Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Generál olejník :? ztracené jednotky 859 zabité nepřátelské jednotky 28
    to je muj střízlivý odhad na hodnocení hrače olejník po multaku s prumněrným hráčem jako já *1*
    • jojo, urážet umí každej imbecil, i takovej magor jako ty *15*
      • v mém textu není jediná urážka ani nadávka .
  • No Warcraft 3 je podle mě nejlepší rts všech dob, hraju to už x let a těším se na každou další hru, ta vyváženost, fantasy svět atd. to je neskutečné, SC2 jsem ještě nezkoušel, ale časem snad jo.. škoda, že dnes už je tento žánr víceméně mrtvý a místo toho tu máme každý rok novou pitchcodovinu..

pamatuju si jak na Invexu u stánku Levelu byla malá "soutěž", kdy lidi v pavilonu zvedali ruku podle toho, který žánr zrovna moderátor vyslovil.. jakmile řekl strategie, tak 80 procent lidí ruce nahoře v celé hale, suveréně nejvíc ....
    • Na Invexu se ruce suveréně nejvíc zvedali jen kvůli rozhazovaným dárkům. Co řekl moderátor, na to s*al pes...
      • Jsi smutné dítě, co příspěvek to blbost. U toho se žádné dárky neházely, nebyl jsi tam, tak nemel.
        • Bohuzel predchozi prispevek je pravdivy, hlavne k poslednim rokum.
          Poslednich 4-5 invexu des a hruza :- (
  • ty nápisy SDKFZ na německých vehiklech, to je teda dobrý úlet. Snad výjde nějaký fanouškovský patch, který tyto sci-fi hovadiny odstraní
  • Není to pokračování v pravém slova smyslu, protože neposouvá sérii vpřed...vzhledem ktomu že mikro je v tehle RTS dovedené díky možnosti krytů za překážky dovedeno k dokonalosti ....nechápu kam by si to chtěl posouvat k horšímu ?
    • Jde o to, že by tomu slušel více název datadisk, než 2. díl... a co se týče mikro, neni špatný, ale co se týče tý "dokonalosti" jak říkáš, tak si někdy zkus sérii Men of War... v porovnání s ní je mikro v CoH jen hračička... ale jako beru, na žánr arkád je jak má být...
      • Men of war nesahá CoH ani po kotníky ..MoW je arkáda (nemáš tam žadný makromanagmant ale zato střílíš míříš s tanku to je arcada) kterou sem hrál a ovládá se naproti coh hodně debilně
        • Tysi asi takovej stratég jako je Santa Claus modelkou... *7* MoW je RTS (jedna z nejrealističtějších, realističtější je snad už jen RTS Theatre of War) s prvkem SIMULÁTORU - tj. "přímou kontrolou" jednotek... u pěchoty je to spíš bonus, ale u vozidel je to důležitej prvek vzhledem k náročnosti a obtížnosti hry, kdy musíš používat MOZEK, protože se vozidla chovaj téměř perfektně reálně a taky je můžeš snadno stratit (třeba rána do boku ze 100m)...to neni jak CoH kde se tanky pižlaj na pár metrů, nebo pěchota do sebe střílí z 5ti metrů a nic... tomu se říká arkáda... nauč se pojmy...
          • nemáš pravdu v žadné strategii nestřílíš s tanků jak v akční hře..Mow není rts..co je na tom rts normálně zamněřuješ a střílíš jak v střílečce *1* ..to si trochu mimo chlapče *5* takže tu nevyprávěj takový bludy že MoW je strategie..MoW je divnej hibrid hratelnej, celekem zabavnej ale strategie to opravdu není .....Mně se tanky v coh nepižlaj na pár metrů ja si udržuju maximalní palebnou vzdalenost abych já mohl střílet a nepřitel ne..pokud nemá pěchota mp 40 nebo thompson samopaly tak opravdu posilát pěchotu na blizko je strategickej majstrštich *1* ..zustan u své arcády MoW a střílej si *5* stratégu
            • Však to říkám, ty nemáš ani páru o MoW a ani o tom, co je to žánr RTS *15* .Tak ještě jednou a jednoduše, snad to pochopíš. Definujeme si tu žánry: RTS - Real-Time Strategy, neboli strategie v reálném čase (ne v kolech, to je tahová), což je jak CoH tak MoW, v obém máš hodně jednotek a ovládáš je v reálném čase. Ta tvoje takzvaná "střílečka", je FPS, neboli First-Person-shooter, nebo střílečka z pohledu první osoby, kde ovládáš vojáka, díváš se jeho očima a střílíš. Nevim kde si vzal, že v MoW sedíš v tanku, nebo vidíš očima pěšáka *15* *15* *15*. Když už, tak je to pohled 3. osoby a je to jen jako DOPLNĚK, není to hlavní smysl a fungování hry, tudíž to z ní nedělá ani TPS, neboli Third-Person Shooter (nebo střílečka z pohledu 3. osoby). Do jisté míry by se dalo mluvit o -prvku- Simulátoru, ale opakuji, je to jen prvek a ne hlavní funkce hry (jako we World of Tanks - čistě simulátoru). A jen tak mimochodem, tenhle prvek "přímé kontroly" CoH "opsal" od MoW v datadisku Tales of Valor *6*.
              A jelikož se dál strategie dělí, proto se ještě dodává buď "Realistická", nebo "Arkáda", (i když arkáda do RTS žánru moc nepatří, když už jsme u definic). A jelikož MoW je téměř dokonale realistická hra, proto "realistická" RTS, zatímco CoH je hodně zjednodušený (rozdílná účinost stejné zbraně, nereálná účinost děl, hitpointy tanků místo reálného pancéřování apod), proto se k němu dodává to "arkáda".
              Doufám, že sem ti v tom tvym trollovatym mozku (jestli nějakej máš) udělal jasno, pokud mi nevěříš, vygoogli si to, nebo se podívej sem ty trubko:
              http://games.tiscali.cz/men-of-war-assault-squad-13615 (cituji: "žánr: strategie")
              nebo
              http://cs.wikipedia.org/wiki/Po%C4%8D%C3%ADta%C4%8Dov%C3%A1_hra#.C5.BD.C3.A1nry (odstavec - žánry)
              P.S. Možná by ti neuškodilo se na pár hodin denně odpoutat od Doty nebo jinýho imaginárního života a zajít do základky, třeba tě tam naučí gramatiku... *7* (Z tanků, zamNěřuješ, hIbrid)
              Howgh *5* *6*
        • MoW arkáda? Z čeho to posuzuješ? BTW v CoH2 už doufám nejde drophecknout hru.
  • a pokud se vám náhodou pomíchají tři skupinky vojáků na omezeném prostoru, vybrat pak tu správnou grupu je úkol pro velmi precizního klikače...olejníku co si takhle označit všechny a jednoduše si pak požadovanou jednotku vykliknout? *3*
  • Možná je to hloupý dotaz, ale tohle je realtime strategie? Dlouho jsem žádnou novou nezkoušel, jsem hardcore W3 hráč a hraju defakto jen tohle. Rád bych si ale zahrál nějakou kampaň v nějaké realtime strategii..
    • SCII 100x lepsie nez toto aj ked chces len kampan+ ked hras w3 budes ako doma.
      • je to jen tvuj uhel pohledu. Me treba naopak bavi daleko vice serie CoH nez SC. SC2 me nechal uplne chladnym a single kampan jsem dohral jenom z duvodu, ze jsem si rikal, tak a ted to prijde a ona misto poradne hratelnosti prislo zaverecne video a konec. v CoH jsem musel premyslet a pouzivat daleko variabilnejsi armadu nez v obou dilech SC2 dohromady.
        • bavime se tady ale o single player kampani. v multi uz je to zcela vyrovnane.
          • v multiplayer je to tak leda vyrovnané grafikou stejnej engine....hratelnost sc2 se od sc nehla....když už použivaj stejnej engine jak coh nevím proč tam nedaly i system krití...v coh vyhraju mutlák s 10 kliknutíma za minutu ..zkus to v sc 2...aha tam se pod 150 kliknutí za minutu a bez klavesovejch skratek neškrtneš u sc je potřeba víc klikat než přemýšlet ...
