Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RPG nebo ne, je to prostě hra jako každá jiná, byť průkopník ve svém žánru ( ať už to je cokoliv). Jen mi prostě pořád neleze do hlavy, že se lidi kvůli něčemu takovýmu dokážou tak pohádat *2* Je to uplně stejný, jako když člověku, kterej bere jen značku Nike koupíš něco od Pumy. Přece tě taky neumlátí tou krabicí na místě *15*
  • snad "...Hry S velkým H..."
  • prej dohrano to je dmnce a co takhle klinkout na mp ( v u l je zakazany slovo good job rofl )
  • Já už Diablo 3 hraju, koupil jsem to normálne pres battlenet, odemknout se to melo zítra ale kámoš to dokázal haknout. 10/10
  • rofl
  • Takže znova... Když Diablo není RPG tak co to teda omg je?!?!? Letecký simulátor?!?! *16* *16*
  • PreidaQ
    Teď by tě tu měl někdo zase zkritizovat za to, že Diablo není RPG a měli by se tu začít vést dlouhé a nekonečné diskuze o tom, co RPG jest a co ne.
  • Víš co působí ještě směšněji?Že ta hra ještě ani nevyšla,ale ty už víš,že žádné RPG není lepší. *1*
  • "Blizzard umel dělat Hry z velkým H." Opravil sem to za tebe *3*
  • PreidaQ
    El-es-dé.
  • Stejně nezáleží na hodnocení jaký hra dostane .-) Furt ten stejnej problém jako byl CoD vs. Battlefield. Kdo to bude hrát, bude se mu to líbit, tak na to bude pět ódy. Kdo Diablo nemusí, ať jde hrát co mu je po chuti *14* Když to bude chujovina, tak to bude chujovina. Lidi si to stejně koupí :-D Dost dobře to ale může být jedna z nejlepších RPG posledních let.
  • WTF? *1*
  • sakra, to měla bejt reakce na Ringwraith@tiscali.cz
  • Vystihnuto. "hratelnost dotažené do mrtě" ;)
  • Hlavne že krpatí zasrani ako ty majú o čom trolovať *3*
  • Psst tohle na Games.cz nemůžeš řikat *3*
  • Ano, novej Max Payne bude, narozdíl od Diabla, určitě hlubokej uberzážitek. *7*
  • Aha, v tom případě díky, nevěděl jsem to a beru zpět :)
  • autobusar
    Radsej by ste sa mali tesit na invaziu mimozenstanov ktory maju analne sondy a rozne nasadky . Cez diablo 3 vam ovladnu myslenie , nebude to take tazke ten vlassky orech rychlo ovladnut.
  • Samozřejmě že Diablo je RPG. Jen je totálně ohlodané na kost. Základ RPG je v Diablu přítomen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit