Přejít na výpis diskuzí
Co vás čeká příští víkend v betě Guild Wars 2
20.4.2012 | Adam Homola
69 příspěvků
-
Ne, ale pracuju par set kilometru od domova a na vikendy jezdim domu za rodinou... *3*
-
jedine o com hovoris je grafika, kolko mas, 10 rokov?
-
o tom ci ma tera lepsiu grafiku mozme polemizovat ked budu obe hry vonku.
vacsina MMO co su momentalne vonku maju grafiku podstatne horsiu ako GW2. Dobru ma Aion, co je tiez od NCsoftu a urcite sa este par najde, ale proste povedat ze GW2 ma slabu grafiku je prinajmensom dementne.
A nie, nie som GW fanboy -
to dalkove studujes nebo co?
-
Ja to chapu, ale taky muzou myslet na lidi jako ja, co maji pres tyden spoustu casu, ale vikendy zabite... *1*
-
Jedna beta za druhou, kdy se má člověk učit na maturitu?! *1*
-
to ma byt pro Subo, ale preklik jsem se :D
-
asi proto, ze se predpoklada, ze lidi budou mit vic casu na hrani a vetsina bude doma a ne v praci, ve skole,...
-
Proc ho hajzlu musi byt ty bety vzdycky jen vikend... Terra, Diablo, GW2... grrrr
-
Asury jsou docela dal - pocitace, megalasery, golemi, teleporty ala star gate:-)
-
On to bude asi subjektivni pocit, je fakt ze asiati si v neproporcich doslova libujou:-) Osobne nejsem odpurce asijskych her (koneckoncu jsem vyrustal na L2), jen mi to po navsteve sveta GW2 prijde vsechno takove nemastne neslane, je to podobne kdyz jsem kdysi presel ze statickeho sveta L2 do Warhammeru, kde to vsude bouchalo, npc mezi sebou bojovaly, hlaskovaly atd, toto byl podobny skok. Mozna kdybych Teru zkusil pred GW2 mel bych nazor jiny:-)
-
střelné zbraně - tím myslím pušky, pistole a pod. vím, luk je taky vlastně střelná zbraň a luk rozhodně do MMORPG patří.
-
Jo to teda jsem, po patnacti letech hrani jsem si myslel ze me uz zadna hra nemuze dostat tak jako kdysi a ejhle. Nicmene nezbyva nez si pockat az si to zahrajete sami aby jste uverili:-)
Btw projdi se: http://www.youtube.com/watch?v=GjLmknda6_Q a pak mi ukaz neco alespon vzdalene stejne uchvatneho v Tere. Nerikam ze je Tera spatna hra, osobne povazuju tamni bojovy system ja excelentni (chtel bych ho v GW2) nicmene v grafice GW2 urcite neprevysuje:-) -
Hype určitě, ale už teď má GW dost velkou komunitu a ta se samozřejmě ještě výrazně zvětší. Podle mě to bude stabilnější komunita než u SWTOR. Bohužel, protože to bude znamenat odsun lidí z jiných MMO.
Co jsem tak četl, až na pár drobností mi GW nepřišel příliš revoluční. Ale třeba se pletu.
Tahle hra bohužel obsahuje přesně to, co ve fantasy MMORPG nemusím - podivně vypadající rasy a classy, střelné zbraně, přehnané efekty (udeřím mečem a všude kolem to září, jak kdybych bojoval nějakou světlicí). -
respektive modely jsou neproporcialni
Je to fantasy hra. A navíc asijská. To není slabost, pouze jiný styl. Neberu ti, že máš radši reánější modely i v takovém nereálném fantasy jako GW2, ale opak není slabostí.
oblasti chude a staticke.
Neřekl bych. Ale co jsem viděl z GW2, tak asi jsou bohatější a živější. To ale nedělá TERu jen chudou a statickou.
Celkově bych řekl, že bys radši měl říkat jak dobrý je GW2 a ne jak jsou ostatní hry špatný.
Jo a nechce se mi věřit, že by jsi MMO grafiku na Unreal Enginu označil za celkově slabou... -
fanboyi, tebe tu nikdo vazne nebere, ty ses z toho hotovej. Me to prijde graficky slabsi nez tera.
-
Pokud porovnám grafiku Tery a GW2 dle youtube gameplay videí, tak jsou na tom obě hry srovnatelně, s tím, že co se týče stylu jsou to samořejmě trochu odlišné typy grafiky.
-
Ok.
Rejpy rejp, double megaboard o GW 2 chystáte na kdy? -
Jeste bych dodal ze beta zacina v patek v 21:00 naseho casu.
//Edit kus to bylo jinam -
To byl clanek v podstate jen s terminem, tohle je clanek s detaily.