Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepochopim proc tu ma tolik lidi problem s Diablem...to se jako bude kritizovat jen kvuli znacce ? Ja osobne jsem si Diablo 2 uzil perfektne a s klasickym Half-lifem to byli pred lety me nejoblibenejsi hry,vydani dalsiho dilu Diabla je samozrejme po tolika letech pro fanousky velka udalost a nerozumim tomu tu hru kritizovat jen protoze se na to spousta lidi tesi.Pokud nemate radi hry tohoto typu,je to vase vec ale nemuze za to Diablo =)
    • No tezko rict jenom po zkusenostech z bety, ale zatim to vypada ze za to muze Diablo. Co mi konkretne nejvic vadi: v ramci zjednoduseni muzu treba s kouzelnikem pouzivat 1 utocne kouzlo, 1 obranne, 1 utocne plosne a pak nejake dalsi, ale z kazde tridy jedno. U D2 jsem mel 3 stromy a i fire sorcka mohla vzit treba teleport nebo frost novu na zmrazeni, proste kouzla ktere nepouzivas vetsinu casu ale obcas se hodi. V bete sem dostal neco jako teleport, ale nechtel sem ho pouzivat protoze se mi kryl s necim uzitecnejsim. Proste mi ten system nesedi. Plus fura dalsich veci co se mi nelibila, ale tohle bych zkousnul asi nejhur (a k tomu jeste nemoznost rozdelovat attributy, amg).
      • "nemoznost rozdelovat attributy"

Manual staty jsou jen iluze customizace. Toto už bylo probíráno a prokázáno milionkrát. Nemá to smysl. Tento kůň už byl několikrát umlácen k smrti.
        • Nesouhlasim, vsechny dobre RPG hry to pouzivaji a urcite to neni zbytecne. V hardcore budes chtit mit vic HP a byt schopny oblect tezsi brneni, v normalnim modu se treba sorcka rozhodne risknout ze obcas zdechne, ale zase da nepomerne vetsi dmg. Muze to kompletne zmenit styl hrani a urcite nejde o iluzi.
          • Ne, nemáš pravdu. Všechno tohle ve hře je, akorát neklikáš na +add button, ale děláš to přes staty na itemech...
      • Nemas pravdu.Ve hre v game options staci zaskrtnout Elective mode a muzes si priradit jaky skilly chces kamkoliv.Treba vsechny utocny atd.Jinak udajne atributy diky crafteni gemu a vybavy,ovlivnis daleko do vetsi hloubky,nez rozdelenim 5 bodiku na kazdym levlu v D2.
        • Je mozne ze sem neco prehlidnul, v Bete sem zkusil jenom 1 char a po dohrani me nijak nelakalo zkouset dalsi nebo se vrtat v nastaveni. Divne je, ze sem predtim prochazel nekolik gameplays na youtube a nikde to nezminovali, zase na druhe strane Blizzard betu neustale opravoval a udelal tam docela dost zmen.
          Pokud je to jak rikas, je to dobra zprava. Navic pamatuju jak na D2 vychazely porad nove patche a hra se diky nim docela menila, cloveka to nutilo zkouset nove buildy a proto se D2 dalo hrat roky. Pokud budu mit jistotu, ze v D3 to bude podobne, pujdu do toho. Uvidim podle recenzi a gameplays co tomu reknou lidi, i kdyz bude tezke vytridit nejake rozumne nazory neovlivnene medialni masazi a dlouhym cekanim.
        • smejki
          jakési zaškrtávátko v nastavení je docela hovadské řešení
          • Proc hovadske reseni? Mas na vyber.Lepsi nez bejt postavenej pred hotovou vec ala takhle to je a tak to taky bude a nic s tim neudelate.Hovadsky spis je kvuli tomu odsoudit celou hru,aniz si clovek zjisti jak to vlastne funguje.
  • Sry za off topic ale taky se vyjádřím k Diablu 3. Hrál jsem betu a brzu se dostavil stereotyp. Nemužete poprít ze delate to same porad dokola. Pokud me ma drzet u hry jen sber predmetu a cilem ma byt abych mel o neco lepší staty, tak to je malo. takže abych to skratil radši si zahraju neco jineho a vas je mi líto, že pri tom budete marnit čas *9*
    Když chcete tip na dobrou hru tak rád posloužím. *4*
    • tak sem ten tip na dobrou hru hod, a radsi at jich je vic, diky
      • anno 2070, risen 2
        • Viděl jsem ně nějakém webu video recenzi, jak moc zfušovaná hra je ten Risen 2. Co je na tom pravdy?
  • ta hra ma pro jednotlive ability klavesove skratky takže ta vytka o nejakych malych punticich v rohu obrazovky je docela mimo *13*
  • Já už Diablo 3 hraju, koupil jsem to normálne pres battlenet, odemknout se to melo zítra ale kámoš to dokázal haknout. 10/10
    • zdeeneek
      Ja byl vcera na rybach a chytil jsem taaaaaaaaaaakovouhle rybu. Fakt, nekecam. *1*
    • si slabý, ja hrám už Diablo 4, to je o inom než to staručké Diablo 3 *3* *1*
    • Veskoslav
      Ano Cody. Ty jeden malý hakře. A já zase hraji datadisk k Sc II a už skoro měsíc a dokonce mám kampaň za Tosse.
    • Heknout zatim vypnuty servery ty ses dobrej jouda!:D:D
    • Tak určitě.... *7*
  • Stejně nezáleží na hodnocení jaký hra dostane .-) Furt ten stejnej problém jako byl CoD vs. Battlefield. Kdo to bude hrát, bude se mu to líbit, tak na to bude pět ódy. Kdo Diablo nemusí, ať jde hrát co mu je po chuti *14* Když to bude chujovina, tak to bude chujovina. Lidi si to stejně koupí :-D Dost dobře to ale může být jedna z nejlepších RPG posledních let.
    • PreidaQ
      Teď by tě tu měl někdo zase zkritizovat za to, že Diablo není RPG a měli by se tu začít vést dlouhé a nekonečné diskuze o tom, co RPG jest a co ne.
      • Takže znova... Když Diablo není RPG tak co to teda omg je?!?!? Letecký simulátor?!?! *16* *16*
        • Když vyšlo první Diablo a taky druhý začlo se tomu říkat Akční RPG takže to je RPG
          • Rubačka s prvkami RPG. Ale inak tu dávate dobre trápne hádky, deti...
        • Vitekb
          Je to Hack&Slash.

