Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne jak pises, obhaji to jednoduse: "Vsechno ostatni jsou Diablo klony a tohle je prave Diablo". Tez si ty recenze umim predstavit ;-) Muj tip je prumer tak 95% po svete bez ohledu na to jaka ta hra bude.
  • jindra.veliky
    tohle neni recenze na Diablo 3 *7*

jej to melo byt na toho Veskolav
  • Ringwraith
    Pokud pro Diablo bude vysoká známka, tak by mě zajímalo jak to obhájí v textu v rámci porovnání s jinými hrami jako Torchlight 2, Path of Exile či Grim Dawn, které v zásadě nabízí to stejné, levněji a s více featurami jako LANem i v 8 lidech, modifikacemi, žádným DRM, extrémně propracovaným vývojem postavy atd.

Vidím to asi na "Je to to pravé Diablo jak do znáte z mladých let." To se jeví jako nejjednodušší způsob jak Diablo 3 vyzdvihnout. Je prostě dobrý, protože má jméno Diablo a 10/10 je doma.

Skoro bych tu recenzi i mohl sfouknout sám. *1*
  • PreidaQ
    No jestli to hodí Grygarovi tak asi jo.
  • Ringwraith
    10 bez keců!
  • PreidaQ
    Ale spekulovat vždy můžem. Já to tipuju na devítku, protože osmičku si tomu podle mě prostě dát nedovolí. (To by to byla prostě jenom "průměrná hra") *3* No ale nechám se překvapit. *4*
  • deridon
    já si troufám říct, že to desítku nedostane, můj tip je 8-9/10.. říkám TIP, aby se tu zase neobjevil nějáký fanboy a neseřval mě, že jsem to ani nehrál a už to hodnotim
  • BoB.2
    Vyšla čeština na Legend of Grimrock hodím si druhý kolo *1*
  • PreidaQ
    Tak jsem zvědavý, jestli tady tomu hodí automaticky desítku nebo budou mít odvahu kritizovat a jít o bodík či dva níže. *7*
  • BoB.2
    Hlavně ta pulnoční tlačenice a ráno v 7 hodin už první recenze. *3*
  • jj, tie kxichty budú horšie ako po prejdení ME3 :D
  • BoB.2
    jsem zvědavej na ty fronty doufam že budou fotky *4*
  • Moje peniažky na tom nezaplačú, a ani môj čas.
  • a diabla ťa teprf pošle do elízia!
  • BoB.2
    http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/8/2/5/5/4/diablokrabice.jpg.jpg/EG11/resize/720x-1
  • Podĺa obrázkov som si myslel, že to je DiabloIII, potom, že WoW a ono to je ďalší klon :D
  • na 25 let
  • *1*
  • wow nejsou omalovanky ale anime
  • God-of-War
    Zejtra vyjde Diablo *5* ...To bude na 4 roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit