Přejít na výpis diskuzí
CoD: Black Ops II vydělala miliardu za 15 dní
5.12.2012 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Vydání CoD a patřilo k nejvýznamnějších událostem? No v rámci CoD to byli možná 2-3 díly, co se tímto moli chlubit. Ale teď? Zaběhlá značka, co s prominutím už jede z převařené vody. Poslední "wau" v rámci CoD byl MW I, který nejenom, že přinesl "nový" engine, ale po letech nás přesunul na bitevní pole současnosti. A to nemluvím o jedné z nejlepších misí v rámci světa CoD i válečných FPS a to tu v Pripjaťi.
-
-
sry, ale ze zvědavosti jsem si zahrál cod:mw1 2 roky po jeho vydání s tím, že si to nepokrytě zahraju minimálně po misi v pripjati. Bohužel jsem skočil zhruba po 3 misi a raději si stáhl save, kde ona Pripjat byla k dispozici. To co se pak odehrávalo bylo ve srovnání se STALKERem vtip. Proto nechápu kde se ten hype vzal, když stalker měl atmosféru na úplně jiné úrovni.
-
-
Čekal bych trochu víc, po tom restartu serie který treyarch provedl. Já si hru kupoval s tím že bude boží, ale změny překonaly všechna moje očekávání. A strategický prvek který byl do hry vnesen pozvedl hru na úroveň regulérních RTS.
-
žijme pro nadbytek, jsme přece v Americe. Grand Canyon, smlouvy sportovců, hamburgry s extra slaninou. Sám mám pantnáct lamborghini a subaru kombíka.
Pokud něco tak sezónního (1 rok) může utržit/vydělat bilionek za dva týdny a ještě tak trumfnout předchozí ročník, pak bych se nedivil, když by ho na stejném enginu hrály ještě i moje drahé děti. Za ty prachy...to se vyplatí :) -
Kde je kickstarter? :)
-
Věděl bych jak zvýšit prodeje o 200%... Zrušit ohavnej singlplayer, vzít engine z mw 3 vyladit ho k dokonalosti a do tohoto enginu potom předělat úplně všechny mp mapy, zbraně a módy od cod 1 až po současnost, přidat dalších 200 zbraní a attachmentů (zrušit omezení na jejich počet), další desítky map + možnost změnit počasí, roční období a dení dobu... Možnost dedikovaných serverů, lan...
Nazvat to Call of Duty Universe, prodávat to za litr a tejden před vydáním oznámit bonusové vydání editoru, tak to miliardu překoná za 24 hodin a do týdne se z toho stane ultimátní progamingová záležitost... -
-
skvelej napad, i kdyz nektere tve poznamky jspo preci jen prehanane. Koneckoncu verm ze by to slo, akorat ze ty by is za litr koupil zakladni verzi hry se 7mi mapami, dohromady 30 zbranemi a vsechnen zbytek maskovany jako universe by bylo provedeno jako DLC a hra by te vysla na celych 10 000...
-
alebo len simply ctrl + c a ctrl + v. premenovat postavy a jeba. modern warfare 4 5 6 7 na svete
-
-
nedelaj to uz nahodou ?:D
-
-
A kdo by pak kupoval další díly? *1*
-
To bych vážně nechtěl balancovat... :D
-
-
vydělalo, nebo utržilo?
-
-
V případě Call of Duty je to defakto jedno a to samé, protože za vývoj hry se moc nedalo, je to zase jen trochu upravený předchozí díl. Jo počkat, za reklamu se vlastně dalo docela dost...
-
-
Kdyby to bylo tak jednodoché, tak proc je tu tolik fps tak hluboko pod kvalitou COD?
-
To si pis reklama v Super bowlu neco stoji a AC/DC svoje songy take nedavaji jako charitu ale je fakt ze vyrobni naklady jsou proti tomu zanedbatelne.
-
To by ses divil, kolik musí stát modelování prostředí u takhle rychlý hry, voice acting a spousta dalších věcí...
-
-
-
Takový Zaklínač by si tu miliardu zasloužil mnohem mnohem víc. *7*
-
preco by mal niekto robit kvalitne hry ked sr*cky za nizke naklady zarabaju miliardu.
-
občas by neškodilo si článek před zveřejněním po sobě přečíst a opravit chyby *3*
-
"Vydání Call of Duty patřilo v uplynulých šesti letech každý rok k nejvýznamnějším událostem zábavního průmyslu."
Tak horké bych to osobně zase neviděl. Každý rok se něco najde, ale že by to bylo zrovna COD se říct nedá.
Jenom proto, že to kupuje každý pako se z něj nestává žádnej hit ani trhák. Za všechno může jenom dobře připravenej a přesně mířenej marketing. -
-
Tak tak :) to samy je s hudbou-popem .. Proc kazdej v me tride posloucha rihanu adele dj witch ci jak se jmenuje ..
Protoze v radiu nic jinyho nehrajou u nas v kraji ..
Vsude musim poslouchat pop v praci v obchode vsude ..
to samy s CoD akorat ten me bavi hral jsem "vsechny" (black ops 2 ne)dili a dokonce mw3 mi slo plynulejs nez black ops
Nejlepsi serii povazuju 1 a 2 mozna 4 bez stihacek a vrtulnika .. -
-
je to Dj Wich, ne Witch a rozhodně to není pop, je to producent a do hraní na Evropě 2 má dost daleko ;)
-
-