Edit: Proč tam mám ten středník, když jsem tam žádný nenapsal?
          • smejki
            pretože &randomtext.
            -> vadí tomu syntax ampersand+text+tečka
            Je to H&S, což je subžánr RPG. Ano, můžeme se hádat, jak moc je to RPG a jestli je to podřadná forma, ale zcela vydělit to nelze.
        • PreidaQ
          Já o tom vím kulový a také to řadím pod RPG, ale někteří tvrdí, že je to málo erpégéčkoidní a je to hack and slash, ať už je to cokoliv. *8*
        • RPG nebo ne, je to prostě hra jako každá jiná, byť průkopník ve svém žánru ( ať už to je cokoliv). Jen mi prostě pořád neleze do hlavy, že se lidi kvůli něčemu takovýmu dokážou tak pohádat *2* Je to uplně stejný, jako když člověku, kterej bere jen značku Nike koupíš něco od Pumy. Přece tě taky neumlátí tou krabicí na místě *15*
          • Mě ta hra absolutně nezajímá a neznám ji... ALE PROČ MI TVRDÍTE, ŽE TO NENÍ RPG!?!?
            Vždyť je to napsané u každého popisku!
            I z těch in-game obrázků je jasné, že je to RPG a simulátor železnice!
            • dnes ma nalepku rpg kde co, tak se nikdo nebude hadat že diablo neni rpg. Když muze byt rpg gothic nebo zakinač nebo skyrim, tak proč ne diablo *4*.
            • *a ne simulátor železnice*
  • Vystihnuto. "hratelnost dotažené do mrtě" ;)
    • sakra, to měla bejt reakce na Ringwraith@tiscali.cz
      • Spíš na mě ne. *7*
  • Diablo 3 bude úplně stejná stupidní kravina jako bylo Diablo 1 + 2. *13* *13* *13*
    • Mozno z dnesneho pohladu ked tu mame milion klonov a trh je vsetkym presyteny, prve diablo ale prinieslo "tehdy" taku malu revoluciu v hrani.
    • Hlavne že krpatí zasrani ako ty majú o čom trolovať *3*
    • Psst tohle na Games.cz nemůžeš řikat *3*
      • Cože? Na Games.cz se nesmí trollovat?
  • Se z toho Diabla všichni nepodělejte... Je to jen hra jako každá jiná...
    • Pravda. Dovoluji se považovat za docela pamětníka, protože můj první počítač byl už atari, takže jsem hrál jak jedničku ještě na základce, pak dvojku na střední, ale trojku si už kvůli tomu hodně trapnému humbuku asi nezahraju. Toto je opravdu k zblití. To je jako by celý svět dělal na nějakém superfilmu, který dřivě, než výjde, budou všichni znát do posledního detailu.
    • To je i Skyrim ale lidé se chovají jako kdyby byl ukován a seslán bohem *15*
    • autobusar
      Radsej by ste sa mali tesit na invaziu mimozenstanov ktory maju analne sondy a rozne nasadky . Cez diablo 3 vam ovladnu myslenie , nebude to take tazke ten vlassky orech rychlo ovladnut.
      • WTF? *1*
        • PreidaQ
          El-es-dé.
    • Konečně někdo kdo se nebojí říct svůj názor. Nevim co na tom všichni vidí. Pro mě hra jako každá jiná, to se víc těšim na Maxe.
      • Ano, novej Max Payne bude, narozdíl od Diabla, určitě hlubokej uberzážitek. *7*
    • Kinet1c
      ano je to len hra, ale vychadza pokracovanie po dlhych 12 rokoch, mozno to je tu ta vec, ktora diablo tak vznesenou hrou, skratka dlhy cas sa cakalo na nu a ked je tu tak kazdy je znej paf, musis uznat, ze podobny boom bol aj s DNF, nakoniec to nebolo az take wow, ale nebolo to ani tak strasne ako niektory tvrdili
      • To chápu... Ale všichni jsou z toho úplně vystříkaní! *7*
        Já to nehraju, protože mě RPG nebaví a proto je mi to srdečně jedno...
        Ale máš pravdu...
        • ja mam zas diablo v prd*li prave preto ze ma RPG bavia. Diablo by som RPGckom nenazyval. Ides a klikas a pozeras na to ako vybuchuju prisery.

