Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Tady má zase každej křišťálovou kouli. *6*
-
-
Ano. *6*
-
-
Jon Van Caneghem? To je ten basterd co sa vykaslal na Might and Magic?
-
-
Kecáš hovadiny. 3do skrachovalo, nwc skapal s ním a práva na m&m boli predané ubisoftu.
-
-
Jupííííííí ! *14* *14* *14*
-
-
*killed troll reloaded*
-
-
Bah... píše se AK vzor 47, AK-47 nebo Kalašnikovův automat vzor 1947. *6*
-
U cant ! Am a Gangsta ! *14*
-
-
-
Toho kdo to vymyslel, nechat vymáchat v dehtu a peří. ...Ikdyž pravda C&C jako takový, zanikl s prvním Generals..
-
-
tiberium wars bylo supr taky.. teda alespoň mp složka. Nebo mne vyveĎ z omylu.
-
-
Frostbite 2 je nejvetsi katastrofa co herny prumysl postihla. Rakovina co jen tak nezmizi.
-
-
Frosbite 2 je právě jeden z nejlepších ty moulo. *6*
"Hate me my haters " *14* -
-
Viem ze lamkam staci vidiet par prepalenych odleskov a idu si pustit do gati.
Takze to, ze na frostbite nikdy nebudu ziadne mod tools, ktore drzia hry pri zivote aj davno potom co sa im uz vyrobca nevenuje (Trebars povodny generals), je upne v poriadku ?
Ze to ma umelo preplacane blbosti aby to zvysovalo hw naroky a lamky si bezali kupit novy hw?
Frostbite 2 je nejvetsi vydrb aky tu za posledne roky bol.
-
-
Proč?
-
-
Ziadne mody, ziadny zivot do hry aj roky povidani, cpanie trapnych DLC, umelo navysene HW naroky atd atd. Pouzi mozog
-
-
-
Teď už je chybí implementovat Real Money AH do Starcraftu: Heart Of Swarm.
-
-
To uz je co myslis ze prines SC2 patch 1.5.0: ARCADE coz je Real Money nakup/prodej uzivatelskych modu *10*
-
-
C&C jsem nikdy nehrál, rád bych si to zkusil, jestli to teda nebude jak AoE online
-
-
Porid si C&C First Decade mas tam x her v jednom baleni a da se to sehnat i za 200
-
-
Díky, mrknu na to
-
-
-
Omg za co nas boh tak tresta??? *13*
-
nedavno jsem si rikal, jaka je skoda, ze uz snad skoro vubec nevychazi kvalitni old school strategie, ale pak jsem si vzpomnel na C&C Generals 2...a ted prijde tohle!! fakof free to play. si radsi zaplatim za plnou kvalitni hru se vsim vsudy nez hrat nejakeho omezeneho hybrida... takze OS strategie v nedohlednu
-
EA se mi prestava libit. zacinaji delat hry jak na bezicim pase. zatim to ujde (kdyz nepocitam treba uplne zmrsenou serii NFS a absenci NHL na PC...), ale kdyz vidim, na co vsechno se chystaji a jakym zpusobem...