Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vole co to je Generals z budoucnosti ? co to byl za letedla ? ja se těšil na F- 14 atd co to bylo za tanky, vrtulníky omg!!!
  • jsou to pitomci
  • Cahir
    Tady má zase každej křišťálovou kouli. *6*
    • Ano. *6*
  • A doprdele zas další hra zmrvená EAčkem... Rest in Peace Command and Conquer Generals Red Alert Tiberiums.
    • Tento příspěvek a 14 kladných ohlasů vypovídá o místní "inteligenci" za vše. *6*
      • Tento blb si hraje na trola ale je to pouze hlupák s podprůměrným IQ který se snaži zviditelnit.
        • Tos mi to natřel, teďka nebudu moct usnout... *8* *6*
  • Free2gofuckyourself
  • Od nenazranych kurv*čů her zvanych EA se ani nic jineho nedalo cekat, znicili nejednu herni znacku a ted i generals. No co, sefove EA jsou nadseni a ja rikam strcte si to do P R D E L E nema zajem.
    • ÓÓÓ, teď kvůli Tobě zbankrotuje celá EA... *6* *6* *6*
      • Na lepší argument se nezmůšeš? *6*
        OT: Vypněte mu už někdo v té léčebně internet *6* *6*
        • Oni mají v léčebně internet? *8* To vypadá, že už tam někdo byl a teď se dělí o své znalosti s ostatními... *6*
          • Spades
            TVL Troll diskuzni je alespon vtipny... tady se jen nekdo pokousi na nem tezit...
            • No je pravda, že se v tom dřiv ještě šlo vyznat, ale teď když tady po foru běhá hned několik jeho kopií, tak jde o dost nepřehlednou situaci. Zvlášť když se dost rozcházejí v názorech. *1*
            • Tak sorry, že jsem tě nerozesmál, jsem nevěděl že je to můl účel. *6*
            • JohnyTheZik
              Jak kdy :D.. jeste mu to stoupne do hlavy :D
          • Zapínám odtrolovač,tohle nemá cenu *11*
      • Mel by ses vic snazit
        • Jelikož jsem jen reagoval přímo na příspěvek výše, tak nemám potřebu se "snažit".
          Víš, ne každý můj příspěvek má vyvolat hate a flame.... *3*

"Hate me my haters" *14*
  • Je to škoda, že je v poslední době tolik špatných zpráv. Red Alert 2 je pro mě dodnes nejenom nezapomenutelnou hrou, ale i jednou z nejlepších, co sem kdy hrál. Konec série začal koncem studia Westwood, kdy Generals byl prvním a zároveň i posledním hratelným počinem ze série C&C, na kterém se nepodíleli. Mám takový pocit, jakoby snad tyhle hry nedělali hráči a nebo nad nimi tací stojí a nedají vývojářům prostor a hra musí byt podle manažerů. Myslím, že by se dala vydat brožurka 3 kroky, jak zničit sérii. Beru to z pohledu sebe, kdy sem hrál C&C, Tiberian Sun, RA 2. Pro nové hráče to může být zajímavé a výborné hraní. Pro mě bohužel s největší pravděpodobností ne. Měl sem možnost si zahrát RA 3 a to zklamání sem do teď nepřenesl přes srdce.
  • jeste ze nam zustava ten starcraft, jinak by to byl uz vazne konec.
    • Blizzard se take predvedl v plne parade s DIII, takze je otazka jak dlouho zustene SC II tak jak ho zname ...
  • Přeju jim stejný krach jako s online Star Wars,aby konečně poté udělali klasického Command and Conquer. Takhle zrmvit sérii trapným F2P,maximálně tak Kick2Ass EA *10*
    Radši si pustím některý ze starších dílů než podporovat tuto nenažranost *5*
  • Blue.Shark
    Ježiši kriste! V EA něco pořádně začíná zahnívat. Po průseru s "revolucí" v Tiberian Twilight jsem se začínal těšit na - po dlouhé době - normální strategii. A mlask ho, F2P model. A k smrti mě vytáčí, že to ještě k tomu vypadá dobře! Škarohlídsky doufám v regulérní propadák. ...to jako vojáčkům budu kupovat za dolar jiný módní doplňky? Doufám, že shořej v pekle *16*
    • Ale kdeže módní doplňky. Hezky domy na zakopání cihlu po cihle. Okna za 10 dolarů no problem!
    • či kúpim hru a mám všetko alebo hrám zadarmo a kúpim to čo chcem je podľa mňa jedno. I keď ani neviem čo sa tam bude kupovať nemusí to byť až tak zlé ako to vypadá. no uvidím keď budú dávať viac informácií o tom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit