-
Nektere texty se ukladaji do savu. Jestli uz mas hru rozehranou, tak bohuzel budou napr. drive sebrane Toorumovy vzkazy anglicky. Pri spusteni nove hry uz by mely byt cesky. S tim se bohuzel nic neudela.
-
Hysterie hlavně proto, protože Blizzard umí dělat Hry z velkým H. Hratelnost maj dotaženou totálně do mrtě, žádnej Torchlight tomu nemůže konkurovat. A to ani ze srandy. Já vím, že je hrozně cool hanit úspěšné a masové věci, nicméně zrovna u Diabla to působí fakt směšně, protože žádné akční RPG prostě NENÍ lepší. To je holej fakt.
-
Diablo 3 bude úplně stejná stupidní kravina jako bylo Diablo 1 + 2. *13* *13* *13*
-
Konečně někdo kdo se nebojí říct svůj názor. Nevim co na tom všichni vidí. Pro mě hra jako každá jiná, to se víc těšim na Maxe.
-
Klikací simulátor a ruleta o to, kdy ti dropne nejlepší výbava.
-
Tak mě teda pouč co to je...
...letecký simulátor? -
no diablo neni rpg, tak si to klidne zahrej :D
-
Právě no.
Já chápu, že se lidí těší na hry. Já se taky na několik těším.
Ale kolem Diabla 3 panuje masová hysterie. -
To chápu... Ale všichni jsou z toho úplně vystříkaní! *7*
Já to nehraju, protože mě RPG nebaví a proto je mi to srdečně jedno...
Ale máš pravdu... -
ano je to len hra, ale vychadza pokracovanie po dlhych 12 rokoch, mozno to je tu ta vec, ktora diablo tak vznesenou hrou, skratka dlhy cas sa cakalo na nu a ked je tu tak kazdy je znej paf, musis uznat, ze podobny boom bol aj s DNF, nakoniec to nebolo az take wow, ale nebolo to ani tak strasne ako niektory tvrdili
-
Bohužel maš pravdu
-
A co teprve děcko "dement" s AK47! *4*
-
Se z toho Diabla všichni nepodělejte... Je to jen hra jako každá jiná...
-
No, ja ti nevim, ackoliv bych nerad obhajoval automaticke 10 apod., tak musim dat za pravdu, ze Diablo je Diablo. Jednicka, dvojka a troufam si tvrdit podle bety, ze i trojka, jsou proste hry, ktery cloveka bavej. Nema to treba extra grafiku, vic feature jako LAN v 8 lidech, modifikace apod. veci tebou zmineny, ale hra je to skvela.
A zatim vsechny diablovky, ktery jsem hral, sice byly vyborny, napadity a zajimavy, ale po par hodinach to byla proste nuda. A o tom to je, nevim proc, ale Diablo ma v tomhle ohledu jakysi kouzlo a Blizzard me ke svejm hram vzdycky pripouta (aspon co se tyce diabla, starcraftu a wara3)...
+ "Ostatní hry toho mají možná mnohem více funkcí a obsahu za levnější peníze, ale jen pravé Diablo 3 (tm) od Activion-Blizzardu (tm) dokáže hráče pobavit." O tom to ale neni ;).. Mozna prave proto ty hry zas tak uzasny nejsou, maji mozna mnohem vic funkci :) -
Zklamu tě, jsou přeložené jen některé věci. Co jsem zkoušel, tak třeba vzkazy od Tooruma jsou anglicky, stejně tak další spisy a hádanky, které se dají v Grimrocku najít.
-
Mne se teda prvni Torchlight nelibil, ale Path of Exile a Grim Dawn vypadají hodne nadejne. Pokud budou DRM-free, koupi bych se nebranil...narozdil od Diabla.
-
Máš pravdu. Ostatní hry toho mají možná mnohem více funkcí a obsahu za levnější peníze, ale jen pravé Diablo 3 (tm) od Activion-Blizzardu (tm) dokáže hráče pobavit.
-
ten tvuj torchlight a spol neni konkurence, dyt to lidi ani nebavi, zkus jiny priklady tohle se nehodi :)
-
Taketo hry predavaju ludom zbavenych svojpravnosti alebo po fiasku zasielaju do afriky ako humanitarnu pomoc. Lepsie decko "dement" ako decko s AK47
-
co treba vyukove programy s ceskym jazykem? *3*
je tam i to cteni a to ty rad *5*