Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká příští víkend v betě Guild Wars 2
20.4.2012 | Adam Homola
69 příspěvků
-
Soucítím s tebou... Mám podobný problém... *9* *4*
-
Hm, škoda, do žádného pre- nejdu, chtěl jsem si na den zkusit betu... Do plné asi půjdu ale i tak jsem to chtěl zkusit...
-
Temer miziva, ani pre-order ti nepomuze musis mit pre-purchase
-
Já vím. Jen mi tento článek a ten přechozí přišel hodně podobný.
No a na double megaboard měly v minulosti hry, ktoré ľudí momentálne zaujímajú, tak uvidíme jestli si ho zadá i Comgad, či kdo u nás distribuje GW2.
A GW2 mě zajímá, preto to čítám. -
Dotaz, bude nějaká šance na free betu bez toho abych si koupil preorder?
-
po každom beta teste sa všetko maže
-
Postujú novinky na hry, ktoré ľudí momentálne zaujímajú. Nevidím na tom nič zlé...Ak ťa to nezaujíma, na čo to čítaš?
-
Postava z bety asi nebude hratelná v plný verzi co?
-
Mala by sa hanbit.. ze pedobearov a male dievčatká ;)
-
Zase žádné asury? Já už chci asura guardiana s kladivem. *13*
-
S těma přehnanýma efektama souhlasím... taky bych radši aby to trošku omezili. Někdy mě příde že přes efekty není vidět s čím bojuju.
Já sem zase pro střelné zbraně všema deseti taková charrzooka .. no co může být lepší? -
Tak tak spousta veci je nedodelanych, osobne bych to realne videl na konec roku.
-
No podle dojmů z bety, tak nejdýl rok všechno tam podle mě docela už funguje. Jen sem sem tam narazil že při rozhovoru nebyl dabing a jen jednou sem vyděl po obloze letět ozubený kolečko co k ničemu nepatřilo. Jen mě štve, že do bety nedaj už nový rasy. Osobně tam totiž nemám už co testovat můžu jen dál levelovat postavy co tam mám a vzhledem k tomu, že je nakonec smažou to asi moc smyslu nemá. *15* *15*
-
Hraju obě bety a ani jedno z toho co si tu napsal není pravda. To uhejbání ve wow není jen můžou sem tam skočit a urychlit si tak cestování jako dodge se to použít nedá. Stejně tak healovat tankovat a bojovat ve wowku umí už spousta povolání takže taky nic. A plavání no nevim pandy neuměj plavat o nic líp než kdokoliv jinej. Proberte se nikdo nikoho moc nekopíruje každej autor má svojí představu jak chce aby ta jeho daná hra vypadala, že se někdy nápady sejdou, nebo že se autoři rozhodnou použít něco podobnýho konkurenci, je normální, zkuste udělat dvě MMO nebo jakýkoliv jiný hry stejnýho typu a nemít tam nic podobnýho to nejde, pokud chcete aby se ta vaše hra dala aspoň trošku hrát.
-
no podle stavu klienta co sem hral naposled doufam ze tak rok jeste ne
-
Vsechny ty data jsou odhady, sami autori rikaji "az to bude hotove" a sami nevi kdy
-
Zaručený přístup do téhle bety mají ti, co už si hru koupili v plné ceně v tzv. pre-purchase, takže už ji mají opravdu plnohodnotně koupenou.
-
Nechápu tvůj příspěvěk, když už má člověk koupenou tu hru? Však vychází někdy v červnu? Kdykoliv můžeš předobjednávku zrušit...
-
nikdo presne nevi, jsou to jen odhady a jeden z nic,h je ted na games v novinkach. 26. cervna myslim
-
Bloom - doporučuju v nastavení dát Lightning Enrichment na 1 či dokonce 0 (žádný), jak se každému líbí. Defaultní 2 je docela přepálený.
Pohádková - hmm, no ony ty promo videa tak hru někdy asi malují a některé lokace vyloženě takové jsou, třeba Eldritch Academy, což jsou takové Bradavice o Halloweenu plné velkých dýní a čarodějnic s velkými klobouky. A démonů v nižších patrech. Ale až budeš procházet jiné lokace jako zpustlé vesnice plné mutantů vzniklých z hratelných ras, kruté pouště ve Val Aureum nebo pekelný Fyrmount, tak si ještě do té pohádky budeš přát utéct.
Vyčačkaná - oprav mě moj slovenský brat, ale myslím, že je to stejné slovo jako české "načančaná". A to TERA celkem je, taková fantaskní, jakoby sen. No, backstory celého světa je, že jde jen o sen dvou titánů, takže to aj sedí.
Nechci tady samozřejmě nějak tlačit TERu pod článkem o GW2, ale MMO neexistují ve vakuu a lidi budou ty nacházející spolu prostě porovnávat, i když jsou velmi jiné. Takže když už se na TERu zavede řeč, tak odpovídám.