Přejít na výpis diskuzí
Co si v roce 2018 rozhodně chceme zahrát - redakční anketa
6.1.2018 | Redakce Games.cz
121 příspěvků
-
Ja idem pochovať Switch. Tie najväčšie pecky tam vypráskali už v prvom roku. Je pekné, že tam nechávajú vychádzať už aj dospelé hry tretích strán, ale také downgrade porty ako Doom si môžu nechať.
-
KC a Bannerlord, ostatni at si strcej za klobouk *4*
-
Bojkotuji absenci Detroit: Become Human
Absenci The Last of Us 2 chápu, protože datum vydání je zatím ve 4.kvartálu 2018 a ještě se to může odložit. -
-
Tak to jsou PS4 exkluzivity takže se to dá chápat.
-
-
A co si myslíte, že je Spider-Man, God of War, Dreams? Exluzivita pouze pro PS4.
-
-
-
Letos bych si chtel opet zahrat vsechno, co vyjde a bude za neco stat. Snad se mi to podari, jako v roce 2017. :)
-
-
KC bude propadak 2018 *5*
-
-
Rok 2018 každopádně vypadá velice šťavnatě, takže já se těším na The last of us 2, RDR 2, Vampyr a novou VC, i když je toho fakt ještě mnohem víc.... *1* *1*
-
-
The Last of Us 2 ?? "Nejdřív" to ma vyjít na konci roku 2018, takže bych počítal spíš s rokem 2019 *13*
-
-
nevim nevim, pred peti lety si koupim pocitac a ted to vypada abi sem si zase kupoval dalsi. a to me v alze rekli ze to vyrdzi dlouho
-
-
člověk, který napíše "abi" nevydělává dost peněz, aby si mohl u Alzy koupit PC, takže je ti 14 a rodiče ti ho stejně nekoupí, protože máš špatné známky z češtiny
-
-
nevim co je na tom, kdyz jednou za cas udela clovek chybu. jak bY si nikdy zadnou neudelal
-
-
-
Hra, kterou mám spojenou s rokem 2018 je jednoznačně Kingdom Come! Bože, to tady vážně není na seznamu? *8* *8*
-
Já jsem za to s Petrem Poláčkem :)
-
Já KCD zabackoval, ale natěšenost na to jako událost roku ..., spíš jsem zvědavý. Já mám těch českých simulátorů plné zuby. Kdysi mě to bavilo, ale když je všechno simulované polovičatě a s kompromisem, tak mě to moc nebaví.
Pro mě je to letos jednoznačně v duchu Red Dead Redemption 2, možná něco nečekaného na Switchi. -
Jediná hra na kterou se teším je asi Squadron 42, ale to asi až za rok. I když v 2018 by to mohli stihnout. Jinak podle článku hodne her vypadá zajímave, takže bude záležet od recenzí a hráčských ohlasu. Treba mne zaujal Vampyr, System Shock, Way Out, M@B. Za pozornost bude stát i Hunt Showdown, strategy muže zaujat Surviving Mars.
Ale že bych byl na neco vyložene natešenej, to ne (krom zminovaneho Star Citizenu). Všechno tu už bylo a nic není originální. -
-
Na SQ42 ve 2018 bych zapomněl... za rok z pre-alphy do plný odladěný hry... fakt ne... :D
-
-
pre-alfa se týká jen star citizenu, squadron žádnou alfu mít nebude. Taky si spíš myslím že až 2019, ale ani konec 2018 není nereálný
-
-
Až na to, že SQ42 je pre-alpha. Je to přímo uvedené v nedávném gameplay videu.
-
původně Squadron 42 měl spatřit světlo světa na konci roku 2014 (singleplayer měl mít 50 misí!!). Poté byl odsunut na r. 2015. Následně na rok 2016. A v roce v 2016 Robert oznámil odsunutí SQ42 na dobu neurčitou...
Nějak se mi ani nechce věřit v ten rok 2018, čím to asi bude??
-
-
-