Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Já se těším na "westwoodacké" End of Nations
-
-
Uz hraju a neni to spatne, ale match balancing je strasnej
-
-
Vsetko zadarmo, ale....
Sakra kde su moje peniaze? Ved to bolo f2p -
Takže se můžem se SP rozloučit a přitom nápaditost a rozmanitost misí byla pro mne jedna z hlavních předností.
Byla ve videu vůbec zastoupena Čína? -
no.... to je hezký :(. dost mě to mrzí.
-
vzhled to má jak red alert 3 a přijde mi jako by to mělo konkurovat end of nations, jen doufat, že to nebude fail jako age of empires online
-
Počkat a co se stalo s tím úžasným příběhem co se vyrovná tvorbě Bioware? Nebo dostaneme SP zadarmo a za hraní MP si zaplatíme? Co to k*rva...
-
Myslím, že bude stačit, když budu citovat svůj twít: "Great, EA is raping the C&C brand. Again."
Jináč tenhle ten free2play je mor a nakonec to potopí normální model v multiplayeru, protože tomuhle modelu se normálním zaplaťahrej modelem konkurovat nedá. Lidi prostě vidí jenom to "hrej zdarma", oproti normálním 50$ hrám a už si nespočítají, že pokud chtějí nějakou f2p hru hrát opravdu pořádně, vysypou do toho mnohem víc peněz, protože ta hrstka lidí, co do toho investují vlastně platí za ty, kteří hrají zadarmo. -
Já hlavně nechápu za co se tam bude platit .... pokud z toho udělají pay to win tak pochybuju že to bude někdo hrát.
Ale taky po tom posledním díle už asi nebyli schopní vymyslet jak by tu sérii víc pohřbili tak přidali F2P -
-
V původních Generals měla Čína hackery, kradli peníze z cizích účtů a za ně se pak stavěla armáda. No a tady to po zadání čísla kreditky bude fungovat stejně *1*
-
-
*15* *15* *15*
-
-
-
Tento rok se těch sra*ek urodí asi docela hodně .... už se ani "nebojí kastrovat" stará slavná jména ... nejdříve ohlášení kastrované Ultimy z které se chystají udělat diablovku s předdefinovanými povoláními s WoWlike grafikou, teď chudáci Herousové a dokonce už i Command and Conquer, bože bože, jen doufám že jim to nikdo nebude baštit a daj s tim pokoj ... a radši vydají plnohodnotné pokračování, keté by nedělalo ostudu.
-
-
Zvykaj si. Kedze je jasne ze F2P sa viac vyplati, tak bud si isty, ze vsetko bude on-line a za kazdu malickostbudes calovat.
Chvala bohu ze uz ma hry velmi davno neberu. -
-
Když se jim to bohužel vyplácí, tak takový vývoj bude následovat dál ... to je jasné :( , proto říkám, že doufám, že jim to nikdo nebude baštit (nebude hrát), problém je, že na to nachytají plno casualů a pak se budou ohánět, že už mají několik milionů aktivních účtů a chytnou se vývoje takových sraček další a další lidi ... viz odchody významných jmen z velkých studíí na práce na projektech pro sh*tbook a podobně. *11* *11*
-
-
... a pořádnou single kampaň aby člověk pohledal
-
-
No to ne, to jsou fakt s prominutím zku*venci... Na co lidi z EA poslední dobou šáhnou, to pose*ou, ale hlavně, že jsou z toho nadšení zaměstnanci. Samozřejmě naprosto nevěřím, že by ta hra byla plnohodnotná a zdarma, to přece nedává smysl, a vzhledem k tomu, že zbejvá akorát varianta různých DLC (v lepším případě) či placených zvýhodnění vůči ostatním hráčům (v tom horším případě), tak je, alespoň pro mě, odpískáno.
R.I.P. Generals2.
PS: Ale abych případně EA nekřivdil, tak je možný, že to bylo z hlavy někoho u Bioware; po tom, co provedli s ME2/3 či DA2, by nebylo divu.