Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
hehe
-
R.I.P. Command and Conquer *13* *13* *13*
-
F2P je spíš jako kdyby si dostal jabloň a musel si k ní kupovat jablka
-
*15* *15* *15*
-
No to je spíš jak kdyby ti někdo dal jabko zdarma ale vyrazil ti zuby a pokud by sis chtěl kousnout musel by sis od něho koupit protézu za cenu 20 jablek.
-
V původních Generals měla Čína hackery, kradli peníze z cizích účtů a za ně se pak stavěla armáda. No a tady to po zadání čísla kreditky bude fungovat stejně *1*
-
EA je BEST ! *14*
-
toho kto vytvoril tento F2P=P2W model by som okamžite povesil na hraniciach. Mohlo to byť pokračovanie legendy a takto to bude len ďalšia priemerná P2W hra *7*
-
Už je mi z toho F2P na nic. Je fakt všude, cpou ho, kam se člověk podívá. Já už si nepřipadám jako zákazník, ale jako kus hadru, kterej by každá společnost vyvíjející hry jen chtěla vyždímat. Se*u vám na to, že je to zadarmo, radši bych zaplatil a dostal celistvej a hlavně úplněj obsah.
Osobně bych free to play přirovnal k situaci, kdy by mi někdo nabízel jablko zadarmo - shnilý. Ano, sníst ho můžu, ale zašvihnu se z něj jak šakal. Tak to snad radši půjdu a koupím si ho za prachy v obchodě. -
Typičtí EA. Na co šáhnou to zničí. Já už jsem si za ty roky zvykl.
-
C&C jsem nikdy nehrál, rád bych si to zkusil, jestli to teda nebude jak AoE online
-
Takže se můžem se SP rozloučit a přitom nápaditost a rozmanitost misí byla pro mne jedna z hlavních předností.
Byla ve videu vůbec zastoupena Čína? -
Bah... píše se AK vzor 47, AK-47 nebo Kalašnikovův automat vzor 1947. *6*
-
Já hlavně nechápu za co se tam bude platit .... pokud z toho udělají pay to win tak pochybuju že to bude někdo hrát.
Ale taky po tom posledním díle už asi nebyli schopní vymyslet jak by tu sérii víc pohřbili tak přidali F2P -
Hmm tak sem myslel ze bych si generalse dvojky i koupil, ale tohle ani nebudu stahovat.
-
U cant ! Am a Gangsta ! *14*
-
Ale prosim tě... *6*
-
Vsetko zadarmo, ale....
Sakra kde su moje peniaze? Ved to bolo f2p -
Vazne uz nasr*t. Zadny konzole, zadny zjednodusovani, zadna linearita, zadny COD, ale free2play je nejvetsi mor dnesni doby.
-
*killed troll reloaded*