            • to máš pravdu, jsou hry co trvají 5 minut a rozhodne je nějaký cheese all in, jsou hry kdy se půl hodiny kempí a pak jsou hry kdy je to nepřetržitý masakr od začátku do konce, je to jak kdy
            • mi se v multi SC nelibi, ze se casto stane, ze se 20 minut nedeje skoro nic, jen se delaji na obou stranach velke armady, scoutuje se a sem tam se nejake jednotky otukaji, potom se hrajou sachy pohybu armad a cekani na vhodnout chivli a nalakani soupere do mene vyhodne pozice, potom minuta tuhych boju a je rozhodnuto. Sam jsem v SC2 odehral v multi velmi malo her, ale obcas sleduju streamy dobrych hracu a tam to tak vetsinou vypada. To ten CoH se obe strany v drtive vetsine pripadu melou prakticky celou dosavadni silou od prvni do posledni minuty. Tento styl mi sedi daleko vic co se zabavnosti tyce.
            • SC je o něco těžší na mikro, ty větší skupiny a "A" attack move do nepřátelské základny na pro úrovni nefungují, musíš umět nakliknout ve vteřině 20 mariňáku a splitnout je když se na tebe valí Banelingové, pozice armády často rozhoduje bitvy, do toho musíš naklikávat castery a házet kouzla, pořád pendlovat mezi bojem, harrasem (dropy), základnami kde dávaš muly/infuse/chronoboost a do toho řešit vlastní obranu před harrasy, scouting a neviditelné templáře co ti zrovna někdo teleportuje do základny.. *1*
            • si asi nevidel replaye opravdu kvalitnich hracu CoH. Jejich cpm je na podobne urovni jako maji hraci SC2. Pouze mas mene jednotek, ale to v SC resis vetsima skupinama. Zatimco v CoH v drtive vetsine pripadu klikas a ovladas v boji kazdou jednotku zvlast. Navic musis resit u mnoha jednotek, kterym smerem maji koukat , kam je posles aby se co nejlepe kryli, aby nedohalily svoji slabsi stranu apod. To mi v SC hodne chybi. Kdyz jsem hral SC2, tak jsem mel porad tendence je posilat za ruzne prekazky, pres ktere se dalo strilet a mel jsem dojem, ze jim to pomuze jako v CoH. Stejne tak jsem mel tendence podle CoH urcovat kterym smerem se maji natacet tanky a podobne jednotky. v SC jsem lama, ale videl jsem dost Replayu na to, abych ti ani za mak neveril, ze pri nem musis mit vetsi skill nez u CoH. Mozna pokud chces byt topplayer, tak musis mit vetsi talent, protoze SC je progamingova hra, ale u prumerneho hrace bych rekl, ze potrebujes vic premyslet a klikat prave u CoH protoze mas par jednotek a kazda chyba je smrtici.
    • Je to on-rail adventurní střílečka z pohledu třetí osoby, kombinující v sobě prvky rpg a sáňkového simulátoru se špetkou logického survivalu. To snad pozná každý blbec, ne?
  • Hmm takze se vyplati pockat do pristiho roku a s dlc balicky koupit za 500.uz jen za to dlc bych jim dal 5 bodu.Vydat datadisk a jeste ho dolepovat dlc balicky je fakt nadhera a co zminit ze si muzu dokoupit hromadu skinu za 2 eura za kus? taky posusnanicko.
    Jinak hral betu a nijak me to nenadchlo se vratim zpatky k coh1 + blitzkriegmod anebo eastern front
  • konečně je venku *14* a vy co to tu haníte mi můžete políbit řiť. Udělejte vlastní hru vy moulové
    • Kde bydlíš? Máš dneska čas?
      • dal sem ti hlas, protože se mi líbíš *14*
    • To, ze neumis zpivat a hrat na hudebni nastroj znamena, ze si nemuzes udelat nazor na hudbu?
      • Trolle nekrm trolla. Boze to zni divne.
        • aaaa zabiják nám to nandal *1* *1* *1*
          • no jo muj učedník se musí ještě hodně učit. holt si to budu s tebou muset vyřídit osobně
      • můžeš, ale ten názor pak nebude moc věrohodnej *2*
  • Aj tak si myslím, že toto mal byť skôr datadisk. Možno namiesto Tales of Valor...
  • Drakens
    Nerad to říkám, ale pro mě spíše zklamání. Doufám že další díl bude třeba v Pacifiku USA vs Japonsko tam by se dalo s toho hodně vykřesat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit