Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mozna jim konecne doslo, ze pro ty jejich minimapy je to akorát. *15*
  • Vždyť je to směšné. *15*
    • Tak zas to musíš brát úměrem k velikosti map. S CoD osobní zkušenost nemám, ale vždycky když vyjde novej díl, tak mrknu na videa, o co "přicházím". A ty mapy mi přišly vždycky miniaturní. Když to vezmu z pohledu hráče BF, tak 64 lidí Conquest na operaci Metro je vysloveně zatrest. A to je ta mapa na poměry CoD obří *1*
      • tak to jsi velkej kluk kdyz paris bf
      • A ještě ty pitomé spawny v CoD. Nicméně v BF3 byly mapy obří, ale například ve zmiňovaném metru, byl každý namačkaný na jednom místě. Prostě na jedné straně byly schody, z kama se chodilo na horu a nahoře byli hráči s brokovnicí, všechno se sešlo a vznikla patová situace, kdy nebylo kudy. Ale v klasickém CQ s tanky a vším to byl mazec. Dnes mi došel BF4 tak jsem zvědaví na jejich chloubu zvanou scriptované nečekané situace, tedy pokud to vůbec nainstaluji.
  • pokud každý pajdulák bude mít v mulťáku i psa, fanoušci se nemají čeho bát :D jen do toho, víc takových úžasných novot
  • MidnighT91
    mě tenkrát zabilo to prohlášení že v tom nebyly vojandy kvůli zastaralé technologii. Velkej problém udělat pixelové kozy...
  • No já nevim, ale 12 hráčů je docela bída.
    • A nebylo tak nějak i v modern warfare 2? Už je to pár let, co jsem to naposled zapnul (heh, taky poslední cod hra vůbec), ale pokud si to dobře pamatuju, tak většina herních módů byla tak 6v6 + "domination" (nebo co), což bylo pro... 16 lidí (?) Vážně nevím.
    • feel the power of consoles
  • Miserius
    12 je fakt slabota... Kdyby to bylo důsledkem většího taktizování tak neřeknu (Future Soldier), ale tohle... Ještě že netrpim CoD syndromem
    • Jack1947
      V MW2 Jsem byl tak "otravenej" ze jsem radsi paril ke konci (LVL) 1V1 v TPS rezimu. Je pravda ze na PC a spise z nudy. Tady jsou chudaci na tom zle. Uz odzacatku.
      Jenze takhle hrat na 6V6 je malo, kdyz bude mene tak 3v3 to je tak max na nejake privatni klanove utkani a ne na cistokrevnou akci. Kde proboha budou brat Konzoliste Fragy. Kdybych byl FANda jeste bych popremyslel jestli si dam do pusy hlaven od brokovnice prece jenom... *7*
      • Pokud hru nadesignují pro 12 lidí, tak proč ne. Bych čekal, že takovej počet bude pak i na PC. V battlefieldu 3 (i bad company 2) jsou na konzolích nižší počty hráčů než na pc, ale jak to pak vypadá? Bitvy se na spoustě mapách (kromě velkých conquest map) změní v šílenej clusterf*ck a chaos.

Druhou část tvého příspěvku nějak nemůžu rozšifrovat *7*
      • Hlaveň brokovnice by sis do pusy dát měl každopádně.
        • Jack1947
          Nemam ji, (pokud se nepocita Airsoftova, tam asi bych moc nepochodil) Zivot mam rad, nerad bych neco takoveho delal... nevim proc. *4* Prisel bych o spoustu novych zazitku, s novymi hrami atp... *3*
  • Shenkster
    :D To snad nemyslejí vážně ne ? Hlavně že mají "dynamické mapy"
  • ha ha ha ha
  • Ja som asi cca pred rokom sa chcel teda ponorit do BF 3 MP, tak som si cely nateseny kupil BF 3 premium na xbox, a teda ta limitacia tych 12 hracov na kazdej strane + (samozrejme) elitarsky pristup vsetkych "ubermenschov" s x frckami a vybavenim bola tak silnou motivaciou hodit BF do kosa ze som len tazko tomuto nutkaniu odolaval
  • ringmancz
    beztak marketingovej tah, aby prodali víc na nextgen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit