Přejít na výpis diskuzí
Co znamená 45 multiplayerových zážitků z Battlefield 3?
16.9.2011 | levis
37 příspěvků
-
ja vím mno.. prostě je to blbost to vůbec psát jako nějakou novinku... Fakt mně to připadá jak reklama...
-
BC je odbocka od serie a BF 3 by mal byt pravy nastupca serie takze oproti BF 2 alebo BF 2142 sa to vsetko pocita ako novinka akurat ze tu to pisu jedno cez druhe
-
Dobrá, ale autor v původní verzi článku (teď už je editovaná) použil v jedné větě dvakrát ono "x". Člověk by skoro řekl, že by mělo mít v obou případech stejný význam. Jenže ono 4x4 je opravdu myšleno jako čtyři týmy po čtyřech lidech (tj případ KRÁT, dohromady 16 hráčů). A hned za tím následuje 12x12, což ale už dvanáct týmů po dvanácti hráčích neznačí (přeci jenom, 144 hráčů na serveru by asi nedělalo dobrotu, jak po herní tak po technické stránce) a je zde třeba využít interpretace "dvanáct proti dvanácti". Aby se autor tomuto problému vyhnul, měl v první řadě opravdu místo druhého "x" použít jednoznačné "vs.".
-
ty seš fakt stupidní hrotílek... jak prostě nechce aby nad nim někdo měl pravdu a furt se snaží... a přitom ze sebe dělá čim dál tim většího blbečka.... uznej chybu ty agrogante *1* *7*
-
a to jsem zapoměl na ten klasickej ruh a spoustu jinejch módů
-
to sou mně novinky, oproti klasickému BF2 je samozřejmně vše ostaní novinka.. a jak klasicky squad rush? to je také novinka ne? v tom případě musí bejt sDM také klasické.. a bude tam novinka i HQ, S&D, DM, king of hill, domination, survivor, transort a ,,zombie,, mod.. ???
-
v bc2 byly mapy/mody na pc zdarma a na konzole s vip kodem )
-
Super, teraz je to skvelé :-)
-
A kde si to prosím ťa takto videl napísané ?
-
par dni po vyjitii bude klicu po par stovkach plne aukro.Uz ted jsou tam par mesicu stare hry po 100kc
-
jj to bylo super.
-
Za předobjednání v Origin zaplatíš ccca 1060 Kč (pokud se nepletu) a dostaneš jen digitální klíč a o 3 dny dřívější přístup do bety....raději se podívej po nějakém normálním obchodě (viděl jsem ceny i pod 900) a předobjednej to tam, budeš mít stejné bonusy a dostaneš to na klasickém DVD (navíc v ocelové krabičce *2* )
-
Já jsem naopak rád...nevím sice, jak velké tam budou mapy, ale pro mě je osobně i 32 lidí v BC II až příliš...raději 24 - 28.
-
Nepočítá, a já osobně doufám, že pojedou ve stylu BC II, kde přidali 4 nebo 5 map v patchi úplně zdarma...
-
BC je odbocka od serie a BF 3 by mal byt pravy nastupca serie takze oproti BF 2 alebo BF 2142 sa to pocita ako novinka
-
ne
-
A pokud objednáš teď hned, dostaneš jedno DLC jako dárek a to úplně zdarma! Tak neváhej a zamiř na Origin!
-
jenom 9 map ? ty dalsi asi daj do dlc. a pocita se do tech 9 map i ty remake mapy z bf2 ?
-
mozna kdyz budem mit zazitku vic tak dostanem neco zdarma (ale misto toho dostanem placeny dlc)
-
Oni ani nemusí být placení. Prostě odpapouškují, co jim tvůrci a pání PR naservírují. Upřímně, jsem zvědavej, jak celá hra nakonec dopadne. Neočekávám že to bude špatná hra, ale rozhodně to nebude tak úžasné, nové a svěží jak se snaží nám vsugerovat.