Tie herne mechanizmy ktore hra ma su urcite velice kvalitne a na vysokej urovni, pri druhom diable som sa celkom zabavil. Ale nie je to pre mna ziadna modla.

Kazdeho bavi nieco ine. Ja si najviac uzivam RPG s dobrym pribehom, atmosferickym svetom a koplexnym vyvojom postavy. Hru v ktorej mozes robit rozdielne rozhodnutia a tie potom maju rozny dopad na hru.

Diablo je na relax, bezhalve klikanie, konec.
        • keď ťa to nebaví, tak tu nedristaj ako 10 ročný šmejd.
        • no diablo neni rpg, tak si to klidne zahrej :D
          • Samozřejmě že Diablo je RPG. Jen je totálně ohlodané na kost. Základ RPG je v Diablu přítomen.
          • Tak mě teda pouč co to je...
            ...letecký simulátor?
            • Ringwraith
              Klikací simulátor a ruleta o to, kdy ti dropne nejlepší výbava.
        • Ringwraith
          Právě no.

Já chápu, že se lidí těší na hry. Já se taky na několik těším.

Ale kolem Diabla 3 panuje masová hysterie.
          • Kr.Pa
            to je nemoc
          • Hysterie hlavně proto, protože Blizzard umí dělat Hry z velkým H. Hratelnost maj dotaženou totálně do mrtě, žádnej Torchlight tomu nemůže konkurovat. A to ani ze srandy. Já vím, že je hrozně cool hanit úspěšné a masové věci, nicméně zrovna u Diabla to působí fakt směšně, protože žádné akční RPG prostě NENÍ lepší. To je holej fakt.
            • Vegen
              Každej má jinej vkus, ale Blizzardu se nedá odepřít jedna věc. Každou hru maj tak vyladěnou už při releasu , že většina her to nedotáhne ani po milionu patchů :)
            • Mně se teda nelíbí jediná hra od Blizzardu. Poslední hrou, co se mi od nich líbila, byl Warcraft 2 a to už je pěkně dlouho. Nicméně, není divu, že mají vše tak dotažené, když dělají každou hru mnoho let.

Já asi nikdy nepochopim, proč je Blizzard tolik úspěšný. Asi je tu hodně lidí, kdo "žere" ten jejich styl, který třeba mně se nelíbí. Ale co hra, to hit a jednička ve svém oboru, což je pro mě nesmírně zajímavé a nepochopitelné.
            • snad "...Hry S velkým H..."
            • Víš co působí ještě směšněji?Že ta hra ještě ani nevyšla,ale ty už víš,že žádné RPG není lepší. *1*
            • "Blizzard umel dělat Hry z velkým H." Opravil sem to za tebe *3*
  • autobusar
    Taketo hry predavaju ludom zbavenych svojpravnosti alebo po fiasku zasielaju do afriky ako humanitarnu pomoc. Lepsie decko "dement" ako decko s AK47
    • Hairy_Ass
      A co teprve děcko "dement" s AK47! *4*
  • BoB.2
    Vyšla čeština na Legend of Grimrock hodím si druhý kolo *1*
    • Přeně takhle to s češtinou měl Gothic 2...
    • Zklamu tě, jsou přeložené jen některé věci. Co jsem zkoušel, tak třeba vzkazy od Tooruma jsou anglicky, stejně tak další spisy a hádanky, které se dají v Grimrocku najít.
      • BoB.2
        Bohužel maš pravdu
        • Nektere texty se ukladaji do savu. Jestli uz mas hru rozehranou, tak bohuzel budou napr. drive sebrane Toorumovy vzkazy anglicky. Pri spusteni nove hry uz by mely byt cesky. S tim se bohuzel nic neudela.
          • Aha, v tom případě díky, nevěděl jsem to a beru zpět :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit