Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc děkuju... už dlouho jsem nespadl smíchy ze židle *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • walltar
    Myslím, že většina z těch co hrají survival by na tom byla úplně stejně.
  • Conan by ve hře kldině být mohl... ale jako ten co cestuje po mapě a likviduje jednoho hráče za druhým :)
  • ne
  • Vsadím se že vetšina z tech co nadavaji na survival by v poušti neprežila ani hodinu *5*
  • Ono je rozdíl jak vývojáři sandbox pojmou... Někdy to je opravdu jen snaha svést se na vlně survival sandboxů, jindy z toho může vzejít zajímavá hra s dostatkem různorodých aktivit (např Space Enginers)...
  • Sr_Lobo
    Neni nad to si zahateovat na W3 pod clankem o Conanovi, na tobe byla ocividne spachana nejaka kruta krivda *15*
  • Tak to je zklamání. Třeba to nebude špatná hra, ale doufal jsem v něco jiného. *9*
  • Sr_Lobo
    jj znam *3* jenze tohle aspon jakz takz dava smysl *15*
  • Aoc je best..:D..5ty rok a stále ma to drží..:)možno aj preto že som na conanovi vyrástol...
  • A kdy dostaneme Conan Kart Racing?
  • Možná i hledání červených fleků v trávě...
  • problém všem sandboxů je, že autoři jsou líní vymýšlet kvalitní obsah, tak tam naplácají pár mechanik a hráč si má obsah vytvářet sám. Proto se tomu říká sandbox = pískoviště. Každý si musí udělat své vlastní bábovičky. Proto nemám sandboxy rád.
  • Problém těhle survival sand boxů je ten, že se tam 97% času něco staví či připravuje na boj a 3% času se tam opravdu bojuje (bojuje myšleno - dvě osady kde jedna má 6 obyvatel a ta druhá má 8 se sejdou a za 2 minuty je po všem).
  • Ach jo tak to je zklamání. Čekal jsem pořádnou singl rubačku a bude to další early acces bullshit.
  • Sr_Lobo
    Myslim, ze bartas to vystihnul nejlip.
  • Krescz
    jestli tam nebudou netvoři, brutalita a prsa tak to nemá s conanem nic společného
  • Conan stavitel ? ..... Jo.... v jednom z alternativních vesmíru asi jo ....
  • kubi-wan
    "Jupí!" Jako by už takhle nebylo survivalů jak nas*áno. Mám pocit, že pokaždý, když zapnu steam, jeden novej survival na mě vyskočí.... Tohle vážně lidí baví hrát? A vážně si někdo myslí, že je dobrej nápad navlíknout na ten koncept obal z Conanovy kůže? Co to bude příště? Conan MOBA? Conan endless runner? Conan co-op "hordová" střílečka se zombíkama?
    Krucinál, dejte mi pořádnou conanovskou rubačku a já vám dám moje peníze. Ale dřív ne. A s timhle přístupem nikdy ne.
  • Náhodou, kdyby se podařilo nakombinovat MMORPG se survivalem, mohla by vzniknout zajímavá hra. Ovšem, muselo by to dostat nějaké vyšší poslání, než jen přežít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit