Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • me by zajímalo jak je v multiplayeru udelan matchmaking, jestli vas to haže proti nekomu kdo ma zhruba stejnej skill...
    • calwin
      bohužiaľ čo som zaregistroval tak matchmaking je schopný dať lvl 5+5 vs 1+9 (1+10)
      čiže sa riadi podľa celkového "overall-u" tímu...

aj tak je umenie skôr nenafasovať nejakého laggera do tímu ako úplnú lamu...
  • rhaegar
    http://www.quartertothree.com/fp/2013/06/24/company-of-heroes-2-is-a-real-snow-job/ haha.. RTS je pýcha pc jo?
    • TheGGG
      Total war série, jediná skutečně kvalitní RTS značka.
      • Mlčeti zlato. U některých to platí zvlášť ...jak jsem tak zaregistroval pár tvých příspěvků. Věsměs výroky a vesměs kraviny. Tohle je jen z nich.
    • RTS je pýcha pc ? Nechápu tvou otázku proč by měla být RTS pýcha pc ?
      • rhaegar
        Protože jim nic jinýho nezbylo :D. PS. Já s hraním s tanky skončil někdy v pěti letech na pískovišti.
        • PS Ty máš nějaké trauma z dětství s hraním s tankama na píkovišti ? Tak to potom http://goo.gl/UUO3Q
          • rhaegar
            Tam už jsem byl a vůbec mi nepomohli *9*. Jestli máš zkušenosti i s jinými zařízeními tak mi něco prosím doporuč.
            • Zajímavý bejt tak velkej me*tál že ani v bohnicích ti nepomohou *15*
        • Ty z nevýhody absence jakékoliv RTS na konzole děláš výhodu ?
          • Je to výhoda, interaktivní filmy tam dostanou větší prostor.
          • rhaegar
            Ano. Vyhnu se těmto "pokladům". Čili je to výhoda. RTS umřelo už před pár lety. RIP *13*
            • Pořád vychází vynikající RTS možná né s takovou frekvencí jako před lety ale pořád tu s námi jsou :)
    • Ano RTS je pýchou PC ty joudo ... http://www.quartertothree.com/fp/2013/06/03/airland-battle-lets-the-lions-out/
  • Odrovnali mě hned ty kecy o SEGA a strategiích. Kdopak už 8 let vydává sérii Total War?
  • Já tohle taky nechápu. Na žádném českém webu a dokonce i na strašně málo zahraničních není skoro žádná recenze na Wargame. Přitom ta hra je špičková a mě baví hodně.
    • sleepless
      Recenze Wargame už je napsaná, vyjde brzy. Chyba byla vydat hru okolo E3, kdy jsem recenzi vydávat nechtěl, protože by si jí nikdo nevšiml.
    • distributoři...
      • Tím chceš říct že když distributor neposkytne redakci hru tak prostě recenze nebude ??
        • viděl si tu někdy reklamu na wargame? *4* ne.... a na coh? často... *3*
        • smejki
          bude evidentně nejspíš se zpožděním
  • Jedno docela nechápu CoH2 recenze v den vydání a Wargame AB další dobrá strategie která vyšla před měsícem a nic ?
    • Wargame AB je bohuzel moc realna, takze cilovka bude mensi. Mozna proto.
      A ber to tak, troufnes si recenzovat hru, ktera vysla, a hrajes ji den?
      CoH2 tu bylo x mesicu v bete (takze mas cas sledovat)
      • Některé recenze tady tak vypadají, že se s tím někdo vůbec nepáral a měl z hodinku vyděláno. Screeny z prvních minut hraní + dojmy, které jsou často zavádějící protože autor neměl snahu objevovat herní mechanizmy, takže hru potopí nebo vychválí jen podle prvních pár minut hrání, které toho moc neřeknou. Obzvlášť pokud je hra složitější s mizerným tutoriálem. Viz např. recenze na 7.62 high calibre.
        • Jj, presne tak. 0day recenze, kdy nemas cas to rozumne projit...
          A zrovna wargame, je celkem obsahla (zhodnotit balance? za mesic skutku snad ani nemozne).
  • Nechápu proč multiplayer nemá lobby,nevíte z kým hrajete, může to být lagger nebo díťe co to hraje poprvé..ohledně multiplayeru jsem zklamán a budu radši hrát jedničku.nebo to musí vyřešit updaty.
  • Aha, takže Wargame: AB je za 30 evrí, takže nemusí ma´t PR kampaň na Tiscali?
    • Vyšli křížovovou výpravu za víc článků o tebou obdivované hře. Mám takový pocit, že se svatými válkamy už máš dost praxe...
      • Križiakov je to celkom dosť, viď diskusiu vyššie.
        • To je dobrý start, stačí jen pokračovat.
  • LTM3
    Za mě tedy 8. Sice kromě zimy nic moc nepřináší, ale zároveň nic nekazí. V single jsem přes půlku a nemůžu si stěžovat - intenzivní bitvy, hustá atmosféra, popravování stáhnutých jednotek. Mám z toho stejné pocity jako u COH1. Theatre of War bylo něco co mi v jedničce hodně chybělo (i když tam byl takový menší náznak v podobě obrany městečka před PC vlnami). A nakonec multiplayer je vskutku výborná záležitost, už mám nahráno přes 100 hodin (včetně bety) a nemůžu si vynachválit.
  • maros.goc
    "Company of Heroes 2 má dvojku v názvu poněkud neprávem. Není to pokračování v pravém slova smyslu, protože neposouvá sérii vpřed. "

toto by sa dalo povedať o 90% dnesnej hernej produkcie na cele s Call of Duty
    • Nechápu, proč by mělo číslo automaticky znamenat nějakej posun vpřed..
    • montatatana
      to by sa dalo povedať o 90% celej hernej produkcie od nepameti
    • Kr.Pa
      Oba máte pravdu.
    • A to rikas jen proto ze grafika je furt stejna??? Takych debilov mam rad.
      • Tilwaen
        No tak pardon! Přidali psa...
  • Ma to konecne i side armor nebo zas jen front + rear? Nechce se mi to hledat jinde momentalne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit