Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Tak to mi stačí. Po zrůdnosti jako CnC4 je tohle poslední hřebík do rakve kdysi slavné značky a zábavných her. Generals pravda nebyli co do příběhu nic moc, ale hrály se opravdu dobře a od bioware sem očekával, že to může jen vylepšit, ale tohle už ani nestojí za komentář jak špatné to je. Takže to není jen definitívní konec CnC ale i bioware jak sme ho znali.
-
-
Nedělá na tom Bioware *7*
-
Bioware dalo od tohoto ruce pryč.
-
-
aha tak to je pak jasné
-
-
-
Počkat a co se stalo s tím úžasným příběhem co se vyrovná tvorbě Bioware? Nebo dostaneme SP zadarmo a za hraní MP si zaplatíme? Co to k*rva...
-
Ku*va zku*vené EA všechno po*erou,zkurvili už co to šlo a ted zku*vý hru na kterou jsem čekal jako pes na žrádlo a oni to dají F2P,hru kterou hraju to ted a to několik let starou ale jednu z nejlepších Generals Rulezz.Smrt Electronic As*holes. *16*
-
-
S tym co pises suhlasim naplno.
Moja dobra rada.
Nekupuj hry a nebudes mat vysoky tlak pre blbosti. Pretoze hry za infarkt nestoja. Rozculovat sa len kvoli nim. Fakt to nestoji za to. -
tohle patří do TOPu !
-
-
Bude to pecka, lepsi nez ty stary a nehratelny Command and Conquery. EA jede!
-
-
Ty jsi jeden z těch dnešních 12-tiletých spratků co jdou za všema F2P hrama protože ti maminka zatrhla kapesné a nemáš na svém PC už co hrát a jseš tak tlustý že už se ani nezvedněš od PC *1* *1* *1* *1*
-
-
Oba jste stejně jen prašivý internetový trollové, takže si nemáte, co vyčítat. *1*
-
-
Asi tak *1* *1* *1*
-
-
-
-
Jen aby se free to play nezměnilo v podání EA na klasické<>shit for free. Zájem u mě právě padnul skoro až k nule.
-
-
Sh*t for free ještě ujde oproti démonickému pay to win, protože v tom prvním případě jsou si v plavání ve sr*čkách alespoň všichni rovni. *1*
PS: Proč já mám zakázáno napsat slovo sh*t a ty ne? Jaká to nespravedlnost! *15* -
-
mám stejná práva jako ty. nekecám. filtr jde obejít, ale logicky nepovím jak.
-
-
-
no.... to je hezký :(. dost mě to mrzí.
-
Škoda. Klasické realtime strategie jsou koukám už téměř vyhynulý druh. Doufám, že alespoň Blizzard udrží s oběma datadiskama kvalitu originálu.
Tiberium wars byly sice skvělý, ale ten úplně poslední díl - no to byl děs. Dobře že v tom dál tím stylem nepokračovali.
Generals jsou pro mě ale srdeční záležitostí, ale už po prvních screenech měl jsem vážné obavy zda udrží nastavenou laťku. Teď to ale bohužel nemá cenu ani dál sledovat *13* -
Prosím né.C&C je moje nejoblíbenější RTS série spolu s Star Craftem.Proč kastrují ty skvělé hry a dělají z nich hrozné sr*čky *13* *9*
-
Myslím, že bude stačit, když budu citovat svůj twít: "Great, EA is raping the C&C brand. Again."
Jináč tenhle ten free2play je mor a nakonec to potopí normální model v multiplayeru, protože tomuhle modelu se normálním zaplaťahrej modelem konkurovat nedá. Lidi prostě vidí jenom to "hrej zdarma", oproti normálním 50$ hrám a už si nespočítají, že pokud chtějí nějakou f2p hru hrát opravdu pořádně, vysypou do toho mnohem víc peněz, protože ta hrstka lidí, co do toho investují vlastně platí za ty, kteří hrají zadarmo. -
Jedine co me tesi je ze RTS uz nehraju. C&C se mi vzdycky libily, a prave Generals predvedl, ze RTS muzou byt ve 3D kdyz se to umi (pote co predtim blizzard s warcraftem 3 ukazal, jak to nema vypadat ;-) Skoda dobre hry, nastesti uz to jde mimo me...