Co si v roce 2019 rozhodně chceme zahrát - redakční anketa
-
Dost se podivuji, že ani jednoho z pánů v redakci evidentně nezajímá DOOM Eternal a Metro Exodus. LUL
-
Aleš tam má správně Fire Emblem Three Houses, ostatní omladinu v redakci omlouvá, že ze sérií zřejmě nemají zkušenosti, jinak věřím, že by to tam měli taky. Pro mě osobně je tahle série system seller, kvůli Awakening jsem kupoval 3ds, kdybych neměl switch už dávno, koupil bych ho i kdyby to byla jediná zajímavá exkluzivita, což naštěstí není.
-
Musim rict, ze me nezaujalo skoro nic. Nevim proc chybi novy DOOM, kdyz ten predchozi byl bomba a rozhodne dava smysl zminit Anthem, ktery ma potencial nadobro pohrbit jedno z nejznamnejsich hernich studii.
-
největší očekávání vkládám do
The Outer Worlds: Obsidian + původní tvůrci Falloutu by mohlo dopadnout dobře.
Anthem - tady mám obavy, zní to zajímavě, jenže EA, navíc je to multiplayer, které nehraju
jinak mne asi nic nezaujalo
-
a kdy má vyjít Cyberpunk? Nemá vyjít 2019?
-
RPGčka Outer Worlds, Encased, Wasteland 3, možná Hellpoint, plus The Last of Us 2, Resident Evil 2, Mechwarrior 5, Left Alive, Atomic Heart... a něco jsem určitě zapomněl. Taky krysařský Plague Tale vypadá docela zajímavě:
Plague Tale - https://www.youtube.com/watch?v=SIAP3VM_0Sw
APRG Hellpoint - https://www.youtube.com/watch?v=3VWLT_8i2zM
-
Z toho co by mělo určitě vyjít tak Sekiro a Outer worlds. Z toho co by teoreticky mohlo vyjít: Cyberpunk a NIOH2. Pokud nevyjdou, bude čas dohnat resty, jako Witcher 3, KC:D a možná ke konci roku RDR2, pokud mezitím neoznámí PC verzi, to bych pak počkal.
-
-
Já tipuju Outer Worlds nejdřív druhý kvartál 2020.
-
-
Klidně, je mi to celkem fuk, bude více času na resty a asi nějaké to indie překvápko vyjde. Kdyby celý rok nevyšla kvalitní hra, vůbec bych to nezaregistroval, tak dlouhou mám frontu :)
-
-
Přesně... mám toho také na tři až čtyři životy :-)
-
-
-
-
Sekiro, DMC, RESI 2 a Kojima pls.
-
Dying light 2 letos nebude ??
-
Noita a Eitr prosim!
-
-
Jo, Eitr by mě hodně potěšil.