Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Prosím né.C&C je moje nejoblíbenější RTS série spolu s Star Craftem.Proč kastrují ty skvělé hry a dělají z nich hrozné sr*čky *13* *9*
-
Jeden z důvodů proč za posledních x let nemám žádnou novou strategii a bohatě si vystačím stále s Warcraftem 3 .... (online, ne singl :)
-
-
World in Conflict...ale to je taky starý jak metuzalém
-
-
KU*VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§
-
Budeme vyrábět jednotky za reálné peníze *1*
-
Dnes je opravdu cerny den strateguv, Homan free to play, CC free to play a to jsem se na tuhle hru tak tesil ach jo.
-
Néééééé to snad nééééééé
-
-
Ale prosim tě... *6*
-
-
Naozaj som sa tesil a nakoniec usetrim peniaze, pretoze teraz uz nezajem.
-
1995 tušim...Command and Conquer Tiberium Dawn...uroňme nostalgickou slzičku (jak se tadle hra může jmenovat jako titul se kterym nemá nic psolečnýho?)
-
Nesouhlasim s nazorem pana redaktora ze si neumi predstavit F2P a RTS. Coz takhle Company of Heroes Online? Meli vynikajci model a clovek si mohl upravit armadu opravdu k obrazu svemu. A do dneska nedokazu pochopit proc ho zrusily :(
Jinak muj nazor na novy Command & Conquer?
Chlapci to muzou zabalit, myslim ze na Petroglyph (tedy povodni Westwood) zdaleka nemaji. A to uz nemluvim o tom ze to bude silena slatanina. -
-
C&C tady má už něco podobného, ten browser hnus tiberium alliances. EA je banda noobů :)
-
-
Tohle to mě začíná ničit. Vydají chudáka do kterého budu muset investovat minimálně 3000Kč aby se dal nějak schůdně hrát (což v životě neudělám). A až do něj investuju nemalé peníze zjistím, že hra sama o sobě je nehratelná a zbydou mi oči pro pláč.
NE prostě tenhle testovací model co ještě lidi vydržej je jenom pračka na peníze.
Hru si neužije nikdo ať hrající zdarma nebo ten co platí za barevnej poklop od hajzlu..
Rozumný poctivý člověk > vydavatel > výrobce > pirát