Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká a nemine v datadisku WoW: Mists of Pandaria
24.9.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
Těším se, zítra by mě měla přijít sběratelská edice. A ohledně datadisků. Byl jsem zděšen z toho, co udělal Cataclysm ( datadisk ) s Azerothem a dopředu jsem ho zatracoval .. Nakonec to tak špatný podle mě nebylo .. Až na expení v Deepholmu to bylo dobrý .. =) .. A s příchodem pandy mám pocit, že blizzardu dochází dech a ztrácí tak WoW na své "epičnosti" .. *15* .. Ovšem na druhou stranu, je potřeba si uvědomit, že WoW se prakticky nemá moc kam hnout, dokud nevýjde Warcraft 4, který bude až po vydání kompletní trilogie starcraftu II. Takže jsem zvědav, co bude dál .. *5*
-
-
S tím Starcraftem to mimochodem začíná bejt děsivý )) Nějak jsem si zafixoval, po ohlášení hry jako trilogie, vydávání dílů zhruba po roce.. :x
Nad dalším Warcraftem jsem nedávno přemýšlel, jak bych si přál, aby vypadal. Novej příběh a fantasy nalepený na vzhled druhýho Starcraftu by mi na pár večerů stačilo )) Ale tak to nedopadne. -
Toho Warcraft IV se docela obávam,pochybuji,že dokáži napsat znovu tak skvělé postavy jako Arthas nebo Illidan,kreré nechali pochcípat.Navíc kvalita her de obecně dolů a Blizzard není bohužel výjímka
-
-
To je bohuzel smutna pravda
-
-
Je to stejné, jako kdyby jsi napsal, že Caesar byl poslední velký vojevůdce.... ve Warcraftu se může odehrat uplně cokoliv, stačí, když to hodí o pár set let jinam a problém vyřešen.
-
-
@K: v pohodě, rádo se stalo *4*
-
Warcraft zabilo WoWko, to se už bohužel změnit nedá. Nevím, kde si přišel na to, že Caesar byl poslední velký vojevůdce a jak se tato alegorie vztahuje k minulému příspěvku? Jinými slovy. Co tím chtěl básník říci?
-
-
Asharak: Děkuji, máš pravdu. Ještě jsem si udělal pro jistotu rozbor a asi tam čárka opravdu nepatří. Chybička se vloudila. Naštěstí je to chybička "pouze v čárce" a ne v něčem horším. Jak říkám, myslím, že píšu obstojně, a že mám 85 - 90% čárek správně. Někdy to bohužel uletí.
-
@ass: Neposer se.
-
@k: tvé komenty nedávají smysl *7*
PS: před "co" nemá být čárka -
Na tom není, co chápat, protože ta alegorie nedává smysl.
-
Chudáčku, ty si to vážně nepochopil? *15*
-
-
A nebo do alt. vesmíru, na jinou planetu, do jiné dimenze nebo jiné časové linie.
-
-
-
-
-
Pro mě je ideální mmorpg Runescape. Můžu to hrát kdy chci, membership je levné a když mě to po dvou měsících přestane bavit tak se k tomu zase za půl roku vrátím. WOW TBC jsem hrál na free serveru asi do 50. levelu. Vím, že to není ofík, ale pro představu to stačí. Žere to hrozně moc času. :)
-
-
radsej dam tie peniaze za ten runescape do gw2, ktore je 100x lepsie, a mam to free forever a nemam ziadne obmedzenia... kvality hier su od seba daleko ako pluto a slnko...
-
Můžu to hrát, kdy chci vs. membership... lol?! *15*
-
-
Ještě že se toho nedožil Arthas , by ho kleplo z těch pand :)
-
WoWko jsem zaplatil na 2 mesice, uz nikdy vic
-
-
Jak vidíš, tak nemůžeš napsat, že bys WoW už nehrál. Musíš to vychválit do nebes.
-
-
Ano, bude lepsi, kdyz nam kazdy pekne udela seznam her, ktere uz nikdy hrat nebude. Strasne to obohati tuhle diskuzi.
-
-
+1 , přesně vystiženo *4*
-
No, pokud mluví o hře, která se vztahuje k tématu článku, tak proč ne? Pro tebe je třeba WoWko vrchol herního průmyslu. Pro mě je to rakovina herního průmyslu, která MMO žánr nikam neposouvá. Každý má svůj názor.
-
-
Rakovina herniho prumyslu ? To jako z jakyho duvodu ? A nuti nekdo ostatni vyvojare MMORPG aby wowko kopirovali ? Blizzard asi tezko diktuje ostatnim firmam jak maji delat svoje hry ...
-
-
Vetsina class byla jiz nekolikrat zcela prekopana, velke zmeny mechanik hry atd, v Cata byl zcela zmenen obsah 1-60. Marny pokus o zachranu a pak uplne usmrceni talent stromu.....
-
Ale prosím tě. Je pravda, že WoW MMO žánr posunulo, ale jak bylo uvedeno, tak je tomu už 7 let. To je hodně dlouho, fakt hodně dlouho.
Říkáš, že každý datadisk přinesl obrovské změny. Jaké konkrétně? Vyšší lvl, nové mapy, nová rasa? To jsou ty obrovské změny?? To snad ani nemyslíš vážně ne? WoWko je pořád ve stejných kolejích, akorát je na vrchu trochu třpytivější. -
Kronosi, WOW je pravě poslední MMO co tento žánr někam posunulo, a pro naprostou většinu hráčů k lepšímu (pokud tedy nemáš rád grind), akorát je to už sedm let a je asi na čase, aby se opět objevila hra, co udělá to stejné.
A i přesto že každý datadisk přináši obrovské změny, tak WOW už MMO scenu těžko posune někam jinam. -
WoWko se prakticky nezměnilo, v jádru určitě ne. Je to v podstatě ta samá hra, která nepřináší žádný pokrok ani zlepšení. To si asi nechávají na Titan. Pro mě je hra, která je rok co rok stejná, mrtvá. Je to jen obrovská tiskárna na peníze za minimum práce - sen každého vývojáře nebo podnikatele. Bohužel už to není taková raketa pro spotřebitele, v tomto případě hráče.
Samozřejmě nikdo nenutí ostatní vývojáře kopírovat WoW a někteří to ani nedělají, ale většina z nich radši vstoupí do známe řeky, která jim alespoň nějaký zisk přinese, než aby vymýšleli něco nového, co vůbec nemusí fungovat.
Odbočka: Já jsem před měsícem zapnul WoW a nehrál jsem ho ani minutu, jak mě nebavilo. Nuda, děsná nuda.
-
-
-
Za to ty vaše do prd€lek Blizzardu volající názory, jsou velice obohacující.
-
-
-
-
No doufejme, ze tohle bude lepsi datadisk nez Cataclysm, ktery bych co se datadisku tyce zaradil jako nejhorsi vubec.
-
-
Problém Cata byl také v tom, že 50% nového obsahu bylo pro level 1-60, ale tohle nikdo do datadisku nepočítá. Jinak co se týká q a prostředí, tak je pro mě Vashir nejlepší zona, ale spousta hracu ji nenavidi, protoze se neumi orientovat v 3D prostoru.
-
-
Souhlasim doted me mrzi , ze tam nebyly zadne DQ ten podvodni svet byl opravdu paradni, to se musi nechat a take Mealstrom nebyl uplne nejhorsi, ale celkove Cata nee Wotlk je porad pro me uchvatny svet
-
-
Cataclysm se mi libil ze se zmenil svet, zabavnejsi expeni ale jinak nejlepsi byl podle me WotLK :)
-
-
u mě vede Burning Crusade :)
-
-