-
Vyšli křížovovou výpravu za víc článků o tebou obdivované hře. Mám takový pocit, že se svatými válkamy už máš dost praxe...
-
Jedno docela nechápu CoH2 recenze v den vydání a Wargame AB další dobrá strategie která vyšla před měsícem a nic ?
-
Nechápu proč multiplayer nemá lobby,nevíte z kým hrajete, může to být lagger nebo díťe co to hraje poprvé..ohledně multiplayeru jsem zklamán a budu radši hrát jedničku.nebo to musí vyřešit updaty.
-
A to rikas jen proto ze grafika je furt stejna??? Takych debilov mam rad.
-
Aha, takže Wargame: AB je za 30 evrí, takže nemusí ma´t PR kampaň na Tiscali?
-
Za mě tedy 8. Sice kromě zimy nic moc nepřináší, ale zároveň nic nekazí. V single jsem přes půlku a nemůžu si stěžovat - intenzivní bitvy, hustá atmosféra, popravování stáhnutých jednotek. Mám z toho stejné pocity jako u COH1. Theatre of War bylo něco co mi v jedničce hodně chybělo (i když tam byl takový menší náznak v podobě obrany městečka před PC vlnami). A nakonec multiplayer je vskutku výborná záležitost, už mám nahráno přes 100 hodin (včetně bety) a nemůžu si vynachválit.
-
a proč by 7/10 mělo být špatné hodnocení? Je to známka nadprůměrné hry a to je, ne?
-
Čísla hovoří jasně 7 a 9 z 10 je hodně velkej rozdíl.
-
"Company of Heroes 2 má dvojku v názvu poněkud neprávem. Není to pokračování v pravém slova smyslu, protože neposouvá sérii vpřed. "
toto by sa dalo povedať o 90% dnesnej hernej produkcie na cele s Call of Duty -
nešli...no ehm...
-
Starcraft II taky nepřinesl vůbec nic nového...ale učaroval mi SP duši. Každá mise jiný charakter a nápad...
Jenom jsem chtěl říct: "Proč měnit něco, co funguje?"
Spíš si říkám, když byl tak populární Blitzkrieg mod, proč nešly v jeho šlépějích? -
Ma to konecne i side armor nebo zas jen front + rear? Nechce se mi to hledat jinde momentalne :)
-
Souhlasím. Ani tak by mi nevadilo, že se to technicky moc neposunulo od prvního dílu, ale je to spíš dobrý datadisk. Mohli hru alespoň řádně naboostovat obsahem, dát ji komplexní šíři jak píšeš a třeba i nějakou MP specialitku jako možnost zahrát si s kamarády nějakou MP kampaň "World War na mapě světa" proti sobě či AI.
-
Takže spíš taková verze 1.5 za cenu 1.5 hry? *4*
-
V čem to má být jako horší? Nechci předbíhat, abych tě zbytečně neshazoval, ale tvrdím, že to horší fakt není. Ani recenze to netvrdí.
-
Jednička byla ve své době naprostým zjevením. Kolik stategií z období z druhé světové nám vlastně odrovnalo čelisti? Tohle bylo propojením pěchoty, těžké tehniky a variabilní taktiky. Je možná škoda, že se autoři zaměřili skrze na východní frontu. Dovedu si představit bitvy na poušti nebo letové bitky nad Anglií, či operace na Krétě a Sicílii. Nicméně je to stále vysoký nadstandart ve stategickém žánru. Když k tomu připočítám ještě Wargame:EE, tak je to za takto krátkou dobu úspěch.
-
Je to blbé, to se bude výborně prodávat.
-
Tak musis to brat tak, ze prvni dil byl svym napadem ve sve dobe jedinecny, tady bych to videl na sedm proto ze to neprinasi nic noveho, ted jen zalezi na nas hracich jestli je to dobre nebo spatne :D
-
To koukám že je to horší než první díl.
-
7 jsem čekal.