Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jinak jsem se podival na toho Nojbyho - a jediny co muzu rict ze ho lituju. tak ho nechte napokoji.
    • http://www.youtube.com/watch?v=30EYjWCq-PA *1*
    • Nechceš udělat video jako chris crocker ?
      • proste ja se postizenejm nesmeju - oni za to nemuzou.. a kdo to dela je nevychovanej omezenec. nejlepsi je je nechat bejt a nevsimat si jich.. :/ nikdy nevis jestli nebudes mit dite ktery na tom treba bude bohuzel podobne.
        • Mě nepříde že je postiženej .
          Spíš to je prvotřídní troll.
          • z tech pár videí je jasně švihlej - kluk bez kamarádů s komplexem že nemá holku a dlouho ani mít nebude, rodiče nejspíš rozvedený nebo se mu nevěnovali či obojí tož si to zkouší kompenzovat přes web (pocit nepochopené vysoké inteligence) - takže je nejspíš "slightly touched" (trošku magor) bohužel.. a smějou se mu jen lidi jeho věku - (děti) - howg
            • Ty články na jeho blogu sou prostě články od trolla a ne od někoho kdo si tim léčí komplexy.
              Ale po shlédnutí pár videí si myslim že je možný že to co říkáš pravda ale že ten blog založili lidi který ho natáčej.
  • nevite nekdo co delaji zombie ve valecny hre? nejak mi logicky unika proc... :/
    • Asi je to IN a snaží se tak prodloužit zábavnost už tak pochybné hry.
  • El-Bravo
    už ani nepoznám rozdíl mezi novým cod a dlc...x)
    • Nepoznáš? Rozdíl je v ceně XD. DLC jsou často dražší než samotné COD XD
      • El-Bravo
        jistě. ale nové cod s cod datadiskem je rozdíle opravdu jenom v ceně.... asi jsi nepochopil význam mého komentu ;)
  • Ethy
    Nechápu lidi co to Bobbymu Kottickovi platí :), nadávejte na mě, ale já si hezky v klídku hraju to svoje CSSko už nějakej ten rok, zaplatil jsem za něj 999 ještě s DODS a HL2DM a jsem spokojenej ;). Grafika a perky nejsou všechno a CoDko ve svym search and destroy akorát okopčilo de_ mapy z CSka, takže asi tk :)
  • Ja stejně radši hraju COD MW 2 XD
  • Tak opět mě Call of Duty utvrdilo v tom, že si z nás dělaj pr*el ne?! :-))) tohle nemyslej vážně.....Trochu mi to přišlo jako novej Postal :-D chybělo tam akorát chcaní...pardon
  • Musím se smát, jak stupidně to na mě působí *1*
  • jééé
  • To si koupí jen blb *12*
    • Tak co je na tom ted tvoje ego líp?
      • nemůžeš tak brát sice reaguje přehnaně ale nadruhou stranu ja třeba nechápu čím mě to má zaujmout jestli grafikou tak to mě nezajímá jestli tím že to ma být další super řežba jak pokažde tvrdí přitom je to pokaždý skoro to samí až na tu grafu tak se mu nedivim O.o
        • Má to přece zaujmout těmi super-duper místy, kde se mapy odehrávají. Oni prostě vědí, jak na tyhle DLC nalákat děti a psychicky slabší jedince, jako třeba Nojby :D (pro Nojby použíjte google) :D
          • tak to sem rád že to na mě neplatí ja bych prachy za nějakou střilečku v dnešni době nedal to je jako když se pořad dokola vyráběj hry styl diablo bylo to pěkný dřív ale v dnešní době mi to přide jak kdyby si ze mě dělali pr*el kde by to dneska mohlo bejt kdyby dneska do všeho co má hezkou nablejskanou grafiku nevraželi všichni prachy starý dobrý MB zadara a hratelností na úplně jiný úrovni O.o
          • Tak to je silný kafe tenhle Nojby.
      • Jo *4*
    • jj, call of dutý :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit