Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tos mi to natřel, teďka nebudu moct usnout... *8* *6*
  • PS3Hrac
    Ty jsi jeden z těch dnešních 12-tiletých spratků co jdou za všema F2P hrama protože ti maminka zatrhla kapesné a nemáš na svém PC už co hrát a jseš tak tlustý že už se ani nezvedněš od PC *1* *1* *1* *1*
  • Sh*t for free ještě ujde oproti démonickému pay to win, protože v tom prvním případě jsou si v plavání ve sr*čkách alespoň všichni rovni. *1*

PS: Proč já mám zakázáno napsat slovo sh*t a ty ne? Jaká to nespravedlnost! *15*
  • Tento blb si hraje na trola ale je to pouze hlupák s podprůměrným IQ který se snaži zviditelnit.
  • PS3Hrac
    Ku*va zku*vené EA všechno po*erou,zkurvili už co to šlo a ted zku*vý hru na kterou jsem čekal jako pes na žrádlo a oni to dají F2P,hru kterou hraju to ted a to několik let starou ale jednu z nejlepších Generals Rulezz.Smrt Electronic As*holes. *16*
  • Bude to pecka, lepsi nez ty stary a nehratelny Command and Conquery. EA jede!
  • smejki
    Jen aby se free to play nezměnilo v podání EA na klasické<>shit for free. Zájem u mě právě padnul skoro až k nule.
  • no.... to je hezký :(. dost mě to mrzí.
  • filias
    Škoda. Klasické realtime strategie jsou koukám už téměř vyhynulý druh. Doufám, že alespoň Blizzard udrží s oběma datadiskama kvalitu originálu.
    Tiberium wars byly sice skvělý, ale ten úplně poslední díl - no to byl děs. Dobře že v tom dál tím stylem nepokračovali.

Generals jsou pro mě ale srdeční záležitostí, ale už po prvních screenech měl jsem vážné obavy zda udrží nastavenou laťku. Teď to ale bohužel nemá cenu ani dál sledovat *13*
  • No je pravda, že se v tom dřiv ještě šlo vyznat, ale teď když tady po foru běhá hned několik jeho kopií, tak jde o dost nepřehlednou situaci. Zvlášť když se dost rozcházejí v názorech. *1*
  • Tak sorry, že jsem tě nerozesmál, jsem nevěděl že je to můl účel. *6*
  • JohnyTheZik
    Jak kdy :D.. jeste mu to stoupne do hlavy :D
  • Zerathus
    Prosím né.C&C je moje nejoblíbenější RTS série spolu s Star Craftem.Proč kastrují ty skvělé hry a dělají z nich hrozné sr*čky *13* *9*
  • Spades
    TVL Troll diskuzni je alespon vtipny... tady se jen nekdo pokousi na nem tezit...
  • walltar
    One man ... no brain ... and HE IS AN ARMY .... in cinemas this fall.
  • Tento příspěvek a 14 kladných ohlasů vypovídá o místní "inteligenci" za vše. *6*
  • Myslím, že bude stačit, když budu citovat svůj twít: "Great, EA is raping the C&C brand. Again."

Jináč tenhle ten free2play je mor a nakonec to potopí normální model v multiplayeru, protože tomuhle modelu se normálním zaplaťahrej modelem konkurovat nedá. Lidi prostě vidí jenom to "hrej zdarma", oproti normálním 50$ hrám a už si nespočítají, že pokud chtějí nějakou f2p hru hrát opravdu pořádně, vysypou do toho mnohem víc peněz, protože ta hrstka lidí, co do toho investují vlastně platí za ty, kteří hrají zadarmo.
  • Jedine co me tesi je ze RTS uz nehraju. C&C se mi vzdycky libily, a prave Generals predvedl, ze RTS muzou byt ve 3D kdyz se to umi (pote co predtim blizzard s warcraftem 3 ukazal, jak to nema vypadat ;-) Skoda dobre hry, nastesti uz to jde mimo me...
  • Cypri
    Ty jo ale přesně tohle jsem si nedávno taky řekl...
    Už mi tolik nevadí CoD like styl her, už mi ani tak nevadí že konzole brzdí (a nebo neee ok - nehodlam vyvolavat flame) vývoj her, ale to že napálí F2P do každý hry, to už mi leze krkem. Často ty hry zkusím, ale tak na dva dny, když zjistim že si bez peněz stejně moc zábavně nezahraju.

Jediný kde mě to bavilo bylo CoH online tam jsem nedal ani korunu a vymlátit s dobře sehranejma kámošema tým, co měl nakoupenou výbavu za Bůh ví kolik, to bylo pěkný. Tohle tady nepůjde. Tady se trošku bojím že budeme muset platit za technologie atd. Jen tak háádááám.
  • "One kid army" tak maximálně *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit