Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je kickstarter? :)
  • Veskoslav
    Vydání CoD a patřilo k nejvýznamnějších událostem? No v rámci CoD to byli možná 2-3 díly, co se tímto moli chlubit. Ale teď? Zaběhlá značka, co s prominutím už jede z převařené vody. Poslední "wau" v rámci CoD byl MW I, který nejenom, že přinesl "nový" engine, ale po letech nás přesunul na bitevní pole současnosti. A to nemluvím o jedné z nejlepších misí v rámci světa CoD i válečných FPS a to tu v Pripjaťi.
    • sry, ale ze zvědavosti jsem si zahrál cod:mw1 2 roky po jeho vydání s tím, že si to nepokrytě zahraju minimálně po misi v pripjati. Bohužel jsem skočil zhruba po 3 misi a raději si stáhl save, kde ona Pripjat byla k dispozici. To co se pak odehrávalo bylo ve srovnání se STALKERem vtip. Proto nechápu kde se ten hype vzal, když stalker měl atmosféru na úplně jiné úrovni.
  • Ja se divim ze nekdo porad jeste temhle pr kecum veri.......
  • Pročpak to tolik vydělává ? protože je to COD *7* . Upřímně nechápu, co je na BO2 tak dobrého. Hrál jsem všechny díly a bavily mě, ale tohle mi už prostě nesedí. Nějak mě to nebavilo a po 2 hodinách hraní mi to přišlo už strašně ohrané a nudné ( jako každý díl *1* ). Nevím. Těch dílů je už prostě tolik že mě žádný už nedokáže překvapit. I kdyby pánové z ACTIVISION a TREARCH přišli s "COD: Pravěk WARFARE" tak by to stejně mělo stále dobrou prodejnost. A proč *1* ? Protože tam jsou v názvu zase ty 3 písmena C O D . Bohužel. Tahle hra má spousty závysláků, kteří to budou pařit furt... Už mě začínají pekelně s*át komentáře, když někdo napíše že nějaká hra je super a nějaký id*ot se ozve: Jdi do prd*le , COD je milionkrát lepší než tahle sr*čka. Jasný důkaz co dělá COD z lidí. Nechci nikoho urazit *1*, ale takové lidi zavraždit a zakopat *16* .
    • Pak jdeš a zahraješ si MoH co? Mimochodem 90% těch komentářů co velebí CoD na úkor jiné hry jsou jen trolové co se snaží vyvolat flame přitom jim je CoD vlastně u p*dele, pokud jim na to skočíš tak jsi leda tak id*ot ty sám. Mě zase s*rou lidi co píší, že hráli všechny díly CoD a byla to zábava, ale ten poslední je už vůbec nebaví, že už to není ono. Přitom stejnou větu napsali 2 roky zpátky u předešlého CoD a v budoucnu jí napíšou znovu. Lidi to kupují protože v rámci skriptovaných stříleček není žádná kloudná konkurence.
      • jenomže mě už nechytla ani 7 díl natož 9. A to ti magoři zase chystají desátý...
      • ono je to otázka jestli vubec skriptovaný střílečky má cenu hrát. Mě to absolutně nebaví, radši si zahraju armu nebo tak... Ale zase na druhou stranu závidim těm co je to baví, protože her jako arma moc neni, zato her jako CoD je hromada.
      • Chomaco
        Rozumný komentár, súhlasím na 100%.Konečne tady někdo nepíše to co už je tady napsáno x krát
  • za poctivou práci, poctivě zdaněná miliarda
  • občas by neškodilo si článek před zveřejněním po sobě přečíst a opravit chyby *3*
  • vydělalo, nebo utržilo?
    • V případě Call of Duty je to defakto jedno a to samé, protože za vývoj hry se moc nedalo, je to zase jen trochu upravený předchozí díl. Jo počkat, za reklamu se vlastně dalo docela dost...
      • Shania
        Kdyby to bylo tak jednodoché, tak proc je tu tolik fps tak hluboko pod kvalitou COD?
      • To si pis reklama v Super bowlu neco stoji a AC/DC svoje songy take nedavaji jako charitu ale je fakt ze vyrobni naklady jsou proti tomu zanedbatelne.
      • USER47
        To by ses divil, kolik musí stát modelování prostředí u takhle rychlý hry, voice acting a spousta dalších věcí...
  • Kterak dobré jméno prodává špatnou hru :)
    stádo stádem zůstane, ať už je to u televize nebo u počítače :)
    • Takže jsi homosexuál, protože nemáš rád to lidské stádo, kde jsou všichni hetero?
      • Co přesně má vrozená sexuální orientace společného s vkusem/nevkusem???
      • že ty sis ráno nevzal prášky?
        • Zkus něco jiného, tohle je tady u dost otřepaná fráze. *3*
  • Takhle to prece bylo vždycky, mainstream se bude vzdycky prodavat nejvic. call of duty, zaklinač, starcraft, assassins creed, battlefield...
    Mate to stejne jako jíst plastové párky z hypermarketu. Já to nejím a tyhle hry nehraju. A když už neco chci hrát, tak to stáhnu.
    • Assassins Creed byl každým dílem lepší, takže toho raději vynech příteli
    • Nemyslím, že by (alespoň první díl) Zaklínač nebo mulťák v SC byly mainstream...
  • Naprostá pravda *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit