Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vtip je vtom, že já cod za vrchol inovace nepovažuju a ani další díl považovat nebudu. Nikdy jsem o cod netvrdil, že je to TOP FPS hra a tvrdit nebudu... Stejně tak mi přijde směšný že se tady všichni oháněj tím co ještě ani nevyšlo... ovce. Proste NeverEnding flame jak psal krootha.
    Bude tady ještě spousta článků spojených s cod a stím spojená spousta stupidních komentů opakující se pořád dokola.Nemá cenu řešit.
  • L4D + Unreal dohormady "opravdu dobra valecna hra"
  • Hnus fijalovej jak blackops tak i tohle DLC nedalo se na to dívat a ani hrát.
  • Vím, že to tu nemá moc co dělat nebo něco, ale jen tak pro zajímavost, teď jsem z nudy četl tady recenzi na Star Wars: Republic commando a jako piha na kráse je tam krátká kampaň - že na střední obtížnost to lze projít za 10 hodin, to je hrozný, že? Dneska střílečku profrčíme za 6 hodin z čehož je hodina nehratelný sekvence a dřív se za 10 hodin i kritizovalo :D Jak taková zajímavost pro zpestření dne. :D
  • El-Bravo
    jistě. ale nové cod s cod datadiskem je rozdíle opravdu jenom v ceně.... asi jsi nepochopil význam mého komentu ;)
  • Myslim ze ten zacatek traileru kde jsou ty mapy na junk foodovy jidelni tabuly sedi az nechtene moc presne.
  • Jsou dva typy lidí co nemaj rádi CoD. Za a) tví oblíbení hateři, co jej nemají rádi jen kvůli kladným a recenzím a obrovským prodejům b) ti co mají rádi recyklaci jen u plastů, papírů a skla

Já patřím k b), ale zjistil jsem že psát do diskuzí o CoD, že se jedná o ten samý kousek nějaký ten rok je zbytečnost. Stejně si to zase koupí milióny blbců co budou tvrdit že je to vrchol inovace. *3*
  • Ano opět se roztáčí kolečko pravdy.
  • Batllefield 3 rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !
  • mrtvym
  • jak pise nize kolega - bohuzel je oblibena a ted se to vetsinou kopiruje i s chybama ktery to ma - dlc mapy za nehorazny penize, kazdej pulrok novej "stejnej preskinovanej" dil za nehorazny penize... ale jestli to chces hrat tak jak je libo. pokud si lidi nestezujou tak pak je vyvoj na mrtvim bode.. muj nazor. ja jen prispel do diskuze s otazkou proc tam jsou zombie.. a uz je s toho hulánovina... :D
  • :D nejlepší je na wiki slovo Hulánovina. kdepak je mu jen konec?
  • Já to vidím úplně naopak. Zajímavý co? Překvapivě různí lide mají různé názory.
    S tím rozdílem že já teď nevlezu do diskuzí k BF3 a nebudu tam provozovat ubohý hate. Protože chápu, že se více lidem líbí více odlišných věcí. co ale nechápu proč ze sebe dělají co to se děje v KAŽDÝM článku k čemukoliv ohledně COD.
  • http://cs.wikipedia.org/wiki/Flame_war
  • co je vlastne ten flame? *1* a ma oblibena barva je růžžováá
  • level up
  • By bylo hezký pokud by někdo udělal náký video pc vs konzole s touhle hudbou :)
    http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k
  • LOL. tak to se ti asi libi ten leveup vid? super mega hyper seržante?
  • Oh yeah !
  • děkuji, a k věci byl ten post s bfbc2. mam obě hry cod (mw2) i BF a MW2 je opravdu strašný oproti bfbc2. pišu o MP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit