Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká a nemine v datadisku WoW: Mists of Pandaria
24.9.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
mesic hraju gw2 a ta graifika mi prijde k zbliti ..
-
-
tak treba nastavit detaily a nehrat na 15" monitore
-
Asi by si měl přestat hrát PC hry *3*
-
-
Nazvime to 'Predsmrtnými kŕčami' :-D
-
Ale tak co:)Osobně se mi to líbí, ale že bych si tímto zkusil WoW? Ne raději si pustím klasický Warcraft, navštívím si Diabla či nabrousím meč v GW II. WoW bylo a vždy bude mimo můj herní zájem.
-
Mám radšej hry pre dospelých...
-
-
,,I like mature games for mature people such as myself."
One dumb person on the internet. -
Řekli 15ti letý puberťák:)
-
-
Tak a teď si dáme každý den jeden článeček o WoWshitu.
Tak šup WoWlamky, zítra to vypukne: fap fap fap! -
-
...Já ti taky zareaguju na post, hádám, že čím víc nás bude, tím rychleji se uděláš *15*
-
Tak mi nemusíme zabíjet čas onanováním, nám vyjde datadisk. ;)
-
-
Jj, zitra to vypukne: Velká Pandí Honitba.
Připrav si zásobu kapesníků.
-
-
No jelikož si s tím začal, tak jediný onátor jsi tady ty;)
-
fus-ro-DAH!
-
ty si ko ko t
-
-
Co to meješ ty chuji?
WoWlamky už fapují!!
-
-
-
Takze ludia. Mam otazku momo WOW, ktora ma napadla pri citani vety ako tu niekto pise uz nikdy viac.
Kolko hier ste si za cely zivot kupili a hrali ste ich len jeden krat? -
Ty zony vypadají skvěle jen doufám že tak dobře se to bude i hrát,protože po Cataclysmě další zklamání nesnesu ze strany Blizzardu. *1*
-
-
Bude se to hrát stejně jako do teď. Jako WoWko. Změny nehledej, oni vás jen udrží do doby, než vyjde Titan nebo co to je. Za ty prachy to neodpovídá jejich práci.
-
-
To ale platí pro všechno od Blizzu za posledních 5 let. V rámci blizzard games jde o standardní kvalitu. Jinak změny v gameplayi jsou, ale čistě jen v rámci soubojového systému, jinak klasika: levelení, daily questy, dungeony, raidy. :) Přesto jsem přesvědčen, že po Cata to bude změna k lepšímu.
-
-
Takže je to něco jako Call of Duty ne? Vlastně princip je naprosto stejný, akorát, že na CoD nadává víc lidí, ale to se brzy změní.
-
-
Asi, byť je to hlubší, než CoD. Řekl bych. Je to jako přechod mezi CoD a Modern Warfare v oblasti multiplayeru. Hraje se to podobně, ale je to jiný zážitek.
-
-
-
-
-
a co rika na pandy pan Hemet Nesingwary?
-
-
Asi to stejny jako na taureny, worgeny a dreanje.
-
slyšel jsem že nesingwary bude v mist finalni boss
-
-
JD forrest a temple of the JD serpent? Né, díky nechci....
-
nikdy bych nečekal že to reknu ale asi zustanu u gw2.
-
-
Tak si tam ten end-game uzij *3*
-
-
... ludia nadavaju na GW2, ktory stoji 40€ a ponukne min. 100-200h zabavy, ale to ze Dragon Soul vo wowku trval 7 mesiacov (12€*7= 84€) je v pohode :D tomu sa hovori riadny endgame, ked aj ten raid je cira recyklacia :)
EDIT: 7 mesiacov trval len prichod 4.3.3 Dragon Soul tu bol dokonca este skor. -
-
100h mi staci na cely rok :D , muzu hrat kdykoli a bez lichvy ! co se tyce PvP je vyborne a diky moznosti hrat ihned za jakykoliv char nesmrtelne... Wowko je doblba to same .. ted jeste ty pandy :D ,.. v pristim dataci bude nova rasa Spiderman a hlavni boss bude obri Kacer Donald *1* *1* *1*
-
ale vies.. hra je vonku mesiac a uz placu o tom ze si nemozu farmit low leveli koli tomu ze nemaju lepsi a lepsi eq.... naco to je ? o com je to ? o farmeni... a toho mas v gw2 az az :)
Kazdemu je to ale jedno, pokial gw2 nezapnete, nezistite ze tych 10eur mesacne davate prakticky na nic, pretoze anet dokazal, ze sa da urobit 2x prepracovanejsia hra, a to buytoplay forever, este sa vyjadrili na forum kde sa preberalo DLC, ze su radi ze by si novy content ludia kupili, oni ho ale chcu dat zadarmo tym co si to uz raz kupili...
Je to krute zistit fakt, ze blizz berie od hracov miliardy a pritom pride hra, ktora je b2p a je contentovo 1000x lepsia...
Skoda vas ludia, ktory kydaleli ze gw2 je dalste na gw2, pricom si to z vas ani polka nezahrala, a pocuvate QQ hracov, ktory si mysie wow... nie nieje :) ach aky je dnes svet ovplyvnitelny.... -
-
Chápu, že brojíš proti haterům, ale nikdo nikoho nenutí těch 10 eur platit. Že je obsah GW2 1000x lepší je taky jen čistě subjektivní názor. Mám ho koupený, hraju ho a......přestal mě bavit. Ten systém je podivný a silně všeobecný, eventy jsou zajímavé a vzrušující, pokud náhodou neděláš už dvacátý v řadě. Vidina nulového end game PvE taky není lákavá. Okolní děti, který tu budou argumentovat o farmě equipu a blá blá blá, ani netuší, o čem raidy jsou. Jedna z mála her, která se tomu přiblížila, je podle všeho Dark Souls, kde si všechno musíš poctivě vybojovat. Stejný je to s raidama, plus 25 (10) lidí k tomu, to je tak perfektní pocit spolupráce, že se to jen těžko popisuje. Na druhou stranu, to je čistě jen můj dojem a můj důvod, proč jim posílám 10 euro měsíčně, není to touha po farmě, je to touha zmáknout herní systém natolik, že dokážeš překonat velice obtížnou výzvu. Equip je jen buď třešnička, nebo prostředek.
-
Člověk už nerozumí ani té slovenštině, jestli tohle teda je slovenština...
-
Mass rage is mass rage :-P
-
-
-
a wowko nejaky ma? ne nema je to stejna kravina
-
Jakovy end-game mas namysli ? Ten co tam neni ?
-
-
Neříkaj ti blesk?
-
raidy tam nejsou ale farmit muzes, akorat ti to brneni nebo zbran neda lepší staty ale bude lip vypadat
-
Přesně ten... *15*
-
-
tady nekdo nepochopil o cem ta hra je hmm, no zadna skoda
-
-
-
-