Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Contra, Shockwave ;)
  • Už na začátku jsem četl že EA chce udělat obchod pro CaC:G2 aby si člověk mohl nakupovat nové jednotky a upgrady *12* Je pravda že EA potopila poslední klasiky a delá z nich rezjžárnu pro menší občany, kteří co si budeme namlouvat u toho prosedí o xvíc hodin týdně než my zaměstnaní ( co jim to potom koupěj k svátku a pod. ) co fáraj 9 hodin 5x v týdnu. Ale jako věrný fanda celé serie CaC už od čtverečků, nebudu řikat že to nezkusím nakonec v poslední době moc RTS jako CaC nevyšlo. Tak se modleme k vocasům u EA ať to neposerou a bude se to dát hrát snad na bojišti pánové *5*
  • EA se mi prestava libit. zacinaji delat hry jak na bezicim pase. zatim to ujde (kdyz nepocitam treba uplne zmrsenou serii NFS a absenci NHL na PC...), ale kdyz vidim, na co vsechno se chystaji a jakym zpusobem...
  • nedavno jsem si rikal, jaka je skoda, ze uz snad skoro vubec nevychazi kvalitni old school strategie, ale pak jsem si vzpomnel na C&C Generals 2...a ted prijde tohle!! fakof free to play. si radsi zaplatim za plnou kvalitni hru se vsim vsudy nez hrat nejakeho omezeneho hybrida... takze OS strategie v nedohlednu
  • Omg za co nas boh tak tresta??? *13*
  • Poraďte raději někdo nějaký dobrý mód do CaC generals.. nerad pláču nad něčím co je ztracený..
  • No to ne, to jsou fakt s prominutím zku*venci... Na co lidi z EA poslední dobou šáhnou, to pose*ou, ale hlavně, že jsou z toho nadšení zaměstnanci. Samozřejmě naprosto nevěřím, že by ta hra byla plnohodnotná a zdarma, to přece nedává smysl, a vzhledem k tomu, že zbejvá akorát varianta různých DLC (v lepším případě) či placených zvýhodnění vůči ostatním hráčům (v tom horším případě), tak je, alespoň pro mě, odpískáno.

R.I.P. Generals2.

PS: Ale abych případně EA nekřivdil, tak je možný, že to bylo z hlavy někoho u Bioware; po tom, co provedli s ME2/3 či DA2, by nebylo divu.
  • XorxoxTalarius
    Uz hraju a neni to spatne, ale match balancing je strasnej
  • Budeme vyrábět jednotky za reálné peníze *1*
  • Když se jim to bohužel vyplácí, tak takový vývoj bude následovat dál ... to je jasné :( , proto říkám, že doufám, že jim to nikdo nebude baštit (nebude hrát), problém je, že na to nachytají plno casualů a pak se budou ohánět, že už mají několik milionů aktivních účtů a chytnou se vývoje takových sraček další a další lidi ... viz odchody významných jmen z velkých studíí na práce na projektech pro sh*tbook a podobně. *11* *11*
  • Kecáš hovadiny. 3do skrachovalo, nwc skapal s ním a práva na m&m boli predané ubisoftu.
  • Mm je no, že já si něco namlouval *7*
  • yuri.sidius
    aha tak to je pak jasné
  • Ziadne mody, ziadny zivot do hry aj roky povidani, cpanie trapnych DLC, umelo navysene HW naroky atd atd. Pouzi mozog
  • Viem ze lamkam staci vidiet par prepalenych odleskov a idu si pustit do gati.

Takze to, ze na frostbite nikdy nebudu ziadne mod tools, ktore drzia hry pri zivote aj davno potom co sa im uz vyrobca nevenuje (Trebars povodny generals), je upne v poriadku ?
    Ze to ma umelo preplacane blbosti aby to zvysovalo hw naroky a lamky si bezali kupit novy hw?
    Frostbite 2 je nejvetsi vydrb aky tu za posledne roky bol.
  • To uz je co myslis ze prines SC2 patch 1.5.0: ARCADE coz je Real Money nakup/prodej uzivatelskych modu *10*
  • S tym co pises suhlasim naplno.

Moja dobra rada.

Nekupuj hry a nebudes mat vysoky tlak pre blbosti. Pretoze hry za infarkt nestoja. Rozculovat sa len kvoli nim. Fakt to nestoji za to.
  • Zvykaj si. Kedze je jasne ze F2P sa viac vyplati, tak bud si isty, ze vsetko bude on-line a za kazdu malickostbudes calovat.

Chvala bohu ze uz ma hry velmi davno neberu.
  • Cac: Generals 2 prave umrelo, diky EA *8* *10* *13*
  • tak a je to v ř*ti *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit