Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
či kúpim hru a mám všetko alebo hrám zadarmo a kúpim to čo chcem je podľa mňa jedno. I keď ani neviem čo sa tam bude kupovať nemusí to byť až tak zlé ako to vypadá. no uvidím keď budú dávať viac informácií o tom.
-
Díky, mrknu na to
-
Je to škoda, že je v poslední době tolik špatných zpráv. Red Alert 2 je pro mě dodnes nejenom nezapomenutelnou hrou, ale i jednou z nejlepších, co sem kdy hrál. Konec série začal koncem studia Westwood, kdy Generals byl prvním a zároveň i posledním hratelným počinem ze série C&C, na kterém se nepodíleli. Mám takový pocit, jakoby snad tyhle hry nedělali hráči a nebo nad nimi tací stojí a nedají vývojářům prostor a hra musí byt podle manažerů. Myslím, že by se dala vydat brožurka 3 kroky, jak zničit sérii. Beru to z pohledu sebe, kdy sem hrál C&C, Tiberian Sun, RA 2. Pro nové hráče to může být zajímavé a výborné hraní. Pro mě bohužel s největší pravděpodobností ne. Měl sem možnost si zahrát RA 3 a to zklamání sem do teď nepřenesl přes srdce.
-
jeste ze nam zustava ten starcraft, jinak by to byl uz vazne konec.
-
Ááá kampaň "Hate na EA" se rozjela... *6*
-
Porid si C&C First Decade mas tam x her v jednom baleni a da se to sehnat i za 200
-
Přeju jim stejný krach jako s online Star Wars,aby konečně poté udělali klasického Command and Conquer. Takhle zrmvit sérii trapným F2P,maximálně tak Kick2Ass EA *10*
Radši si pustím některý ze starších dílů než podporovat tuto nenažranost *5* -
Ježiši kriste! V EA něco pořádně začíná zahnívat. Po průseru s "revolucí" v Tiberian Twilight jsem se začínal těšit na - po dlouhé době - normální strategii. A mlask ho, F2P model. A k smrti mě vytáčí, že to ještě k tomu vypadá dobře! Škarohlídsky doufám v regulérní propadák. ...to jako vojáčkům budu kupovat za dolar jiný módní doplňky? Doufám, že shořej v pekle *16*
-
vzhled to má jak red alert 3 a přijde mi jako by to mělo konkurovat end of nations, jen doufat, že to nebude fail jako age of empires online
-
*6*
-
Tohle to mě začíná ničit. Vydají chudáka do kterého budu muset investovat minimálně 3000Kč aby se dal nějak schůdně hrát (což v životě neudělám). A až do něj investuju nemalé peníze zjistím, že hra sama o sobě je nehratelná a zbydou mi oči pro pláč.
NE prostě tenhle testovací model co ještě lidi vydržej je jenom pračka na peníze.
Hru si neužije nikdo ať hrající zdarma nebo ten co platí za barevnej poklop od hajzlu..
Rozumný poctivý člověk > vydavatel > výrobce > pirát -
najedu na hlavni stranu a vidim obrazek z Generals 2 a jmeno hry i v nazvu, tesim se "konecne nejaky novy informace a video" rikam si v duchu, ctu dal nadpis zaznamenavam F2P, chvili zpracovavam udaje,
"TO JSOU ZA**ANY KO**TI. KTERYHO DE**LA TO NAPADLO? CU**CI ZKU***NY JEN VSECHNO DOJE**U"
*13* -
Nesouhlasim s nazorem pana redaktora ze si neumi predstavit F2P a RTS. Coz takhle Company of Heroes Online? Meli vynikajci model a clovek si mohl upravit armadu opravdu k obrazu svemu. A do dneska nedokazu pochopit proc ho zrusily :(
Jinak muj nazor na novy Command & Conquer?
Chlapci to muzou zabalit, myslim ze na Petroglyph (tedy povodni Westwood) zdaleka nemaji. A to uz nemluvim o tom ze to bude silena slatanina. -
KU*VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§
-
Ja bych F2P bral kdyby tam byla moznost mit komplet celou hru a vsechno co v ni je a bude za nejakou normalni cenu, treba 60E. Ale zjistit ze kdybych chtel vsechno tak do toho musim vrazit 5 tacu a nekdy i daleko vic?
-
Teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku. Jestli chceš, můžeš si ho žužlat i dásněma, ale zatímco týpek, co si koupil protézu to bude mít za 3 minuty v sobě (i když v dnešní době geneticky vyhoněnejch jablek velikosti novorozence to bude asi dýl), tak ty to budeš zpracovávat tejden. A někdo v EA by prohlásil něco ve stylu "vidíte, a nakonec se i hráč, který nechce za hru platit dostane na stejnou úroveň, jako hráč, který si je ochoten zaplatit". Jop, to by měl kluk rech, až na to, že ten borec s protézou už jich za ten tejden zbodnul celej koš :)
-
World in Conflict...ale to je taky starý jak metuzalém
-
Jeden z důvodů proč za posledních x let nemám žádnou novou strategii a bohatě si vystačím stále s Warcraftem 3 .... (online, ne singl :)
-
Názor na F2P a na EA ?
——————-/´¯/)
—————-------------/—-/
—————------------/—-/
———-----------/´¯/'--'/´¯`•_
———----------/'/--/—-/—--/¨¯\
——------------('(———- ¯~/'--')
———-----------\————-'—--/
———------------'\'————_-•´ -
1995 tušim...Command and Conquer Tiberium Dawn...uroňme nostalgickou slzičku (jak se tadle hra může jmenovat jako titul se kterym nemá nic psolečnýho?)