Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká a nemine v CoD: Black Ops DLC Annihilation
23.6.2011 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
Víš naprostý lejno o tom co jsem zkusil a nezkusil trojtečko.
BF je ráj pro kempy, hlavně ty spwany sou nej - stačí stoupnout na spawns s brokama a druhej tým si nezahraje! - BC1, BC2, Vietnam - super opravdu.... Speciálně když to dělá někdo tobě :) BC1 jsem hrál cca 100h než vyšel ten hroznej COD kvuli kterýmu tady ze sebe všichni děláte vemena. -
mine ;)
-
neverending flame, lets go
-
promiň. A něco k věci bys neměl? Za gramatiku se omlouvám, holt lidská blbost mě vždy tak rozvášní že se pak nesoustředím. Mám to bez chyb?
-
O debatu? Snad o flame ne!
-
prosim te zkus psat aspon trosku bez chyb. dikec. :/
-
Ty články na jeho blogu sou prostě články od trolla a ne od někoho kdo si tim léčí komplexy.
Ale po shlédnutí pár videí si myslim že je možný že to co říkáš pravda ale že ten blog založili lidi který ho natáčej. -
mno cod uz davno porazil BFBC2 pokud vim. ale tys to zkusil jen parkrat a neslo ti to protoze tam nejde moc kempovat, vid?
-
proboha a opět se roztáčí stupidní kolečko ! dikud budou lidi cálovat tak je to všem jedno. Jinak jsi oběvil ameriku !
-
Jj na to jsem čekal :DDDDDDDDD Dyť říkám:
"nebo všichni společně čekat než vyjde něco co ten hnusnej ošklivej COD konečně rozdrtí?:D "
... .) Hlavně si kup origoš ať se dočkáš více titulů s pořádnou podporou *3* Pokud si to vypirátíte přístě se na to každej víš co .) Nevím proč se vůbec snažím o debatu :D.. Taky se na BF3 z určitýho pohledu těší, dokážeš to pochopit?:D a to si vem že hraju COD, mazec co?
LOL do psích kulí... :D thx for fun.
Měl bych ještě jeden dotaz: whats your favourite colour?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sry už jsem zvás hotovej *1* *1* *1* *1* *1* -
Ta hra přes svou nulovou kvalitu vydělává nehorázný peníze a tím negativně ovlivňuje celý FPS herní svět. To se mi zdá jako dostatečný důvod k tomu aby si na to lidi stěžovali.
-
! jo neboj, my se sejdeme v Battlefield 3 PC verzi.
-
z tech pár videí je jasně švihlej - kluk bez kamarádů s komplexem že nemá holku a dlouho ani mít nebude, rodiče nejspíš rozvedený nebo se mu nevěnovali či obojí tož si to zkouší kompenzovat přes web (pocit nepochopené vysoké inteligence) - takže je nejspíš "slightly touched" (trošku magor) bohužel.. a smějou se mu jen lidi jeho věku - (děti) - howg
-
Nechtěli by jste si děcka založit klub zakomplexovaných COD haterů???
Jako už jsou vás tady mraky proč toho nevyužít? Můžete hrát nějakou suprčupr best of FPS o které aktuálně nevím (nechám si poradit) nebo všichni společně čekat než vyjde něco co ten hnusnej ošklivej COD konečně rozdrtí?:D
Třeba nějaký mítingy kde můžete hromadně nadávat a třeba se trefovat něčím do DVD s CODem? Nebo nějaký jiný obřady?:D Nenechte se omezovat jen anonymitou na internetu!!!to běžte do toho naplno!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* -
Mě nepříde že je postiženej .
Spíš to je prvotřídní troll. -
proste ja se postizenejm nesmeju - oni za to nemuzou.. a kdo to dela je nevychovanej omezenec. nejlepsi je je nechat bejt a nevsimat si jich.. :/ nikdy nevis jestli nebudes mit dite ktery na tom treba bude bohuzel podobne.
-
http://www.youtube.com/watch?v=30EYjWCq-PA *1*
-
Nechceš udělat video jako chris crocker ?
-
Asi je to IN a snaží se tak prodloužit zábavnost už tak pochybné hry.
-
jinak jsem se podival na toho Nojbyho - a jediny co muzu rict ze ho lituju. tak ho nechte napokoji.