Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nektere texty se ukladaji do savu. Jestli uz mas hru rozehranou, tak bohuzel budou napr. drive sebrane Toorumovy vzkazy anglicky. Pri spusteni nove hry uz by mely byt cesky. S tim se bohuzel nic neudela.
  • Hysterie hlavně proto, protože Blizzard umí dělat Hry z velkým H. Hratelnost maj dotaženou totálně do mrtě, žádnej Torchlight tomu nemůže konkurovat. A to ani ze srandy. Já vím, že je hrozně cool hanit úspěšné a masové věci, nicméně zrovna u Diabla to působí fakt směšně, protože žádné akční RPG prostě NENÍ lepší. To je holej fakt.
  • Diablo 3 bude úplně stejná stupidní kravina jako bylo Diablo 1 + 2. *13* *13* *13*
  • Konečně někdo kdo se nebojí říct svůj názor. Nevim co na tom všichni vidí. Pro mě hra jako každá jiná, to se víc těšim na Maxe.
  • Ringwraith
    Klikací simulátor a ruleta o to, kdy ti dropne nejlepší výbava.
  • Tak mě teda pouč co to je...
    ...letecký simulátor?
  • no diablo neni rpg, tak si to klidne zahrej :D
  • Ringwraith
    Právě no.

Já chápu, že se lidí těší na hry. Já se taky na několik těším.

Ale kolem Diabla 3 panuje masová hysterie.
  • To chápu... Ale všichni jsou z toho úplně vystříkaní! *7*
    Já to nehraju, protože mě RPG nebaví a proto je mi to srdečně jedno...
    Ale máš pravdu...
  • Kinet1c
    ano je to len hra, ale vychadza pokracovanie po dlhych 12 rokoch, mozno to je tu ta vec, ktora diablo tak vznesenou hrou, skratka dlhy cas sa cakalo na nu a ked je tu tak kazdy je znej paf, musis uznat, ze podobny boom bol aj s DNF, nakoniec to nebolo az take wow, ale nebolo to ani tak strasne ako niektory tvrdili
  • BoB.2
    Bohužel maš pravdu
  • Hairy_Ass
    A co teprve děcko "dement" s AK47! *4*
  • Se z toho Diabla všichni nepodělejte... Je to jen hra jako každá jiná...
  • JohnyTheZik
    No, ja ti nevim, ackoliv bych nerad obhajoval automaticke 10 apod., tak musim dat za pravdu, ze Diablo je Diablo. Jednicka, dvojka a troufam si tvrdit podle bety, ze i trojka, jsou proste hry, ktery cloveka bavej. Nema to treba extra grafiku, vic feature jako LAN v 8 lidech, modifikace apod. veci tebou zmineny, ale hra je to skvela.
    A zatim vsechny diablovky, ktery jsem hral, sice byly vyborny, napadity a zajimavy, ale po par hodinach to byla proste nuda. A o tom to je, nevim proc, ale Diablo ma v tomhle ohledu jakysi kouzlo a Blizzard me ke svejm hram vzdycky pripouta (aspon co se tyce diabla, starcraftu a wara3)...

+ "Ostatní hry toho mají možná mnohem více funkcí a obsahu za levnější peníze, ale jen pravé Diablo 3 (tm) od Activion-Blizzardu (tm) dokáže hráče pobavit." O tom to ale neni ;).. Mozna prave proto ty hry zas tak uzasny nejsou, maji mozna mnohem vic funkci :)
  • Zklamu tě, jsou přeložené jen některé věci. Co jsem zkoušel, tak třeba vzkazy od Tooruma jsou anglicky, stejně tak další spisy a hádanky, které se dají v Grimrocku najít.
  • Mne se teda prvni Torchlight nelibil, ale Path of Exile a Grim Dawn vypadají hodne nadejne. Pokud budou DRM-free, koupi bych se nebranil...narozdil od Diabla.
  • Ringwraith
    Máš pravdu. Ostatní hry toho mají možná mnohem více funkcí a obsahu za levnější peníze, ale jen pravé Diablo 3 (tm) od Activion-Blizzardu (tm) dokáže hráče pobavit.
  • ten tvuj torchlight a spol neni konkurence, dyt to lidi ani nebavi, zkus jiny priklady tohle se nehodi :)
  • autobusar
    Taketo hry predavaju ludom zbavenych svojpravnosti alebo po fiasku zasielaju do afriky ako humanitarnu pomoc. Lepsie decko "dement" ako decko s AK47
  • jindra.veliky
    co treba vyukove programy s ceskym jazykem? *3*

je tam i to cteni a to ty rad *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit