Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heh vtip je v tom že ja jsem troll vzor ak 47 cily troll verze ak 47
  • yuri337
    Free to play model mi nevadí, vadí mi model pay to win.. (*cough .. world of tanks *cough...)
  • Už na začátku jsem četl že EA chce udělat obchod pro CaC:G2 aby si člověk mohl nakupovat nové jednotky a upgrady *12* Je pravda že EA potopila poslední klasiky a delá z nich rezjžárnu pro menší občany, kteří co si budeme namlouvat u toho prosedí o xvíc hodin týdně než my zaměstnaní ( co jim to potom koupěj k svátku a pod. ) co fáraj 9 hodin 5x v týdnu. Ale jako věrný fanda celé serie CaC už od čtverečků, nebudu řikat že to nezkusím nakonec v poslední době moc RTS jako CaC nevyšlo. Tak se modleme k vocasům u EA ať to neposerou a bude se to dát hrát snad na bojišti pánové *5*
  • Bude to pecka, lepsi nez ty stary a nehratelny Command and Conquery. EA jede!
    • PS3Hrac
      Ty jsi jeden z těch dnešních 12-tiletých spratků co jdou za všema F2P hrama protože ti maminka zatrhla kapesné a nemáš na svém PC už co hrát a jseš tak tlustý že už se ani nezvedněš od PC *1* *1* *1* *1*
      • Oba jste stejně jen prašivý internetový trollové, takže si nemáte, co vyčítat. *1*
        • PS3Hrac
          Asi tak *1* *1* *1*
  • Poraďte raději někdo nějaký dobrý mód do CaC generals.. nerad pláču nad něčím co je ztracený..
    • Contra, Shockwave ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit