Přejít na výpis diskuzí
Codemasters upřesnili datum vydání F1 2012
10.8.2012 | Adam Homola
47 příspěvků
-
Spíš mi přijde, že rozdíl oproti F1 2011/2012 je v tom, že v té hře je celý volant na úkor ještě většího výhledu na nebe v reálu. *1*
Zkusil jsem v rychlosti udělat srovnání a zdá se mi, že výhled na trať je z obou pohledů dost obdobný. Akorát ve hře je člověk více opticky utlačen pohledem do kokpitu. -
Ma to i sve vyhody. Narozdil od Lucase vidis alespo neco malo v zrcatkach. *2*
-
Ja uvazujem o tripple screen a wheel stand. Len je trochu problem kde to skladovat. *1*
-
Ano, však tam mám ten smajlík (bylo to myšleno s nadsázkou) a v dalších příspěvcích se bavíme o tom samém co vy. Ten pohled je tam špatný, bohužel.
Snad to ve 2012 poladěj. Zatím tuším nebylo vidět video z cockpitu, tak doufám, že to předělali. -
myslel jsem 120cm *4*
-
To bych neřekl, 2010 i 11 hraju tv pod, protože mi vadí kapota ještě v půli obrazovky, jako by jezdec měřil 120m. Zde je porovnání 1 real http://www.youtube.com/watch?v=jBbPGQ3Bpug kde je kapota ani ne v 1/3 a zde ze hry http://www.youtube.com/watch?v=yWWiraXxZXY kde je pilot jak děcko. V hře Race injection jezdím jen pohled z cockpitu a je daleko reálnější jak v F1.
-
Je dobře, že tam nechají flashbacky. V 2010 se hodily na pneumatiky, které vybuchovaly hned po výměně v boxech *3* Jinak se těším, doufám, že trochu poladí pravidla a AI může být vždycky lepší.
-
To video znám. Je tam právě krásně vidět, že když nic nenastavuje na volantu, tak kouká daleko jako výš, než je to udělané v F1 2011 jako cockpit view. Maximálně by měl být volant vidět tak ze třetiny, možná ani to ne.
Tu viditelnost jsem jinak myslel spíš do stran. Ve chvíli kdy nemáš headtracking, tak je ten rozhled bez více monitorů dost omezující. -
Mám volant a pedály. Půjdou připojit?
+ ještě mě napadá, mám dvouletou kvočnu na prodej, nese až 150 vajec za rok, má někdo zájem? Daruji za odvoz, Praha - Libeň. -
Odporucam par videi na YT ktore nahral Lucas Di Grassi. Tuto ma kameru umiestnenu pred pravym okom a je to vyssie nez som si predstavoval:
http://www.youtube.com/watch?v=jBbPGQ3Bpug
Viditelnost je celkom dobra. -
No ne, vážně, telemetrie tomu chybí. Aby si fajnšmekři mohli ve volných trénincích pilovat nastavení k dokonalosti a prohrabávat se grafy a nepřeberným množstvím dat :)
-
Já chci tesselaci a pokročilou formu NLAA technologie včetně divAr a lPtp pro editaci v nejnovějším kernelu.
-
Co to meleš?? Pohled z volantu tam je jen jednou a to na konci, jinak je tam pohled za helmou, a tak jezdí skoro všichni!!
-
Bude tam konečně už telemetrie? Když už na to jsou 3rd party nástroje...
-
Jo a na hrušce rostou švěstky:)
-
Tato hra se dá hrát jedině v případě použití nejlepší hypermoderní archiktury CPU, která navíc nepostrádá ani velmi cennou podporu pamětí ECC RAM a bezpečnostní funkce serverového CPU, za danou cenu je navíc naprosto nejlepší volbou mezi všemi ostatními CPU, podobná alternativa platformy Xeon stojí šestinásobek ceny Bulldozeru AMD FX-8150.
-
Právě, v F1 2011 člověk moc kouká jakoby do monokoku. Asi kvůli tomu, aby si mohl prohlížet ty licencované volanty podle reality:).
Pohled z kokpitu je u F1 lépe udělanej v iRacing 2.0 (jakoby trošku víš, je to hodně znát).
Taky je problém, že z kokpitu je ideálně potřeba mít zapojenej triplescreen, jinak člověk prakticky nic nevidí vedle sebe:(. -
Spíš bych řekl, že je tam docela často (cca stejně často jako v reálu, v Monaku je SC skoro jistota), ale kvůli tomu, co zmiňujete, tam působí tak nějak zbytečně, bezúčelně, když se ta auta nedají pořádně rozflákat, až by se desítky úlomků válely po trati.
-
To neni pohled z volantu ale pohled z kamery za hlavou jezdce, asi podle codemasters s timhle pohledem jezdi X% lidi.
-
Rádi by udělali ale maj to omezený od FIA nebo od koho dostávaj licensi, mluvilo se o tom myslim už i u minulýho ročníku...