Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Hmm, tak pokud to máš takhle, tak zase chápu, že se ti do hry nechce.
  • BoB.2
    Nevím mohl bych tam prostě běhat mlátit a klikat jako šílenec ale mam rád prostě příběh,nepatřím k těm co odklikávají dialogy jsem takovej ten magor co musí projít všechny kouty,posbírat všechny věci,splnit všechny úkoly a přečíst všechny dialogy. *5*
  • miker17
    Další hra z dobrým nápadem....zmršená *13*.
  • Ringwraith
    Ale prosím tě, příběh v Diablu?

Přišlo zlo a ty ho musíš zničit... a hotovo. Jo, je tam sice omáčka kolem, ale tu lze úspěšně ignorovat.
  • BoB.2
    Dohráno *13*
  • BoB.2
    Diablo je pro mě pasé a to z jediného důvodu kterej tady nebudu psát,samozdřejmě bych si hru klidně zahrál ale u mě je příběh na prvním místě a pokut ho úplně nepochopím radši se do toho nebudu ani pouštět. *11* bohužel.
  • Si porad z Diabla 3 delam srandu ze vypada jak omalovanky z Wow, ale tahle hra se Wowku podoba jeste vic ;-)
  • BoB.2
    Vopruzovat budu pořád,angličtina se lepší ale pořad to není vono. *7*
  • Vidíš, kdyby si nebyl debil, tak by sis tu nohu zlomil až za tejden kdy vyjde Diablo III :D
  • BoB.2
    Už si nekdy četl v kuse tejden knížku mam rozečtený dvě, a dva komiksy *14* ale vobčas bych něco zapařil ale je tet nějaký sucho. *13*
  • Miserius
    Kde jsi hru koupil? *15*
  • Hairy_Ass
    Tak si přečti nějakou knížku.
  • Tak jsi si měl na Xzone koupit Bad Company 2 za 3 kila a měl bys hraní hned ;-)
  • tak se zacni ucit anglicky at tu nemusis opruzovat pod kazdou hrou ohledne cestiny *1* *1*
  • Veskoslav
    Přiznám se, že jsem vydržel hodinu. Ale tu hodinu života mi nikdo nevrátí. Tohle bych nepustil ani největšímu nepříteli. U mě 2,5/10 a to jenom proto, že stvořit toto je vlastně umění.
  • Ringwraith
    http://vocaroo.com/i/s0dNSK0EiRbR
    Such a robot voice!

Jinak zdá se, že Confrontation je asi ten nejsmutnější typ špatné hry. Špatná, ale ne zas tolik, aby se jí člověk mohl přímo vysmát.
  • BoB.2
    Sakra čekal jsem že si po čase zahraju dobrou hru a zase nic *10* , válím se doma se zlomenou nohou a nemam co pařit je to bída. *11*
  • ucho
    zkouška mikrofonu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit