Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ano Cody. Ty jeden malý hakře. A já zase hraji datadisk k Sc II a už skoro měsíc a dokonce mám kampaň za Tosse.
  • Přeně takhle to s češtinou měl Gothic 2...
  • Sry za off topic ale taky se vyjádřím k Diablu 3. Hrál jsem betu a brzu se dostavil stereotyp. Nemužete poprít ze delate to same porad dokola. Pokud me ma drzet u hry jen sber predmetu a cilem ma byt abych mel o neco lepší staty, tak to je malo. takže abych to skratil radši si zahraju neco jineho a vas je mi líto, že pri tom budete marnit čas *9*
    Když chcete tip na dobrou hru tak rád posloužím. *4*
  • Vegen
    Každej má jinej vkus, ale Blizzardu se nedá odepřít jedna věc. Každou hru maj tak vyladěnou už při releasu , že většina her to nedotáhne ani po milionu patchů :)
  • smejki
    pretože &randomtext.
    -> vadí tomu syntax ampersand+text+tečka
    Je to H&S, což je subžánr RPG. Ano, můžeme se hádat, jak moc je to RPG a jestli je to podřadná forma, ale zcela vydělit to nelze.
  • Mozno z dnesneho pohladu ked tu mame milion klonov a trh je vsetkym presyteny, prve diablo ale prinieslo "tehdy" taku malu revoluciu v hrani.
  • Rubačka s prvkami RPG. Ale inak tu dávate dobre trápne hádky, deti...
  • Odulin
    RLD. *3*
  • Když vyšlo první Diablo a taky druhý začlo se tomu říkat Akční RPG takže to je RPG
  • Spíš na mě ne. *7*
  • Vitekb
    Je to Hack&Slash.

Edit: Proč tam mám ten středník, když jsem tam žádný nenapsal?
  • Mně se teda nelíbí jediná hra od Blizzardu. Poslední hrou, co se mi od nich líbila, byl Warcraft 2 a to už je pěkně dlouho. Nicméně, není divu, že mají vše tak dotažené, když dělají každou hru mnoho let.

Já asi nikdy nepochopim, proč je Blizzard tolik úspěšný. Asi je tu hodně lidí, kdo "žere" ten jejich styl, který třeba mně se nelíbí. Ale co hra, to hit a jednička ve svém oboru, což je pro mě nesmírně zajímavé a nepochopitelné.
  • Heknout zatim vypnuty servery ty ses dobrej jouda!:D:D
  • Tak určitě.... *7*
  • dnes ma nalepku rpg kde co, tak se nikdo nebude hadat že diablo neni rpg. Když muze byt rpg gothic nebo zakinač nebo skyrim, tak proč ne diablo *4*.
  • ta hra ma pro jednotlive ability klavesove skratky takže ta vytka o nejakych malych punticich v rohu obrazovky je docela mimo *13*
  • Cože? Na Games.cz se nesmí trollovat?
  • *a ne simulátor železnice*
  • PreidaQ
    Já o tom vím kulový a také to řadím pod RPG, ale někteří tvrdí, že je to málo erpégéčkoidní a je to hack and slash, ať už je to cokoliv. *8*
  • Mě ta hra absolutně nezajímá a neznám ji... ALE PROČ MI TVRDÍTE, ŽE TO NENÍ RPG!?!?
    Vždyť je to napsané u každého popisku!
    I z těch in-game obrázků je jasné, že je to RPG a simulátor železnice!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit