Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja idem pochovať Switch. Tie najväčšie pecky tam vypráskali už v prvom roku. Je pekné, že tam nechávajú vychádzať už aj dospelé hry tretích strán, ale také downgrade porty ako Doom si môžu nechať.
  • KC a Bannerlord, ostatni at si strcej za klobouk *4*
  • Bojkotuji absenci Detroit: Become Human

Absenci The Last of Us 2 chápu, protože datum vydání je zatím ve 4.kvartálu 2018 a ještě se to může odložit.
    • Tak to jsou PS4 exkluzivity takže se to dá chápat.
      • A co si myslíte, že je Spider-Man, God of War, Dreams? Exluzivita pouze pro PS4.
  • Odulin
    Letos bych si chtel opet zahrat vsechno, co vyjde a bude za neco stat. Snad se mi to podari, jako v roce 2017. :)
    • KC bude propadak 2018 *5*
  • TheGGG
    Rok 2018 každopádně vypadá velice šťavnatě, takže já se těším na The last of us 2, RDR 2, Vampyr a novou VC, i když je toho fakt ještě mnohem víc.... *1* *1*
    • The Last of Us 2 ?? "Nejdřív" to ma vyjít na konci roku 2018, takže bych počítal spíš s rokem 2019 *13*
  • nevim nevim, pred peti lety si koupim pocitac a ted to vypada abi sem si zase kupoval dalsi. a to me v alze rekli ze to vyrdzi dlouho
    • Krescz
      člověk, který napíše "abi" nevydělává dost peněz, aby si mohl u Alzy koupit PC, takže je ti 14 a rodiče ti ho stejně nekoupí, protože máš špatné známky z češtiny
      • nevim co je na tom, kdyz jednou za cas udela clovek chybu. jak bY si nikdy zadnou neudelal
  • Mazii
    Hra, kterou mám spojenou s rokem 2018 je jednoznačně Kingdom Come! Bože, to tady vážně není na seznamu? *8* *8*
  • Hanzales
    Já jsem za to s Petrem Poláčkem :)
  • spoock
    Já KCD zabackoval, ale natěšenost na to jako událost roku ..., spíš jsem zvědavý. Já mám těch českých simulátorů plné zuby. Kdysi mě to bavilo, ale když je všechno simulované polovičatě a s kompromisem, tak mě to moc nebaví.
    Pro mě je to letos jednoznačně v duchu Red Dead Redemption 2, možná něco nečekaného na Switchi.
  • Jediná hra na kterou se teším je asi Squadron 42, ale to asi až za rok. I když v 2018 by to mohli stihnout. Jinak podle článku hodne her vypadá zajímave, takže bude záležet od recenzí a hráčských ohlasu. Treba mne zaujal Vampyr, System Shock, Way Out, M@B. Za pozornost bude stát i Hunt Showdown, strategy muže zaujat Surviving Mars.
    Ale že bych byl na neco vyložene natešenej, to ne (krom zminovaneho Star Citizenu). Všechno tu už bylo a nic není originální.
    • Na SQ42 ve 2018 bych zapomněl... za rok z pre-alphy do plný odladěný hry... fakt ne... :D
      • pre-alfa se týká jen star citizenu, squadron žádnou alfu mít nebude. Taky si spíš myslím že až 2019, ale ani konec 2018 není nereálný
        • Až na to, že SQ42 je pre-alpha. Je to přímo uvedené v nedávném gameplay videu.
        • původně Squadron 42 měl spatřit světlo světa na konci roku 2014 (singleplayer měl mít 50 misí!!). Poté byl odsunut na r. 2015. Následně na rok 2016. A v roce v 2016 Robert oznámil odsunutí SQ42 na dobu neurčitou...
          Nějak se mi ani nechce věřit v ten rok 2018, čím to asi bude??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit