Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
"Nyní vytváříme prostor, v němž se hráči dostanou k celému universu Command & Conquer, přičemž začínat budeme s Generals a pokračovat budeme Red Alertem, Tiberiem a dál."
Z toho mám skoro pocit, jako kdyby někdo četl seznam odsouzených k popravě. *9* -
-
hehe
-
-
Názor na F2P a na EA ?
——————-/´¯/)
—————-------------/—-/
—————------------/—-/
———-----------/´¯/'--'/´¯`•_
———----------/'/--/—-/—--/¨¯\
——------------('(———- ¯~/'--')
———-----------\————-'—--/
———------------'\'————_-•´ -
-
Ááá kampaň "Hate na EA" se rozjela... *6*
-
-
ÁÁÁ trolling je zpět *2*
-
-
U cant stop me ! Am a gangsta ! *14*
-
-
Už sis založil Kindergang s Jindrou? *6*
-
-
One man ... no brain ... and HE IS AN ARMY .... in cinemas this fall.
-
"One kid army" tak maximálně *1*
-
Na co gang ? Já jsem "One Man Army" *6* *14*
-
-
-
-
-
-
A doprdele zas další hra zmrvená EAčkem... Rest in Peace Command and Conquer Generals Red Alert Tiberiums.
-
-
Tento příspěvek a 14 kladných ohlasů vypovídá o místní "inteligenci" za vše. *6*
-
-
Tento blb si hraje na trola ale je to pouze hlupák s podprůměrným IQ který se snaži zviditelnit.
-
-
Tos mi to natřel, teďka nebudu moct usnout... *8* *6*
-
-
-
-
Vazne uz nasr*t. Zadny konzole, zadny zjednodusovani, zadna linearita, zadny COD, ale free2play je nejvetsi mor dnesni doby.
-
-
Ty jo ale přesně tohle jsem si nedávno taky řekl...
Už mi tolik nevadí CoD like styl her, už mi ani tak nevadí že konzole brzdí (a nebo neee ok - nehodlam vyvolavat flame) vývoj her, ale to že napálí F2P do každý hry, to už mi leze krkem. Často ty hry zkusím, ale tak na dva dny, když zjistim že si bez peněz stejně moc zábavně nezahraju.
Jediný kde mě to bavilo bylo CoH online tam jsem nedal ani korunu a vymlátit s dobře sehranejma kámošema tým, co měl nakoupenou výbavu za Bůh ví kolik, to bylo pěkný. Tohle tady nepůjde. Tady se trošku bojím že budeme muset platit za technologie atd. Jen tak háádááám.
-
-
Jen aby se free to play nezměnilo v podání EA na klasické<>shit for free. Zájem u mě právě padnul skoro až k nule.
-
-
Sh*t for free ještě ujde oproti démonickému pay to win, protože v tom prvním případě jsou si v plavání ve sr*čkách alespoň všichni rovni. *1*
PS: Proč já mám zakázáno napsat slovo sh*t a ty ne? Jaká to nespravedlnost! *15* -
-
mám stejná práva jako ty. nekecám. filtr jde obejít, ale logicky nepovím jak.
-
-
-
Je to škoda, že je v poslední době tolik špatných zpráv. Red Alert 2 je pro mě dodnes nejenom nezapomenutelnou hrou, ale i jednou z nejlepších, co sem kdy hrál. Konec série začal koncem studia Westwood, kdy Generals byl prvním a zároveň i posledním hratelným počinem ze série C&C, na kterém se nepodíleli. Mám takový pocit, jakoby snad tyhle hry nedělali hráči a nebo nad nimi tací stojí a nedají vývojářům prostor a hra musí byt podle manažerů. Myslím, že by se dala vydat brožurka 3 kroky, jak zničit sérii. Beru to z pohledu sebe, kdy sem hrál C&C, Tiberian Sun, RA 2. Pro nové hráče to může být zajímavé a výborné hraní. Pro mě bohužel s největší pravděpodobností ne. Měl sem možnost si zahrát RA 3 a to zklamání sem do teď nepřenesl přes srdce.
-
Už je mi z toho F2P na nic. Je fakt všude, cpou ho, kam se člověk podívá. Já už si nepřipadám jako zákazník, ale jako kus hadru, kterej by každá společnost vyvíjející hry jen chtěla vyždímat. Se*u vám na to, že je to zadarmo, radši bych zaplatil a dostal celistvej a hlavně úplněj obsah.
Osobně bych free to play přirovnal k situaci, kdy by mi někdo nabízel jablko zadarmo - shnilý. Ano, sníst ho můžu, ale zašvihnu se z něj jak šakal. Tak to snad radši půjdu a koupím si ho za prachy v obchodě. -
-
Ja bych F2P bral kdyby tam byla moznost mit komplet celou hru a vsechno co v ni je a bude za nejakou normalni cenu, treba 60E. Ale zjistit ze kdybych chtel vsechno tak do toho musim vrazit 5 tacu a nekdy i daleko vic?
-
F2P je spíš jako kdyby si dostal jabloň a musel si k ní kupovat jablka
-
No to je spíš jak kdyby ti někdo dal jabko zdarma ale vyrazil ti zuby a pokud by sis chtěl kousnout musel by sis od něho koupit protézu za cenu 20 jablek.
-
-
Teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku. Jestli chceš, můžeš si ho žužlat i dásněma, ale zatímco týpek, co si koupil protézu to bude mít za 3 minuty v sobě (i když v dnešní době geneticky vyhoněnejch jablek velikosti novorozence to bude asi dýl), tak ty to budeš zpracovávat tejden. A někdo v EA by prohlásil něco ve stylu "vidíte, a nakonec se i hráč, který nechce za hru platit dostane na stejnou úroveň, jako hráč, který si je ochoten zaplatit". Jop, to by měl kluk rech, až na to, že ten borec s protézou už jich za ten tejden zbodnul celej koš :)
-
-
-
Ku*va zku*vené EA všechno po*erou,zkurvili už co to šlo a ted zku*vý hru na kterou jsem čekal jako pes na žrádlo a oni to dají F2P,hru kterou hraju to ted a to několik let starou ale jednu z nejlepších Generals Rulezz.Smrt Electronic As*holes. *16*
-
-
S tym co pises suhlasim naplno.
Moja dobra rada.
Nekupuj hry a nebudes mat vysoky tlak pre blbosti. Pretoze hry za infarkt nestoja. Rozculovat sa len kvoli nim. Fakt to nestoji za to. -
tohle patří do TOPu !
-
-
Free2gofuckyourself
-
Od nenazranych kurv*čů her zvanych EA se ani nic jineho nedalo cekat, znicili nejednu herni znacku a ted i generals. No co, sefove EA jsou nadseni a ja rikam strcte si to do P R D E L E nema zajem.
-
-
ÓÓÓ, teď kvůli Tobě zbankrotuje celá EA... *6* *6* *6*
-
-
Na lepší argument se nezmůšeš? *6*
OT: Vypněte mu už někdo v té léčebně internet *6* *6* -
-
Oni mají v léčebně internet? *8* To vypadá, že už tam někdo byl a teď se dělí o své znalosti s ostatními... *6*
-
-
TVL Troll diskuzni je alespon vtipny... tady se jen nekdo pokousi na nem tezit...
-
-
No je pravda, že se v tom dřiv ještě šlo vyznat, ale teď když tady po foru běhá hned několik jeho kopií, tak jde o dost nepřehlednou situaci. Zvlášť když se dost rozcházejí v názorech. *1*
-
Tak sorry, že jsem tě nerozesmál, jsem nevěděl že je to můl účel. *6*
-
Jak kdy :D.. jeste mu to stoupne do hlavy :D
-
-
Zapínám odtrolovač,tohle nemá cenu *11*
-
-
-
Mel by ses vic snazit
-
-
Jelikož jsem jen reagoval přímo na příspěvek výše, tak nemám potřebu se "snažit".
Víš, ne každý můj příspěvek má vyvolat hate a flame.... *3*
"Hate me my haters" *14*
-
-
-