-
Pravda. Dovoluji se považovat za docela pamětníka, protože můj první počítač byl už atari, takže jsem hrál jak jedničku ještě na základce, pak dvojku na střední, ale trojku si už kvůli tomu hodně trapnému humbuku asi nezahraju. Toto je opravdu k zblití. To je jako by celý svět dělal na nějakém superfilmu, který dřivě, než výjde, budou všichni znát do posledního detailu.
-
Ne, nemáš pravdu. Všechno tohle ve hře je, akorát neklikáš na +add button, ale děláš to přes staty na itemech...
-
Je mozne ze sem neco prehlidnul, v Bete sem zkusil jenom 1 char a po dohrani me nijak nelakalo zkouset dalsi nebo se vrtat v nastaveni. Divne je, ze sem predtim prochazel nekolik gameplays na youtube a nikde to nezminovali, zase na druhe strane Blizzard betu neustale opravoval a udelal tam docela dost zmen.
Pokud je to jak rikas, je to dobra zprava. Navic pamatuju jak na D2 vychazely porad nove patche a hra se diky nim docela menila, cloveka to nutilo zkouset nove buildy a proto se D2 dalo hrat roky. Pokud budu mit jistotu, ze v D3 to bude podobne, pujdu do toho. Uvidim podle recenzi a gameplays co tomu reknou lidi, i kdyz bude tezke vytridit nejake rozumne nazory neovlivnene medialni masazi a dlouhym cekanim. -
Nesouhlasim, vsechny dobre RPG hry to pouzivaji a urcite to neni zbytecne. V hardcore budes chtit mit vic HP a byt schopny oblect tezsi brneni, v normalnim modu se treba sorcka rozhodne risknout ze obcas zdechne, ale zase da nepomerne vetsi dmg. Muze to kompletne zmenit styl hrani a urcite nejde o iluzi.
-
Ja byl vcera na rybach a chytil jsem taaaaaaaaaaakovouhle rybu. Fakt, nekecam. *1*
-
ja mam zas diablo v prd*li prave preto ze ma RPG bavia. Diablo by som RPGckom nenazyval. Ides a klikas a pozeras na to ako vybuchuju prisery.
Tie herne mechanizmy ktore hra ma su urcite velice kvalitne a na vysokej urovni, pri druhom diable som sa celkom zabavil. Ale nie je to pre mna ziadna modla.
Kazdeho bavi nieco ine. Ja si najviac uzivam RPG s dobrym pribehom, atmosferickym svetom a koplexnym vyvojom postavy. Hru v ktorej mozes robit rozdielne rozhodnutia a tie potom maju rozny dopad na hru.
Diablo je na relax, bezhalve klikanie, konec. -
To je i Skyrim ale lidé se chovají jako kdyby byl ukován a seslán bohem *15*
-
keď ťa to nebaví, tak tu nedristaj ako 10 ročný šmejd.
-
si slabý, ja hrám už Diablo 4, to je o inom než to staručké Diablo 3 *3* *1*
-
Viděl jsem ně nějakém webu video recenzi, jak moc zfušovaná hra je ten Risen 2. Co je na tom pravdy?
-
"nemoznost rozdelovat attributy"
Manual staty jsou jen iluze customizace. Toto už bylo probíráno a prokázáno milionkrát. Nemá to smysl. Tento kůň už byl několikrát umlácen k smrti. -
Proc hovadske reseni? Mas na vyber.Lepsi nez bejt postavenej pred hotovou vec ala takhle to je a tak to taky bude a nic s tim neudelate.Hovadsky spis je kvuli tomu odsoudit celou hru,aniz si clovek zjisti jak to vlastne funguje.
-
anno 2070, risen 2
-
jakési zaškrtávátko v nastavení je docela hovadské řešení
-
Nemas pravdu.Ve hre v game options staci zaskrtnout Elective mode a muzes si priradit jaky skilly chces kamkoliv.Treba vsechny utocny atd.Jinak udajne atributy diky crafteni gemu a vybavy,ovlivnis daleko do vetsi hloubky,nez rozdelenim 5 bodiku na kazdym levlu v D2.
-
tak sem ten tip na dobrou hru hod, a radsi at jich je vic, diky
-
No tezko rict jenom po zkusenostech z bety, ale zatim to vypada ze za to muze Diablo. Co mi konkretne nejvic vadi: v ramci zjednoduseni muzu treba s kouzelnikem pouzivat 1 utocne kouzlo, 1 obranne, 1 utocne plosne a pak nejake dalsi, ale z kazde tridy jedno. U D2 jsem mel 3 stromy a i fire sorcka mohla vzit treba teleport nebo frost novu na zmrazeni, proste kouzla ktere nepouzivas vetsinu casu ale obcas se hodi. V bete sem dostal neco jako teleport, ale nechtel sem ho pouzivat protoze se mi kryl s necim uzitecnejsim. Proste mi ten system nesedi. Plus fura dalsich veci co se mi nelibila, ale tohle bych zkousnul asi nejhur (a k tomu jeste nemoznost rozdelovat attributy, amg).
-
to je nemoc
-
Nepochopim proc tu ma tolik lidi problem s Diablem...to se jako bude kritizovat jen kvuli znacce ? Ja osobne jsem si Diablo 2 uzil perfektne a s klasickym Half-lifem to byli pred lety me nejoblibenejsi hry,vydani dalsiho dilu Diabla je samozrejme po tolika letech pro fanousky velka udalost a nerozumim tomu tu hru kritizovat jen protoze se na to spousta lidi tesi.Pokud nemate radi hry tohoto typu,je to vase vec ale nemuze za to Diablo =)
-
Mě to pustil kamarád, mě se neptej:(Osobně netuším, ale zeptám se ti (povětšinou má hry z Anglie)