelana, ze dalsiho cloveka tu nemuzu brat vazne...
  • ucho
    pro mě Red Dead Redemption 2. nejsem zase tak velkej fanda westernu, z prvního dílu jsem se na zadek taky neposadil, ale bylo to fajn a dvojka zatím vypadá skvěle. jestli bych si měl za ten rok koupit jen jednu hru, tak to bude tahle. Rockstar si ty peníze zaslouží.
  • Překvapilo mě, že nepadla zmínka o LoU2.
  • TheGGG
    souhlasím s vampyrem, VC a RDR 2, ale co ten Poláček? Samozřejmě ať si každý hraje co chce, ale copak to se netěší i na nějaké normální hry? To samozřejmě není kritika, ale zrovna to co zvolil jsou spíš takové drobnosti a vzpomínkovky... a btw: kde je kingdom?
  • Iggy
    Pěkný výběr, taky se na spoustu těch her těším.

Z těch co tu nepadly se těším ještě na Into The Breach od tvůrcu FTL; Ashen, o které vlastně nevím nic, kromě nádherných trailerů; Phantom Doctrine, což by měl být špiónský Xcom a pak spoustu dalších nezávislých her, které tu radši nebudu zmiňovat, jinak mě v diskuzi sežerou.
  • KC tam není? To Vávra již nikdy nedorazí *15*

Jinak tohle je divný výběr, doporučovat hry u kterých se neví jak dopadnou. Něco lze tušit ale nevíme a přesto se doporučuje co si chceme zahrát.

KC si zřejmě nikdo zahrát nechce a recenze bude v tom duchu. Kdo to dostane bude naštvaný *15*
    • ucho
      jsi moc negativní. samozřejmě u řady těch her lze tušit, jaké budou a že dotyčné to bude bavit. prostě není těžké si udělat seznam, co by člověk chtěl zahrát.
      KC bude jistě zajímavá hra, ale její velmi důležitou složkou bude příběh. ten rozhodne o výsledném /hodnocení. plus zabugovanost. když to půjde dobře, tipuji klasiku 7/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit